Tayt giydiğim zaman utanmadan bakıyolar arkadaşım bile bi kere çok sinir oldu beni önüne aldı iğrenesiniz cidden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gözlerini oyasım geliyor sen yine tayt giydiğin için bakmışlar bizim yobazlar normal bol pantolon giyiyorum karşımda yanından geçene kadar bakiyo sonra ben öne geçince bide duruyo arkadan bakiyo bende ona bakıyorum ters ters sonra korkup gidiyo bi gün birini rezil ediceksin ondan sonra korkarlar belki gözü cikasicalar 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılDik dik mi bakıyorlar yoksa sadece bakıyorlar mı. Dik dik bakmak taciz diğerine yapacak bir şey yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Birde şu var mesela ben dışarı çıkarken görülmesini sitemediğim bir şeyi giymem başka şeyler giyerim ya da her şeyin bir ortamı var. Hani buna dikkat edebilirsin.
- +1 yıl
Genelde bu gibi soran kızların içinde şu zihniyet yatar, bakın dayıları bile azdıracak kadar iyi popom var aslında bakmaları hoşuma gidiyor ama belli etmiyim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dayılara yasak işaretli tişörtler taytlar yapacam az sabır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer insanda nefis. var ha tayt giyince bu daha çok istiyorsun söyle düşün 50 yaşındakj bir kadın cinsel olarak hiç istekli olmazmi mesela elbette olur buda böyle ayni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşıtlarının bakması sorun değil yani öyle mi sana foto atsam bunu giyiminde belli eden bir dayı görsen naapardın merak ettim doğrusu
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşıtlarım bu kadar görgüsüz değil Allah’a şükür
Cevap sahibi+1 yılYaa ne demezsin
Çünkü sürekli bir doyumsuzluk var görgüsüzler.
00 Yorumla
+1 yılDayıları geç ben bile bakıom 😂
66 Yorumla- +1 yıl
Güzel cevap 😁
- +1 yıl
Arkanını önünü iyice çıkarırken sen utanmıyosan onlar niye utansın
- +1 yıl
Ee tamam işte onlar niye utansın aynı şey 😂ne vizyonu. Sen özgürsen onlar da özgür bakmakta ne olmuş yani😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaaa düşünsene dede titreye titreye seni hayal edip yapyr onoğğğğg
00 Yorumla
+1 yılbu içten gelen bir şey, sen tayt giyince istemesekte içimizden bakmak geliryor.
00 Yorumla
+1 yılHarmana giren porsuk dirgene dayanır, soylenme
30 Yorumla
+1 yılİyide ne oldu sana sabah sabah
02 Yorumla- +1 yıl
Okadar dayı nerden buldun sabah sabah
+1 yılTayt giymek zorundamısın?
04 Yorumla- +1 yıl
öyle zihniyet diyip suçlama. Sende biliyorsun ki kadının erkeğin bazı uzuvları karşı tarafta cinsel uyartıma sebep olabilir. öyle olmasaydı kadın erkek birbirini arzulamazdı. kabul et böyle yaratılmışız. ama bu durum kimsenin sana sapıkça yaklaşmasını doğru yapmaz. elbette ki özgürsün istediğin gibi giyinebilirsin , ama bakmalara engel olamazsın. çünki ortaya çıkardığın hatlar ilgi çeken bölgeler :)
- +1 yıl
ortalığa saçıldığında dayıların gözlerine perde inmez maalesef.
+1 yılEşim evde giyiniyor öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Şehir yapısı ve bölgenin de etkisi olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. açık büfe gördün mü bakarlar
00 Yorumla
+1 yılTaytta biraz baktırıyo ama be 😂
00 Yorumla
+1 yılGötü güzelse bakıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel bakmak sevaptır...
00 YorumlaBakar bakar göze yasak mı var
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçarsan hatlarını bekli edersen bakarlar
00 Yorumla
+1 yılNiye bakmasınlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri