Arkadaşız diyip duruyorduk sonra hafiften flörte kaymaya başladı beni çekmesi yakın temasları falan şimdi arkadaşız desem de sallamıyor. Ama başka kızlarla takılıyor konuşuyor bende bozuluyorum bir sonraki evreye nextlemiyorum. Sizce söylesem mi açık açık? Çünkü ona göre herkes herkesle takılabilir (sevişmek). Benim o modda olmadığımı mı ima etsem? Ama ciddi ilişki de istemiyorum yanlışta anlayabilir napsammm?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onu beklemek yanlış zaten, sürecin o yöne doğru evrilmesi lazım, istemedigini açıkça belirtebilirsin bence
İkiniz uygun bir yerde başbaşa kalsanız ikinizde istediğinizi alacaksınız ama
O da bunu yapmaya çalışıyor ama benim kafam karışık
Yapabilirse ikinizde rahata ereceksiniz ama
Başkalarıyla da yapıyor olmasını sindiremediğim için kendimi tutuyorum ama bunu ona söyleyemiyorum
Çapkın biri anlaşılan. Nereden tanışıyorsunuz
Yarın Aslında onunla sevişeceksin ama bir türlü Emin olamıyorsun ondan
Ne konuda emin olamamak
Onun ne istediğinden ve Güven konusunda
Evet sevişmeyi düşünüyorum ama böyle diğer kızlar falan devreye girnce soğuyorum ama bunu söylemeli miyim sence
Kaç yaşındasınız ve ne istiyorsun yani sevgili olmak mı Ya da sadece mi Sen de seks yapmazsan niye böyle bir sahiplenme
25 yoo sevgili olmak değil sevişeceksek başka kızlar olmamalı diye bir şey var kafamda
Yani tek seks yaptığı Sen olsun istiyorsun öyle mi Peki sen sadece onunla mı seks yapacaksın sen bu aralar kimseyle seks yapmıyor musun
Evet bende çeşitliliği sevmiyorum ama bu söylenecek bir şey mi
Nasıl karşılar
Peki ne kadar süre böyle olacak Anladığım kadarıyla o çeşitliliği seviyor değişikliği seviyor
Sen şu an biriyle sevilşiyor musun peki Var mı bir partilerin ya da oluyor mu arada
Hayır birisi yok bende ama o beni tartıyor soruyor sürekli birisi olup olmadığını
O zaman ona de ki benim hayatımda şu an kimse yok yeni birini alabilirim Ama senin hayatında biri var O yüzden yeni biri sen olamıyorsun
Hayır ciddi ilişki istemiyorum sadece sevişme konusunda çeşitliliği istemiyorum 😂 hayatıma sadece seni alırım falan filan nooooo
Peki Yağmur birkaç kez sevişip bitirir misin Yoksa böyle bir yıl iki yıl sadece onunla seks yapar mısın
Bilmiyorum performansına bağlı
Peki onda seni çeken şey ne Niye onunla
Sen ne istiyosun önce bi ona karar ver
Amaç belli haliyle hedefe uzatmadan ulaşma peşinde
İma değil direk söyle. Bu senin hayat görüşün
Benim de kadam karışık ne istiyorsun ciddi ilişki mi derse zönkkk
Onun ne istediği belli. O zaman sen ne istediğine karar ver
Ya normalde takılırım ciddi ilişki diye tutturmam ama şimdi başka kızların da olması benim seçenek olmam düşüncesini doğuruyor falan hoşuma gitmiyor bu durum ama bu söylenir mi sence?
Senin kafan karışık bence😀
E o yüzden sordum fikir arıyorum 😁
Sen bence ciddi ilişkiye kayıyorsun
Hayıırrr asla ciddi ilişki istemiyorum ama sevişme konusunda çeşitliliği kabullenemiyorum 😂
Yani ciddi derken bunu kastettim aslında 😀 kıskançsın. Senin hayatındayken başkasını kucağına almasın istiyorsun aslında olması gerektiği gibi 😀
Aynen öyle sence bu söylenir mi nasıl karşılar 😂
Böyle bir adam darlanmaya gelemez 😀
Bende aynı fikirde olduğum içinnnn hiçbir şey diyemiyorum o da diyor ki niye beni istemiyorsun niye yapmıyoruz niye takılmıyoruz senep ne diye zorluyor beni ne zaman yapacağızzzz ben mi çekmiyorum herkese mi böylesin diyor bi de 😂😂
Sodanı içip hazmetmeye çalışacaksın hocam 😀
Neyiii 😁😁
Takıldığın adamın sen hayatındayken başka hemcinslerini de hoplatmasını😀
Hofff bak yine bozuldum o zaman takılmamak gerek 😂
Bunu yapabilenlere büyük saygı duyuyorum 😅
İstedigini ver işte. d
sevişin
konusmayı kes gıtsın
Yat gec ya
Sen kaç yaşındasın
Yatma