Bulamadım şöyle adam gibi adam, kendimi güvenerek kollarına teslim edebileceğim bir adam bulamadım. Nereden bulurum bunu?

Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. 29 yaşındayım. Ailem ekonomik olarak hep dar boğazda olduğundan babam hep dişiyle tırnağıyla çalışıp bizi okutmaya çalıştığından annem ev hanımı olup bazen babama ekonomik olarak muhtaç olmasından dolayı zorluklar çektiğinden bunları görerek büyüdüğümden hep dedim ki kendime "Ben eğitimimi bitireceğim. Bir mesleğim olacak kendi paramı kazanacağım. Evlendiğim adama ekonomik olarak muhtaç olmayacağım. Bir evim arabam olacak kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olup öylelikle kendime denk bir erkek bulacağım ona çok aşık olup öyle evleneceğim dedim kendime.

Ülkenin geldiği hal sebebiyle bu yaşa kadar atanamadım mesleğimi yapamadım. Artık baktım gördüm ki zaman geçiyor artık birini bulayım da evleneyim yaş daha da ilerlemeden bir tane çocuk yapayım. Zevk alarak seks yapıp kadınlığımı yaşayacağım toplasan 20-25 senem ya var ya yok. Bundan dolayı da üniversite mezunu, orta düzey tipte olup da bana ilgi duyan tanışmak isteyen erkekleri değerlendiriyorum. Sosyalleşemediğimden instagramdan tanışıyorum.

Yine biriyle tanıştım. 2 hafta sürdü konuşma. Bu 2 haftada iltifatlar falan ciddi düşündüğünü söyledi hatta giyim kuşam mevzularını konuştu nasıl bir giyim tarzın var çok açık giyinir misin falan dedi sevgilisi açık giyinsin istemezmiş. Ben normalde de çok açık giyinen biri değilimdir. Böyle ciddi, güvenilir bir imaj çizmeye çalıştı. Bana sevdiğim kız olacak mısın? Evlenince şöyle olur böyle olur gibi gibi konuştu zaten bunlara kolay kolay itimadım yok ama kadın arkadaşıma da anlattım dedi ki hemen ön yargılı olma bir şans ver biraz ılımlı ol dedi. Evet haklısın dedim. 2 haftada evlenmeye kadar gitti konuşma. Neyse dedim... Güya yaşadığım şehre gelecekti yüzyüze görüşmeye ben hiç ısrar etmedim bak gelsin gelmesin umrumda değil gelmemesini bile istedim içimden çünkü işlerim vardı. Neyse geleceği arifesinde bu bana cinsellikten kapak açtı. Cinsellik konuşmak istedi benle. Ben de seninle cinsellik konuşamam yaşayamam henüz bunlar için çok erken dedim bana dedi ki ben de ilişkiye girelim falan demedim dedi. Öpüşürüz falan dedi. Ben cinsellik konuşmaya hemen yanaşmayınca numaramı silmiş. Şimdi ben onun gelmesine muhtaç değilim Allah'a şükür akça pakça kızım. Ve güzelim de yani sosyal medyaya şopsuz makyajsız fotolar bile koyuyorum. İyi kötü kendimce bir sevimliliğim güzelliğim de var. Benden de güzelleri elbet vardır. Elimi sallasam ellisi ama bugün en çok sinir olduğum şey ulan ben ya bu 0ÇLA sevgili olsaydım ya onunla ilişkiye girseydim. Mahremiyet cinsellik çok önemli bir şey. Bunun gibi pichlere nasıl güvenir de bir kadın mahremini paylaşır? Bunu yaşasam belki beni kayda alıp şantaj yapacak ya da sırf ben onu tatmin ettiğim sürece birlikte olacak. Uzak mesafede olduğundan ben yokum diye gidip başkasıyla da birlikte olacak. Bir de nasıl onunla buluştuğum ilk gün sevişeceğimi düşünebiliyor a.. m.. k ben hiç bunu yapacağıma dair bir ipucu da vermedim.

Güncellemeler
+1 yıl
ÖPÜŞMEYE BEN DE KARŞI DEĞİLİM. HATTA BIRAK ÖPÜŞMEYİ ARTIK AŞIK OLUP O ARZUYU SEKSİ VS YAŞAMAK HUZUR DA BULMAK İSTİYORUM AMA BUNLAR HERKESLE YAŞANACAK ŞEYLER DEĞİL. HEMEN DE OLACAK ŞEYLER DEĞİL. İLİŞKİDEN AİLELERİN HABERİ RIZASI OLUR O ZAMAN ÇATIR ÇATIR YAŞANIR. İKİ İNSAN NET ŞEKİLDE HAYATINI BİRLEŞTİRME KARARI ALIR ÖYLE YAŞANIR. ONDAN SONRA DALDAN DALA DALDAN DALA NE BU YA BÖYLE ŞEY Mİ OLUR.
Bulamadım şöyle adam gibi adam, kendimi güvenerek kollarına teslim edebileceğim bir adam bulamadım. Nereden bulurum bunu?