Güncellemeler
+1 yıl
LIBIDO ICIN MI YAPIYOSUNUZ ERKEKLER
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll Acilll
Erkekler
Erkekler
7 ay önce ayrılmışlar. Bi dönem hiç konuşmadilar. Sonra karşılanmıştır öyle hı diyaloga geçmişler ama sevgilim libidosu arttıkça kıza yazmış. Sonra kız buluşup bi kahve içelim demiş kız aşık hala. Bu da bundan sonra hiç görüşmeyelim deyip bir hafta sonra yine kendi yazmış. Sonra kıza buluşalım demiş kızda cinsrl beklentin varsa hiç gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma demiş bu da tamam o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Bir ay sonra yine kıza kendi yazmış. Bunu neden yapar bi erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onu unutamamıs özeti bu bir nevi bu da bir takıntı bence. Kopamamak. Kız tavrını koymuş dediğin üzere fakat erkek pek kurala uyduğu söylenemez.
Ama kızdan kendi ayrılmış kız şans istemiş ki anladığım kadarıyla hala da seviyor. Yani qvikcasi kızın eğer benimle seviyeli olacak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma derisinden sonra
Bu fa o xaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Ben de tamamen bitti qrtik diye düşündüm.
Bi ay önce kıza yazmış gece. Kızda sabah efendim demiş ama cevap vermemis
Açıkça kixa yatmaya geleceksen varım demiş resmen haksız miyim
İşte bende bunu diyorum kısaca takıntı diye adam onunla herhangi bir şey düşünmüyor ama yaşadığı afedersin yakınlaşmayı unutamamıs ondan kopamıyor amacı onunla bir yola girmek falan değil..
ya da o yönde bir isteği var. Yoksa neden böyle bir şey yapsın ki
Yani duygu his yok diyorsun doğru anladım değil mi.
Kıza cinsel organında çıkan beni anlatmış senden sonra oldu bak görmek ister misin demiş görüntü video atmış. Kızla konuşmuşlar kız doktora git bisey olur falan demis. Kıza hayatımda iyi kötü yer edindin hayal etmesi bile güzel ki hayal dahi ediyorum yalan yok, unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var şu an seni düşünüyorum seni hayal ediyorum vücudunu falan demis.
Kız sevgilin var ben eskort değilim. bana yapıldığında canımı yakacak biseyi benim yüzümden doğrudan yadabdolayli olarak birinin yaşamasını istemiyorum hayatında biri var mı ya da ara verdiğin bi ilişki sevdiğin bi insan var mi dürüst ol lutfen demis karmasik durumlae icindeyim dürüst olmak gerekirse demis.
Gece konuşurken Kıza akıllı bir kızsın seni sevmesem yazar mıyım demis. Sevgilin var yazmış kız ayrıldım demis.
Ama kizi instafam sildi sonrada engelledi. Kız buna korktuğun birileri var galiba demis. Bu da ne ilgisi var paylaşsam watsaptada paylaşırım demis
Tabi sonrasında kız buna resti çekince bu da sil her yerden demiş 6 ekimde. 17 kasimda kıza yazmış gece 2 de.
Kız yazdıklarına göre çok doğru yanıtlar vermiş bana yapıldığında canımı yakacak birşeyin başkasına yapılmasını istemiyorum hayatında biri varsa gerek yok gibi.. Konuyu bulandıran erkek sürekli bir cinsel arzu ve isteklerini ön planda tutuyor duygusal yerden bağlıyor konuyu. Kızında duyguları olsada şu an mantığını kullanıyor bence doğru yapıyor fakat ısrarcı bir karşı taraf var. Böylesine devam eden bir muhabbet olursa bunlar yine bir araya gelecek bana göre.
Tabi koza ayrıldık dedikten sonra böyle bosalma videosu falan atmış özledim demiş kız cok kizmamis. En son ke zaman bosaldin demiş koza kız da senden sonra olmadı demiş. Bu fa birikmissindir yarın bunları izleyip boseyler yapmanı istiyorum demiş.
Sen bu konuşmalara nasıl ulaştın peki?
Dediğim gibi çok uzun sürmeyecek. Kızda duygularına ve temel dürtülerine yenik düşecek. Karşı taraf ısrarcı ve kendinden emin.
Diğer taraftan yazdım
Bundan bi cacık olmaz kendine aklı başında birini bul
Sadece cinsellik için yazıyor
Sanamı yazıyor?
Sevgilim eski sevgilisine
Halen sevgilim mi diyorsun sen bu adama
Karsidaki kıza helal olsun.
Eski sevgilisine mo yani
Evet. Kiz aşık ve erkek ona cinsellik tekliz etmis genelde aşık olan kiz hemen gel der ama o kiza helal olsun be. Sevse bile kirmizi cizgisini asmamıs. Cunku cinsellikten sonda erkegin gidecegini biliyor.
Sence sonra nolucak
Ne olacagi bilinmez. Cocuk o sevgilisine gitmez cunku cinsellik icin istiyor onu zaten. Senide sevmiyor bu arada cocuk. Seven insan bu şekilde yapmaz.
Kız fa öyle smasum dehil. Sevgiliyken sadece yazisarak da olsa se. xgjnh yapmış
Ama erkek video foto kamera falan açmış. Kız qtmamis bisey sadece nude göğüs resmi atmış başka bisey yok ama.
Erkek qyrildiktan sonra ilk lkbido mesajı attığında bu çok kızmış ama ayrıldık deyince humusamis. Yinede seks. ting yapmamış. Sonra tekrar yazmış erkek. Kız bu defa daha yumuşak davranmış ama yine yapmamış. Erkek video atmış. Sonrasında bu şeyler olmuş
Kız bu son mesajına efendim yazmış sabah erkek cevap vermemiş
Ben bunları yaşadığı eski sevgilisiyim
Kiz bakireliği zardan ibaret saniyor. Birine gögüd atmak nedir be. Salla gitsin ikisinidd
Gogsunu paylasmis ulan ne m*l adamlar var ya
Sevgilisiyle wpde fotosu var. Instafa yok.
Ne zaman bana yazsa sevgilin var desem inkar ediyot
Sen onunla nasil devam edebiliyorsun
Üstelik onunla bisey yapamayacağımı da bilmesi gerekir. Sevgiliyken bile yasamadim
Valla göğüs atmış ana çocuk 5 saat se. zting tapmis kizla kamera açarak kizun karşısında penisibi koltuk altını tras ederken izletmis kiza
Neyse konu bos yere uzuyor. Silmeniz iyi olur bence.
Şunu sorabilir miyim sıktım sizi.
Bu ikisinin tekrar sevgili olma ihtimali var mi sizce.
Kız geri adım atmıyor cinsellik konusinda
Sevgili olurlar zor degil ama ortada sevgi olmaz. Cinsellik icin olurlar. Sonu b*k yani. Sen kendini temiz tutta.
İllaki bi sebebi vardır
Libifo mu
Se. xting olmuş ama cinsellik yasanmamid
Burdan mı anlatim
Anlatannilirsin
Gereksiz yorumlar geliyo diye dedim
Yok ya kimse bisey demez zaten yorum yapan da yok
Neyse boş ver
Verir belki doye