Bir sene konuştuk instadan tanışmıştık. Sekstingle başladı her şey aslında. 20 yaşında bir de bense 25. Kafalarımızda uyuşuyordu diye ilerledi ve seksting bizi bağladı adeta. Uzak mesafedeydikte. Hiç buluşmadık zaten öyle bi buluşalım kafasında değildi aptal. Onunla geçirdiğim bir seneye lanet okuyorum cidden.. neyse… bağlandım işte çocuğa o da ilgi gösteriyodu bağlıydı telefonlaşırdık öyle bağlandım sanırım ama son zamanlarda eskisi gibi değildik toksikleştik. İşin bi yere varmayacağını anlayınca bitirdik. Ben o kadar beklentiye girmiştim birde. Sevgili oluruz ilerler diye ne aptalım ama ya. 20 sindeki bebeden olgunluk bekledim ama büyük hayal kırıklığı oldu. Unutamayacağım bir ders aldım. Çok üzüldğm. Bazen aklıma geliyor normal mi? Bir hafta oldu biteli.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim de biteli bir hafta oldu. benden baya küçüktü ama öyle güzel seviyor zannetmiştim ki eskisi gibi hissetmiyorum diyip durdu geri geldi sonra yine aynı bahane. hiç öyle sevip bağlanmamıştım kalbi düşüncesi bakışı çok içten samimiydi ama gelinen nokta o gençliğin düşüncesi altında bir anda silebiliyor. bende artık yalnız kalmak istiyorum dedim. arkadaş olarak kalınamaz benim düşüncemde ama o istiyor. her şeyi netten yaşadık bizi de o bağladı sanırım sizin gibi. özleniyor mu evet ama ne gelir elden. bilemiyorum anlaşılmak bu kadar zor mu? senin burcun ne? terazi deme sakın :)
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_memnune_ sadece bir beğeni mi olacak. takip attım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılgayet normal, zamanla geçer tabi ki her şey gibi ama burada benim dikkatimi çeken şey ise sen onu görmeden buluşmadan bu oldu. aslında sen onu istemiyordun, istediğin belki de ihtiyaç duyduğun şeyin/kişinin o olduğunu düşündün. o yüzden de hayal kırıklığı yaşıyorsun.
dediğim gibi gayet doğal ve geçici bir durum ama bence bundan sonra ne istediğine karar verip ona yönelik ilerlemelisin. bazen olayları istediğimiz gibi yorumluyoruz sen de öyle bir durumdasın bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılAy evet yaaa kafamda istediğim o bedene koydum sonrada büyğk hayal kırıklığı oldu bendee
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
+1 yılUzaktan olmaz zaten görüşmek kahve içmeden kimseyi tanıyamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBirde sekstingle başladık ne bekliyodum cidden
- +1 yıl
Yani ama insan bağ kuruyor oda birazcık kullanmış gibi olmuş neyse boş ver geçer bende deprosya dan yeni çıktım zaten
+1 yılOlabilir bu hayatta her şey insanoğlunun başına gelir lakin oradan çıkmak önemli hemen çık o durumdan sana fayda sağlamayacak sonuçta
00 Yorumla
+1 yılboş ver takılma abla her şey boş bomboş hemde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yeni olduğu için bu şekilde olman çok normal zamanla bu hissiyat gidecek bu süre zarfında kafanı başka şeylere ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sexting ilişkisinden niye ciddi bir şey bekledin ki?
09 Yorumla
Soran+1 yılDimi ya? Sekstingle başllayan bişey nasıl ciddiye dönerdi ki
Cevap sahibi+1 yılYani dönebilirdi. Eğer adam 30 yaşında sen 25 olsan olur. Ama 20 yaşındaki çocuk evlilik beklemez.
O kadar iyi miydi de sextingte seni öyle bagladı kendine
Soran+1 yılİlkimdi ya. Yoksa normaldi yani. Birde telefonlaşıyoduk güvendim ona
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde hiç olmadı mı cinsel bir yaşantı ya da tecrübe?
İLkler önemli cidden
Soran+1 yılHayır olmadıı.
Cevap sahibi+1 yılİşte olgun akıllı biri olsaydı seninle ciddi olurdu. Normalde bir de demezler mi hem cinslerim bu konuda temiz isterim diye. Cidden 5 kuırus etmez cogu.
Sen ama kendini üzme yine de. En azından bu da bir tecrübe değil mi?
Soran+1 yılYa üzüldüğüm nokta bir de tipszidi yani brnim hiç tipim değildi ama naptı etti beni kendinr bağlamıştı. Tipini görsen tam bir at hırsızı osmaniyeli
Cevap sahibi+1 yılAt bir bakayım tipi nasılmıs merak ettim şimdi
Ama işte sen hazırlıksız yakalanmıssın biraz
Soran+1 yılKesinliklr hazırlıksız yakalandım. Dm den yazıyorum
+1 yılÇocuk daha ne bekliyorduunki
010 Yorumla
Soran+1 yılBazen olgun davrnaıyodu
- +1 yıl
Bazen sende diyorsun nazende cocuklasiyordy degilmi
Soran+1 yılEvet. Cesaretsizin tekiydi bir senede başka erkek olsa gelmez miydi ya
- +1 yıl
1 sene az bir zaman değil benimde 1 yıllık uzak mesafe ilişkim vardı senin gibi bitti benimde bendede kız haksizdi
Soran+1 yılUzaktan olmazmış aslaaaa
- +1 yıl
Olurda karşındakiyle kafa uyumu lazım
- +1 yıl
Bana yzsana bu konuda biraz dertlesiiriz
- +1 yıl
Gittinmi
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Gnydnn
Daha çok yeni ayrılık. Aklına gelmesi çok normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. daha taze kendine zaman ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal canım. Onu kullandığını düşün ve mutlu ol
10 YorumlaÜzme tatlı canini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yeni bir askkkkk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir sene boyunca hiç görmediğim birine bağımlıydım, normal mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat