Bana göre değil çünkü aşkın önüne geçtiğini düşünüyorum yani buna alıştığın zaman sadece cinsellik istiyorsun yanılıyor muyum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bana göre değil çünkü aşkın önüne geçtiğini düşünüyorum yani buna alıştığın zaman sadece cinsellik istiyorsun yanılıyor muyum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evli olduğunda da cinsellik yaşıyorsun ama. İlişki sadece cinsellikten ibaret olursa o zaman yıpranır.
Ztn seks yoksa ilişki vermiyoruz biz. Siz çoğunlukla çekip sandalyeye oturuyorsunuz.. Sonra biz sandalyeyi çekince ama ilişkimiz? diyorsunuz ama bizim ağzımıdan öyle bir şey çıkmamış oluyor. Gelin güvey meselesi işte.
Yanılıyorsunuz. Oysa cinsellik aşktan doğar, aşkın tas tamam olgunlaştığı, ilerledii, ciddiye alındığı, tamamam erdiği anda başlar cinsellik...
İhtiyacın bir parcası dünya bu sayade dönüyor cünkü hepimiz bir cinsellik sonucu dünyaya geldik farklı acılardan bakabilmek önemli
Cinselliğin de ayarı vardır ve ayarını kaçırmadığın sürece ilişkiyi kuvvetlendirebilir
Çok tehlikeli bence
Kendini bilen insanlar olduktan sonra bence hiç de tehlikeli değil ama bir taraf cinselliğe düşkünse eğer fazlasıyla tehlikeli olur
O dengeyi saglayabilen insanlar olduktan sonra uzun sure gider haklısın
Ciddi ilişkilerimde de cinsellik yaşadım ama hiçbir zaman bu sevginin önüne geçmedi şu zamana kadar yani bu işten çekinceli biri değilsen cinsel ilişkiye girmenin bir sakıncası yok bence
Ben bu hayatına her giren kişiyle seks yapmaya olayinada asiri karsiyim bu arada cok yanlis
Hayatına her giren kişiyle seks yapamazsın zaten güveniyorsan inanıyorsan herhangi bir kötü olayda seni zor duruma sokmayacağını düşünüyorsan yaparsın o işler kolay değil
Bence dozunda olmalı, sürekli olursa dediğin gibi olur...
Tecrübeli misin
İlişki konusunda tecrübeliyim, cinsellikte öyle abartılı şeyler çok yaşamadım...
Cinselliğin olmadığı bir ilişki ilişki değil arkadaşlıktır.
Ya bir defol
Boş konuştuğunu düşünüyorum. Durma vur nickimden beni :D
Ben sağlıklı olmadığını yaşayarak gördüm. Artık bunu isteyen insanları hayatıma almıyorum.
Evlenmeden önce yapılan bir cinsel ilişkiyse ben almayım.
Nokta atışı bence.. Erkek milleti zaten seksici, aşık adamı ayırt etmek zor
Aslında kolay isteyip istememe durumuna bakmak lazım. İstedikten sonra ise ısrarlı mi değil mi buna bak. Zorlayan yapıp yol verir. Saygı duyan ise aşıktır.
Yaniliyorsun aşk daha cok pekisiyor
evlilikte evet sevgililigi bilemem
cinsellik olmasa sikinti
Olmazsa benim için olmazdır
Evet cinsellikte şart oluyor bazen
Yanılıyorsun
İşime gelmeyince sen
İsine*
Niye işime gelmesin cinsellik dediğin aşkın sonucudur zaten
Ask sonucu mu jdudus abi siz damacanayi s**kmis insanlarsiniz ne anlatiyorsun
O Damaca senden daha karakterlidir hatta daha çekici emin ol şu konuşmaya laflara bakarmısın bi
Senin alınganlık saka mi kofsdds
Alınmadım tiksindim
Cok uzuldum nolur benden tiksinme kofhdkf
Çok üzüldüğün belli viyak viyak bağırdığına göre 😂
Evliyse olur
Yanılıyorsun bence
Doooğru
Hayır
Değildir.
Evet evliliğin provası 😊
O zaman evlenme de.
Evliysen evet