Cinsellik ''96'' Sekste ne anlama gelir? novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Sizin de duyup acaba ne olabilir dediğiniz sayılar var mı? ''96'' Sekste ne anlama gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 50,4b cevap paylaştı. Pozisyon ismidir. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkeğin sırt üstü yatarak kadının ters birsekilde üstüne oturması diyebiliriz kısaca 7 3 Yorumla novel +1 yıl kısaca doğru Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Burdan anlatması biraz zor oluyor canım idare et 😂 Yorumla novel +1 yıl anlıyorum seni canım :) Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Böyle bir şey sanırım 2 1 Yorumla novel +1 yıl iyimiş :D Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Hazır başlamışken gösterebilirsin novelim 🫢😄 79 buldum bendee 😂 2 41 Yorumla novel +1 yıl :D gösteririm tabi. Bir çok sayı var bir tane ile kalınmaz ki Yorumla Milky7way +1 yıl Biz olmayan sayıları bile buluruz bu gidişle 😆🙃 Yorumla novel +1 yıl yeni sayılar türetmek güzel aslında :D Yorumla Milky7way +1 yıl Yeni alfabe bile çıkarırız bee 😂 Yorumla novel +1 yıl baştan yazıyoruz yavru :D Yorumla Milky7way +1 yıl Evett daha çok baştayız 😄 Yorumla novel +1 yıl yavaş yavaş ilerleyelim tekrarlayarak :D Yorumla Milky7way +1 yıl Yavaş yavaş en keyif verici şekilde bol bol rahatlayarak 😄 Yorumla novel +1 yıl ne acelemiz var senki tüm detayları incelemek varken. D Yorumla Milky7way +1 yıl Zamandan fazla ne var, ayrıntıları tüm çıplaklığıyla birlikte inceleriz incelemekle de kalmayız 🙂 Yorumla novel +1 yıl kalırsak yazık bize :D tüm her şeyi çıkartmakla başla Yorumla Milky7way +1 yıl Seninkileri çıkartmakta benden ama sen bana biraz yardım edebilirsin sanki 🙃 Yorumla novel +1 yıl ben çok yardım sever bin insanım :9 konu sen olunca hele :) Yorumla Milky7way +1 yıl Hayal ettim de çok zevkli olurdu 😄 :6 novelim ben senden sonra daha fazla yazım hatası yapar oldum ne iştir yahu 😂 Yorumla novel +1 yıl sanki ben çok düzgün yazabiliyorum hep tek elle yazmaktan bunlar dsfkjfdskjdskjfjs Yorumla Milky7way +1 yıl Hiç söylemiyorsun yardımcı olurduum 🙈😄 Yorumla novel +1 yıl söyledim ya işte artık :D Yorumla Milky7way +1 yıl Nasıl yardımcı olmamı istersin tarif et bakalımm 🙃 Yorumla novel +1 yıl tarifle olur mu hiç. Dalacaksın direk :D Yorumla Milky7way +1 yıl Bak çok güzel tarif ettin işte 😂😂 bodoslama dalıyorum 😄 Yorumla novel +1 yıl işte bu ya aradığım kadın gel yavru gel :D Yorumla Milky7way +1 yıl Geliyorum hayatıım 🏃♀️🏃♀️😄 Yorumla novel +1 yıl gel gel daha bu başlangıç :) Yorumla Milky7way +1 yıl Başlangıç mı ben daha başlamadık sanıyordum 🙃 Yorumla novel +1 yıl ters köşe yaptın sonra tersten :D :D Yorumla Milky7way +1 yıl Sorudaki gibi bir ters köşe mi oldu ki 🙈😄 Yorumla novel +1 yıl köşe kapmaca oynuyoruz yakaladığım yerde :D Yorumla Milky7way +1 yıl Huuhuuu vay beee, iyi misin peki bu oyunda bakalım 😂😂 Yorumla novel +1 yıl iyi olmak için çabalarım :D Yorumla Milky7way +1 yıl Çaba gerekiyorsa senden şüphe etmiyorum 😄😄 Yorumla novel +1 yıl şüpheyi gizemi başka şeylere bırakıyorum :D Yorumla Milky7way +1 yıl Neye acaba 😄😄🙃 Yorumla novel +1 yıl Gözlerini bağlayıp öyle söylerim :D Yorumla Milky7way +1 yıl Ayy Tarkan'ın klibi geldi aklıma, buyur hayatım söylee 🙃👂 Yorumla novel +1 yıl sesi dinle anlarsın :D :D Yorumla Milky7way +1 yıl Evet harika sesler geliyor kulağıma 🙈🙊😄 Yorumla novel +1 yıl bana da öyle senin sesin birde tatlı ya :) Yorumla Milky7way +1 yıl Güzel bir enstrümantal kombinasyon oluşturduk felaket bir şeyiz ya biz 😄🙃 Yorumla novel +1 yıl dehşetiz, dehşet. Ama zevk veren :D Yorumla Milky7way +1 yıl 💥🔥😂 Yorumla novel +1 yıl :D :D Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı. Başkanım benim matematik biraz zayıf parmakla saysam olur mu 1 3 Yorumla novel +1 yıl olmaz mı ya en güzeli :) Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Sagolun hocam Yorumla novel +1 yıl ne demek efenim :) Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl 69 duydum da 96 duymamıştım heraşde partnerle küsünce sırt sırta verilen durum olmalı 3 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Seninle sırt sırta verip silkemeyeceğimiz insan yok demek bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl iş bittikten sonra birbirlerine sırtlarını dönüp zıbarmışlar gibi sanki. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yaşım tutmuyor benim 1 1 Yorumla novel +1 yıl canın sağolsun kardeşim :) Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl 69 olmasın o 🤔 1 1 Yorumla novel +1 yıl o başka :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Küsmüşler birbirlerine😄 2 1 Yorumla novel +1 yıl aracı olmak lazım :D Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. 96 mı varmış 3 1 Yorumla novel +1 yıl daha neler duyacağız kim bilir
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsellik konusunda 396 cevap paylaştı. Neymiş 🙃 1 3 Yorumla novel +1 yıl anlatıcam sana :D Yorumla Ahh_kalbim +1 yıl 🤭🤭🤭 Yorumla novel +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Pozisyon ismidir.
Erkeğin sırt üstü yatarak kadının ters birsekilde üstüne oturması diyebiliriz kısaca
kısaca doğru
Burdan anlatması biraz zor oluyor canım idare et 😂
anlıyorum seni canım :)
Böyle bir şey sanırım
iyimiş :D
Hazır başlamışken gösterebilirsin novelim 🫢😄 79 buldum bendee 😂
:D gösteririm tabi. Bir çok sayı var bir tane ile kalınmaz ki
Biz olmayan sayıları bile buluruz bu gidişle 😆🙃
yeni sayılar türetmek güzel aslında :D
Yeni alfabe bile çıkarırız bee 😂
baştan yazıyoruz yavru :D
Evett daha çok baştayız 😄
yavaş yavaş ilerleyelim tekrarlayarak :D
Yavaş yavaş en keyif verici şekilde bol bol rahatlayarak 😄
ne acelemiz var senki tüm detayları incelemek varken. D
Zamandan fazla ne var, ayrıntıları tüm çıplaklığıyla birlikte inceleriz incelemekle de kalmayız 🙂
kalırsak yazık bize :D tüm her şeyi çıkartmakla başla
Seninkileri çıkartmakta benden ama sen bana biraz yardım edebilirsin sanki 🙃
ben çok yardım sever bin insanım :9 konu sen olunca hele :)
Hayal ettim de çok zevkli olurdu 😄 :6 novelim ben senden sonra daha fazla yazım hatası yapar oldum ne iştir yahu 😂
sanki ben çok düzgün yazabiliyorum hep tek elle yazmaktan bunlar dsfkjfdskjdskjfjs
Hiç söylemiyorsun yardımcı olurduum 🙈😄
söyledim ya işte artık :D
Nasıl yardımcı olmamı istersin tarif et bakalımm 🙃
tarifle olur mu hiç. Dalacaksın direk :D
Bak çok güzel tarif ettin işte 😂😂 bodoslama dalıyorum 😄
işte bu ya aradığım kadın gel yavru gel :D
Geliyorum hayatıım 🏃♀️🏃♀️😄
gel gel daha bu başlangıç :)
Başlangıç mı ben daha başlamadık sanıyordum 🙃
ters köşe yaptın sonra tersten :D :D
Sorudaki gibi bir ters köşe mi oldu ki 🙈😄
köşe kapmaca oynuyoruz yakaladığım yerde :D
Huuhuuu vay beee, iyi misin peki bu oyunda bakalım 😂😂
iyi olmak için çabalarım :D
Çaba gerekiyorsa senden şüphe etmiyorum 😄😄
şüpheyi gizemi başka şeylere bırakıyorum :D
Neye acaba 😄😄🙃
Gözlerini bağlayıp öyle söylerim :D
Ayy Tarkan'ın klibi geldi aklıma, buyur hayatım söylee 🙃👂
sesi dinle anlarsın :D :D
Evet harika sesler geliyor kulağıma 🙈🙊😄
bana da öyle senin sesin birde tatlı ya :)
Güzel bir enstrümantal kombinasyon oluşturduk felaket bir şeyiz ya biz 😄🙃
dehşetiz, dehşet. Ama zevk veren :D
💥🔥😂
:D :D
Başkanım benim matematik biraz zayıf parmakla saysam olur mu
olmaz mı ya en güzeli :)
Sagolun hocam
ne demek efenim :)
69 duydum da 96 duymamıştım heraşde partnerle küsünce sırt sırta verilen durum olmalı
Seninle sırt sırta verip silkemeyeceğimiz insan yok demek bence
iş bittikten sonra birbirlerine sırtlarını dönüp zıbarmışlar gibi sanki.
Yaşım tutmuyor benim
canın sağolsun kardeşim :)
69 olmasın o 🤔
o başka :)
Küsmüşler birbirlerine😄
aracı olmak lazım :D
96 mı varmış
daha neler duyacağız kim bilir
69 biliyorum da 96 ilk defa duydum
Neymiş 🙃
anlatıcam sana :D
🤭🤭🤭