Anladım teşekkür ederim. Peki tavsiye istesem yardımcı olur musunuz? Ben genç birisi olarak kendimden 6 yaş büyük biriyle birlikte oldum 3 senedir de beraberiz oda 11 yıllık evli birisiyle zaman geçtikte bu bağlılık bi duygu oluşuyor ister istemez. Sevdiğinden ya da hayatında başka birisi olduğundan şüphe etmeye başladım eskisi gibi davranmayıp soğuk yapıyor falan çok çalışıyor gerçekten o yüzden görüşemiyoruz ama önceden de böyle çalıştığı zamanlar olmuştu ama yine de fırsat buluyordu sonuç olarak hayatında biri olmasa bile evli olduğu adama aşık olmuş olabilir mi çok absürt soru ama kusura bakmayın lütfen
Eşiyle mutsuz olup senle o boşluğu doldurmuş. Sonra dönem dönem evliliklerde iniş çıkışlar olur. Eşiyle biraz daha iyi olmuştur. O zaman suçluluk psikolojisi ile sana yavaş yavaş mesafe koymaya başlamış olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kesinlikle kesinlikle kesinlikle hayır Sonuçta karaktersiz bir insan değilim Allah da şeytana hiçbir zaman bulaştırmasın
Evli bir kadın başkasının kadını ve namusudur, ilişmem...
Birçok kez yapmışlığım var
Aynı kişiyle düzenli olarak yapmıyorum ama
Tecrübenden faydalanmak isterim
İstediğini sorabilirsin
Sana en çok zevk veren ne başkasına ait olması dışında nasıl insanla ilgini ve libidonu yükseltiyor
Evli olup olmamalarına takılmıyorm sadece zevk almaya bakıyorum
Anladım hoşuma gidiyorsa sorun yok diyorsun nerde yaşıyorsun
Buda yeni moda çok bontan bir toplum olduk
Evet. 11 senedir evli biriyle yatıyorum.
Ne zamandır
11 senedir işte
Karşınızda ki kişi evli sandım 11 senedir. Bu kadar uzun nasıl yürütebiliyorsun sende evli misin mesela bir süre sonra soğuma falan olmadı mı
Bende evliyim. O da benimle evli zaten. Çat pat gidiyoruz işte. 2 tane de çocuk yaptık. İdare ediyoruz işte
Güldürdünüz sağolun 😅
Sonuçta evli biriyle yatmış oluyorum 😃😃
Peki siz bekar olsanız evli biriyle birlikte olur muydunuz?
Bunuda öğrenelim
Hiç bir zaman asla dememeyi öğrendim. Tercih etmem tabi ama psikolojik durum önemli burada
Anladım teşekkür ederim. Peki tavsiye istesem yardımcı olur musunuz? Ben genç birisi olarak kendimden 6 yaş büyük biriyle birlikte oldum 3 senedir de beraberiz oda 11 yıllık evli birisiyle zaman geçtikte bu bağlılık bi duygu oluşuyor ister istemez. Sevdiğinden ya da hayatında başka birisi olduğundan şüphe etmeye başladım eskisi gibi davranmayıp soğuk yapıyor falan çok çalışıyor gerçekten o yüzden görüşemiyoruz ama önceden de böyle çalıştığı zamanlar olmuştu ama yine de fırsat buluyordu sonuç olarak hayatında biri olmasa bile evli olduğu adama aşık olmuş olabilir mi çok absürt soru ama kusura bakmayın lütfen
Eşiyle mutsuz olup senle o boşluğu doldurmuş. Sonra dönem dönem evliliklerde iniş çıkışlar olur. Eşiyle biraz daha iyi olmuştur. O zaman suçluluk psikolojisi ile sana yavaş yavaş mesafe koymaya başlamış olabilir.
Haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim
Hayır deneyimlemek şstemem
seviyorum evli kadınlaru mutlu etmeyi
Hayir, asla
Olmuştu öyle bir şeyler
Evet olurum
Hayır