+1 yılKızım adam seninle ilişki yaşamak istiyor arkadaşları da seni gazlıyor. Benim böyle hemşire bir arkadaşım vardı o kız da böyleymiş çocuğun erkek arkadaşları kıza gaz vermiş ya çok yakışıyorsunuz falanlar filanlar. Çocuk bunu gece koynuna soktu sevişmeler falanlar filanlar sonra ayrıldılar o arkadaşlar bir daha cinsellik olduktan sonra ortaya bile çıkmadılar niye çocuk alacağını almıştı çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılTamamda erkeğin arkadaşları niye kızı gazlıyor. Biz kızlar arasında kıskançlık olur ayrıl o çocuktan falan deriz yani kötü arkadaş böyle oluyo. Onlar niye böyle yaptı? Çıkarları ne?
- +1 yıl
Kızım onlar senin arkadaşın değil onlar çocuğun arkadaşı. Ve siz sizin ortak arkadaşınız da değil yani. Onlar o erkek çocuğu arkadaşları ve onu çıkarlarına göre hareket ederler sana ne diyorum kız önü arkayı dağıttı erkek çocuğun arkadaşları yüzünden gazladılar kızı gazladılar ondan sonra yoluna baktılar
Soran+1 yılAnladım bu durum daha kötü ya
- +1 yıl
Tabii ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun adı seni pazarlamak kendileri yapsınlar o zaman iyiyse gadası
00 Yorumla Arkadaşlarınla arkadaşlıĝını sonlandır daha kötü seyler yasamadin için git bulunduğun camiye sadaka bağışla.
09 Yorumla
Soran+1 yılBenim arkadaşlarım değil iyi misiniz düzgün oku
Soran+1 yılYa tatilde söylemedi ki evli olduğunu aylar sonra itiraf etti. Abi türkçeniz mi zayıf Türkçe mi zor dil anlamadım
Soran+1 yılEngelledim adamı. Arkadaşları neden destekledi onu sorguluyorum
Soran+1 yıl😂 evli adama arabasıyla gez falan. Gizledim zaten bara falanda gitmedim gel deyip durdular.
+1 yılHayır buna halk arasında " Arkadaş arkadaşın pzvngidir " denir.
Seni resmen pazarlamaya, yamamaya çalışmışlar00 Yorumla
+1 yılBu iyilik arkadaşları için senin için değil durumdan farkında değiller
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim için tabi ki değil. Böyle iyilik mi olur diyorum
+1 yılÇıtıra çaksın istemiş arkadaşları herhalde çıtır sen oluyorsun burda😂
04 Yorumla
Soran+1 yılTatilde açıktım yani
- +1 yıl
Şimdi kapalı misin
Soran+1 yılYa hayır tatilde şort falan giyiyorsun ya o anlamda
- +1 yıl
Adamın canı çekmiş o zaman seni😂
Arkadaşlarları okişiye destek olmuş seni içeri alıyorlamış
04 Yorumla
Soran+1 yılErkekler fena
Soran+1 yılNiye böyle yapıyorsunuz? Kızlar arasında kötü kızlar yani olsa kıskançlık olurdu , soğutmaya falan çalışırlardğ. Çocuğu kötülerlerdi. O yüzden anlatmam mesela kız arkadaşlarıma. Erkekler niye böyle sence? Yarın bir gün belki bizede verirler diye mi yapıyorlar?
Soran+1 yılburada bile kaç kere gördüm ver gitsin diye. Çocuğu tanımıyorlar bile.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılGazlama kendi yasamak isteyip yasamadiklari yasatmak istemeleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni yola getirmeye çalışıyorlar bence yola gelirse. Bu isin sonu grup yapmaya gider emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya arkadaşlarının yaptığı resmen herifin çorbasına limon sıkmak olmuş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe sanırım evlenmeden ilişkiye girmeye karşı birisin
Arkadaşın 3. Olacakmış galiba becerememis xhdhd
09 Yorumla
Soran+1 yılHa kabul etseydim onlarda mı isticekti? O yüzden mi destekliyorlar bunu?
Soran+1 yılAsla. Yani bi de arkadaşına ikisi bak yakışıklı kardeşim falan diyorlardı. Boyu uzun kardeşimin falan
Soran+1 yılBiz kızlar demeyiz hatta bizden etkilensin diye kıskanırız siz grup olsun diye mi övüyorsunuz. Ezende var arkadaşını da
Soran+1 yılAnladım anladım grup olması için uğraşmışlar
Dertleri belki de canını yakmak
11 Yorumla
+1 yılGez işte ne güzel arabasiyla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevetbiyilik icin ama sana degil ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini sil
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar