Merhaba, öncelikle hayatımda tek kadın oldu ve her şeyi onunla yaşadım, başka kimseyle birlikte olmadım, 18 yıldır birlikteyiz. Bu yüzden başka kadınlar konusunda bilgim yok ve soruma lütfen düzgün ve doğru cevaplar veriniz. Özellikle kadınlar...
Genel olarak her gün ilişkiye girmek isterim ama karşı taraf için bu mümkün olmuyor, genelde iki günde bir veya çok yoğun olursa üç günde bir ilişkiye gireriz yıllardır.
Sorunum şu, çok iyi bir ten uyumu ve ilişkimiz var, ön sevişme oldukça tahrik edici geçer ve delirmiş şekilde penetrasyon olur, karşı taraf seks kısa sürüyor ve istek oranına göre 1-3-5 dk da soft sevişirken orgazma ulaşıyor.
Orgazma ulaştıktan sonra bana eşlik etmiyor ve ot gibi yatıyor, bitirmemi istiyor. Böyle olunca o orgazm olduktan 5-10 dk da boşalmak için sert sert vurarak boşalıyorum. Bunun akabinde ikinci kez ilişkiye girmek istemiyor, her ne kadar tahrik etmeye çalışsam da huylanıyor veya acıyor diyerek reddediyor. Oral veya eliyle mastürbasyon da yapmıyor bana iğrendiği için.
Ben ise her seksten sonra bir kez yatakta bir kez de banyoda mastürbasyon yaparak doyuma ulaşmaya çalışıyorum.
Sorum şu: Tüm kadınlar böyle mi, yoksa kadından kadına değişiyor mu? Eğer tüm kadınlar böyle değilse kendime bir partner bulma çabasına gireceğim. Ona göre doğruyu söylemenizi istiyorum...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer