İyi geceler herkese. 21 yaşındayım. Sabit, sakin bir hayatım var. Vaktimi genellikle dersler, yazılım, futbol, dizi, film vb klasik şeylerle geçiriyorum. Ortamım, alkolum, kız arkadaşım yok. Çok konuşan biri değilim, sevmiyorum. KYK daki oda arkadaşlarım, okuldaki arkadaşlarım falan hep ortam, alkol, kız, seks, kumar, para vb muhabbetler döndürüyor. Ben de bu konuları sevmediğim için eşlik etmiyorum onlara. Bu sefer olumsuz dönütler alıyorum. Pasifsin, konuşmuyorsun gibi yorumlar. Çocuk, 3 kızla ortak eve çıkacak. Gelip bana 'hadi iyisin, eve çıkınca seni de götürürüm, kızlardan biriyle yatarsin' gibi bir cümle kurdu. Ben de tersledim baya çocuğu. Daha sonra diğerleri de bana karşı tavır aldı. Ben de yol verdim hepsine. Ben mi tuhafim yoksa diğereri mi? Biraz az konuşan ve sert biriyim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yani alkol kumar neyse de kadın meselesinde normalde o durumda "istemem eyvallah falan" dersin anlarım da. terslemek, arıza çıkartmak falan... bana denk gelsen, bu eşcinsel heralde diye düşünürdüm.
Kadin meselesinde y*vsakca bir tavirlar ve o kızlara pis muamele yaparak bunu söyledi, bu nedenle tersledi. Yoksa kizlarla iliskiler yaşayan biriyim.
Sen tuhaf degilsin temizsin boyle devam et gercekten tebrik ederim seni
Teşekkürler. Ya bazen böyle muhabbet ediyorlar, onlar eşlik et (de) meyince saçma yorumlar yapıyorlar. Acaba çağın gerisinde mi kalıyorum diye düşünüyorum ister istemez. Bu nedenle buraya da sorayım dedim.
Gerisinde kal zaten bu cag cok igrenc temiz insanlar kalmadi bile sen boyle kal dogru yoldasin. Masallah sana
Ya şöyle. Aslında kızlarla ilişkim oldu, çok temiz biri değilim. Erkekler sürekli p*clik peşinde olur ya, bunun gerisinde kaldim. Gerisinde kaldim demisken, buna özenmiyorum elbette ama bunu yapmadığım için de yakin arkadaş edinemiyorum. Bir süre sonra bunalıma giriyorum yalnız olduğum için, derslerime de odaklanamıyorum.
Normal bende oyleyim. Cok yalnizim bu aralar sevgilimlede aram fena bozuk. Sebebini bilmiyorum cok mutsuz hissediyorum. Ve bunalimdayim ayni sen gibi
Meselenizi bilmiyorum ama sevgilinle barışmaya çalış. Yalnızlık fena bunaltıyor insani. Normalde vermeyeceğin kararları vermene neden oluyor.
Sevgilim ayrilmak istedi kafasi bozukmus. Sonra aci cektigini soyledi. Anlamadim bisey ve surekli misilleme yapiyor. Barissakta kavga ediyoruz. Ciddi dusunuyoz bu arada
Anlıyorum. Umarım daha iyiye gidersiniz. Barışıp kavga etmek en kötü şey. Depremden sürekli sallanan bina gibi. Gücü git gide azalıyor ve yıkılma ihtimali artıyor.
Sanirim yikildik gibime geliyor. Sıkıldığınıda soylemisti mutlu degilim psikolojim bozul vs. Sonra yine yazdi bilmiyom artk dusunmeden duramiyom
İlişkiniz en iyi duruma gelir umarım 🙏🏻
Insallah
Yapmak zorunda değilsin de arkadaşını niye tersliyorsun birader düzgünce söyle, tersleyince en ahlaklı sen olmuyorsun haklı adamlar
Ahlâk açısından terslemedim. Pek detay da vermedim ama sana yazayım yine. Tersledigim çocuk sürekli kız - cinsellik konusu açan bir tip ve bana da o lafı tabiri caize y*vsakca söyledi. Ben de sinir oldum tabi. Zaten ahlaklı biri olduğumu da iddia etmedim ki.