İş hayatı cinsel istek azalması
Ben normalde libidosu yüksek biriyim ama iş hayatında düştüğünü fark etmeye başladım
Bu normal mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş hayatı cinsel istek azalması
Ben normalde libidosu yüksek biriyim ama iş hayatında düştüğünü fark etmeye başladım
Bu normal mi
gayet normal bir şey aynı durumu yaşıyorum dediğiniz gibi normalde libidonoz ne kadar yüksek olursa olsun Sabah işe gidip akşam döndükten sonraki yorgunluk sebebiyle o an sadece aklınıza gelen şey uyku oluyor
Benim cv özeti jdjdjdjd
Aynı durum
Tabiki de hatta erilleşirsin benim gibi benim androjen hormonlarım arttı bir daha asla calısmıcam kadın erkek eşit falan değil kızlar mutlaka zengin biriyle evlenin yoksa çalışmak zorunda kalırsınız. bende çalışmam hayat müşterek diyen kadınlar evde kalmamak terkedilmemek için çalışıyor.
aslında libido düşüren şey doğrudan iş hayatı değil, sadece gün içerisinde çok fazla yoğun olunduğunda zamanla yorgunluk ve zihinsel öncelik işe geçiyor zaman zaman bunu hatırlatacak birilerine ihtiyac duyuyor insan
Boş beleş biri elbette daha fazla cinsellik düşünür çünkü boş vakti bol. Hayat cinsellikten ibaret değil o yüzden önce iş sonra cinsellik 👍 bu hayata damızlık olarak kullanılmak üzere gelmedik.
Cevap
21Cevap
evet sinir stres düşürür
Çalışmak her şeyden daha zor geliyor. Çalışmak bir yara bağrımı deliyor. Diye bir şarkı yapılmalı artık. 😂😂
Normal değil, işteyken bile flörtöz seks konusabileceğin birileri olmalı ki libidon diri dursun. Hatta molalarda kaçamak seksler fena oluyor.
Normal iş hayatı hep stres hep uğraş insanda heves bırakmıyor bazı durumlarda
Bıraz daha dınlen ve daha fazla uyumaya calıs
İş yorgunluğundan sadece işemeden işemeye kullanıyorum.
tempo ve çalışma ortamının bu tür durumlara ket vurduğuna inananlardanım
Bende is hayatimindaki stresi azaltmak icin her gun mastürbasyon yapar oldum kafam rahatlamiyor yoksa
Normal ama bu birazda senin işe kendini cok kaptırmanla alakalı
Normal stres yorgunluk gelince
Vücudun yorulunca seks düşünmüyorsun
İşin ağır ve yorucu ise normal
Yorucu mi isin
Evet
Isle ne alakasi var?
Çok alakası var desem yemin ederim
İşten midir nedir yüksek olan libidom düşüyor benim
Düşürmez
Strestendir
Evet nirmal