Cinsel Yaşam Bir erkek cinsel olarak reddedilince ne hisseder? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Eski sevgilimi reddettim de dedim eskisin yani nasıl sevişim Güncellemeler+1 yıl Bazen çok kalpsizsinix Bir erkek cinsel olarak reddedilince ne hisseder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. başka kadın arar gider 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Eski manitaya sevişelim diye sormakta kaçıncı seviye yüzsüzlük ak dkkdksksk 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Demi Yorumla paldıratıcı +1 yıl Rehberden toplu mesaj göndermediyse bende bişey bilmiyorum 😂 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. S*kimde bile olmaz. İstememişse istememiştir. Eski sevgilisine sevişme teklif eden erkek de canım. 0 2 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl *Eski sevgilisine sevişme teklif eden erkek de g*rzektir. Soran +1 yıl Cidden canım
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eski sevgilin tüh yemedi der devam eder çok da umursamaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dimi ama 😀Peki yeni birisiyle olur mu 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla
burakant00 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Herkes herkesle yapacak diye bir sey yok. Doğal bir sey pek kafaya takmazdım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kalkan çükü inmiştir ahaha iyi yapmışsın kız 3 3 Yorumla anticooor07 +1 yıl :)) cınsellık yasamadan ındırme seansı Yorumla Steros_00 +1 yıl Erkek ıslandıgı ile kalır 😂 Yorumla merttt3335 +1 yıl Başkasını bulur sjsjjd Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eskiden ne sıklıkla sevistin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç buluşmadık Yorumla Soran +1 yıl Ben şok oldum zaten Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umrunda olmaz emin ol. 1 0 Yorumla
beyzaaa21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kız neticede o eskiymiş o bir şey hissetmez 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Eskiyede demezsin ba nasıl yokluktur ya 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kişiye hislere aradaki bağlara göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eski de olsa tadına bakmak sıraya girmiş sonuçta 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavrum eleman zaten tadına bakıyormuş eski olunca ne oluyor. Sonuçta kocan olmadığı halde bakıyormuş yine kocan olmadığı halde bakmak istiyor tekrar. Yorumla Soran +1 yıl Yoo hiç sevişmemiştim ki ni anda diyince şok oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişmesen de her türlü kuytuda yemiştir seni Yorumla Soran +1 yıl Yoo hiç olmadı ciddi günahımı alıyon ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yani dokunmadı mı Yorumla Soran +1 yıl Buluşmamıştık ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi yapmışsın bebeğim bunu teklif ediyorsa buluşsa neler yapardı sana Yorumla
Egekarayılan Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı. Hirslanir daha çok düşer 😘 0 0 Yorumla
canimkizimefsun Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bisi hissetmez sizin gibo aglicagini mi saniyon 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ağlasın Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. birazcık üzülür 1 0 Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı. Bizden olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
başka kadın arar gider
Eski manitaya sevişelim diye sormakta kaçıncı seviye yüzsüzlük ak dkkdksksk
Demi
Rehberden toplu mesaj göndermediyse bende bişey bilmiyorum 😂
S*kimde bile olmaz. İstememişse istememiştir. Eski sevgilisine sevişme teklif eden erkek de canım.
*Eski sevgilisine sevişme teklif eden erkek de g*rzektir.
Cidden canım
Eski sevgilin tüh yemedi der devam eder çok da umursamaz.
Dimi ama 😀
Peki yeni birisiyle olur mu
Orada mısın
Herkes herkesle yapacak diye bir sey yok. Doğal bir sey pek kafaya takmazdım.
Kalkan çükü inmiştir ahaha iyi yapmışsın kız
:)) cınsellık yasamadan ındırme seansı
Erkek ıslandıgı ile kalır 😂
Başkasını bulur sjsjjd
Eskiden ne sıklıkla sevistin
Hiç buluşmadık
Ben şok oldum zaten
Umrunda olmaz emin ol.
Kız neticede o eskiymiş o bir şey hissetmez
Eskiyede demezsin ba nasıl yokluktur ya
Eskiden nasıl sevistin
Kişiye hislere aradaki bağlara göre değişir
Eski de olsa tadına bakmak sıraya girmiş sonuçta
Yavrum eleman zaten tadına bakıyormuş eski olunca ne oluyor. Sonuçta kocan olmadığı halde bakıyormuş yine kocan olmadığı halde bakmak istiyor tekrar.
Yoo hiç sevişmemiştim ki ni anda diyince şok oldum
Sevişmesen de her türlü kuytuda yemiştir seni
Yoo hiç olmadı ciddi günahımı alıyon ya
Ne yani dokunmadı mı
Buluşmamıştık ki
İyi yapmışsın bebeğim bunu teklif ediyorsa buluşsa neler yapardı sana
Hirslanir daha çok düşer 😘
İlk reddedilişi değildir merak etme.
yenisi düzenli pompalarken...
Bisi hissetmez sizin gibo aglicagini mi saniyon
Evet ağlasın
Eskiden bisey olmaz, iyi yaptin