Heyyo🖐️ Nasıl bir erkek veya kadın olduğu hakkında biraz ipucu verirseniz..

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨
Heyyo🖐️ Nasıl bir erkek veya kadın olduğu hakkında biraz ipucu verirseniz..

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg✨
unutabilir miyim hiç? ahh ahh. o nasıl bir alevdi, o nasıl bir volkan, bana değil yedi mahalleye yeterdi onun ateşi. 3 deyince 4 yok mu? 4 deyince 5 yok mu, sen git başkası gelsin, olmadı itfaiye gelsin diyen bir sevgili. Neyse sonradan yemeklerine şap attık, akşamları süt içirdik uyuttuk da biraz duruldu. Gözleri dönmeden kaçtım da namusumu kurtardım iyi ki.
Erkeklerin pembelilerin verdiği cevaplara yaptıkları yorumları okumaya geldim maşallah bir çoğu kendine yazilanlari hayal edip malzeme cikartiyor 🤣🤣🤣
Cevap
21Cevap
Hiç sevgilim yok ve sevgilim olsa da zaten libisodu ile değil davranışları ve bana olan sevgisiyle ya da hatalarıyla hatırlardım daha çok.
Hiç olmadı ki öyle biri. Mesafe ilişkisi yaşadım sexting yapardık da benimki daha yüksekti o sıkılıyordu. Sonra yürümedi zaten mesafeden dolayı...
Yaşım 21'di ve benden 9 yaş büyüktü. Sabaha kadar seks yapmaya hayır demezdi. Sevgili değildik aslında. Kısa sürmüştü.
Evet.. onun gibisi var mıdır blmiyorum.. hayal etsem edemem o nasil bir fantazidir Antepliydi.. ve Ameliyat hemşiresi mi neydi.. fazla yurutemedim zaten sanaldi bide iyi oldu
Emin ol fazlası olanlar var
O zaman benim yaşadığım cinsellik değil jskiwksjsksknsksjjdjdieueubxnznzxvvxvs
Yok gayet normal cinselliktir de ondan daha istekli olanlarda var onu diyordum nasıldı peki sen memnun oluyor musun libidosu yüksek partnerden
Nesi var diki
sanalda bıle aklını aldı yanı
Alsaydi devam ederdim
hımm demekkı guven vermedı
Sanal iyi oluyor ama bence haz veriyor
Kimsenin unutabilecegini sanmiyorum.. bn de unutmadim tabiki ❤️🔥
Bnden tam 16 yas kucuktu, ama cok olgun ve yatakta da bir o kadar atesli bir boga gibiydi. kendimizi kaybedip saatlerce sevisirdik 🔥🔥🧡
Bu yaş riyel mi
Rekor kırdığımız bir durum unutulmaz iyi olan
Hatırlıyorum onunda beni hatırladığına eminim 😎 ilk yüzyüze görüşmemizde yol ortasında kucağıma atlayıp dudaklarıma yapismisti 😅
Off hatırlatma şimdi, onunla birlikte olduktan sonra diğerleri kadın mı dedim hep👌
Unutmak ne mümkün. Karlı bir kayın ormanı günü, karları eritmiştik. Ne tatlı vajinası vardı onun. Bir daha öylesini bulamadım.
efsaneler unutulur mu :) ama 1 tane değil bunlar diyeyim
hatırlamaz olur muyum
Kimmis o ve neden
Türbanlı hafiften balık etli hatta doyuramamıştım🫣🙈🙈🙈
Afetül vahşeti dehşet
hatırlıyorum evliydi
Unutulursun hiç
Biraz kiloluydu kumraldı
Bu siteden biriydi evet unutulmaz
ben uzanıyordum kendi zıplıyprdu sen dusun
Vala heran yüksekti ıslaktı 🙈
Evet kankimin eski manitası böyle karı görmedim
Evet balık burcuydu.
Hatırlıyorum
Lisede özgeydi libido tavandı 😌
Siteden biriydi
Reel de mi sanal da mı oldu
Sanal
Neden bitirdiniz peki memnun muydun durumdan
Yasaktı ondan bitti
Nasıl yani neden yasaktı ki
Kendisinin ailesi vardı
Olabilir yine de devam edebilir aslında ben devam etmek isterdim
Kaybolup gitti onun başka bir hayatı var benimde başka
Olsun yine de sanaldan ben devam ediyorum kendi hayatım varken de tadı farklı oluyor çünkü
Evli misiniz
Hayır değilim
Ee o zaman sizi bağlayan bişi yok
Sevgilim var birlikte olduğum biri var hayatımda senin var mı
Var
Bence iyi denk geldik
Bende katılmak isterim konuya bende de aynı durum var
Hatırlıyorum.
hiç yoktu...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?