Herkesin belli bir seviye yaşanmışlıkları vardır buna okeyim benim de oldu ama tam bir ilişki olmadı. Yeni sevgilimle buluştuğumuzda bodoslama cinselliğe geçtik öncesinde öpüşme cilvelesme olmadan ve adam dehşet tecrübeliydi yatakta şekilden şekile soktu beni. Ufak tefek bi kiz da değilim neler neler yaptı bunları görünce soğudum açıkçası kimbilir neler yapmıştır diye ve o 4 kere bosalmasina rağmen ben pek zevk almadım ve gün boyu huzursuzdum. Sizde tecrübeli biri olunca ne hissediyorsunuz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eğer orgazm olsaydın bu düşünceyi taşımayacaktın. Diğer yandan seni orgazm etmediyse ortada bir tecrübenin varlığından bahsedemeyiz...
Soğuyacağın tek şey, senin tatmin olmaman, 4 kere boşalan bir adam gir-çık tan başka bir şey bilmiyor demektir. Keza nesıl seks yaptığı, kadının nerelerine dokunduğu, nasıl tahrik ettiği, vajinasına nasıl baskı uyguladığı, hangi tempoda seks yaptığı, senin zevk aldığında andaki yaptığı şeyi ritmik olarak yapıp yapmadığı vs. bunlar önemli zevk alman için.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn baş sorun ne biliyor musun ben yavas kıvama geluyorum ufak ufak öpücükler vs vs birden olunca sevmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
hem yaşamadıklarını yaşatmış hem zevk alamışsın abi kızlar kapatılsın dödşxiz
08 Yorumla
Soran+1 yılHsjdjsjd hep erkolar mi kapatilacak
Soran+1 yılTen uyumu yoktu gibi sevdiğimi zannetsem de cidden duygusal bağ yokmuş gibi. Duygusallık olmadan cinsellik sevmiyorum haz vermiyor.
Soran+1 yılEe hoşlanıyordur ve sevdiğimi saniyordum
Soran+1 yılİşten yeni geldik bayıldık napalim
+1 yılArtık sen de tecrübelisin, ondan ne farkın var sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli yaşanmışlıklar vardir bunu kabul ediyorum kendime pürü paj temizim demiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil. Sana ne nerede nasıl tecrübe edindiğinden? Sen keyfine bak.
00 Yorumla bodoslama bu işe giriyorsun ama adam bir şeyler biliyor diye soğuyorsun.. bu da garip..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyani tecrübe için illa onlarca kişiyle yatmasına gerek yok aslında ve senden önce olan şeyler geçmişte kalır sonuçta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın tercihi farklı tabi. Ama erkeğin tecrübesizi de pek sevilmez ya 🤣
06 Yorumla
Soran+1 yılYa okey hiçbir şey bilmeyen birinden sıkılırım ama fazla tecrübe de kötü hissettirdi bana
- +1 yıl
Bakma birçok erkek p*rno izleyerek de tecrübe kazanıyor ama
Soran+1 yılValla bu çocuk izlediginden fazlasıydi
- +1 yıl
Zevk vermedikten sonra ne işe yarar ki :))
Soran+1 yılKesinlikle ya normalde oral çok severim çok iyi yaptı ama zevke gelmedim ilgincti
- +1 yıl
Denemeliyiz :))
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe istediğinizi bilmiyorsunuz. Tecrübesiz olsa canımı yaktı diye ağlardın burada.
21 Yorumla- +1 yıl
+10
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnemli olan senle olduktan sonrası değil mi? Tecrübesiz olsa mal der geçersin belkide adam seni evire çevire skmiş geçmişine mi takıldın 🤦🏻♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılAksine herkes bulamaz tecrube cok önemli bir olaydir cinselligi en ust duzelde yasamak ve yasatmak tecrube ister
00 Yorumla
+1 yılÇok tecrübeli çok ilişki çok kişi diyorsun. keyif almadınmi
00 YorumlaSeni onemsememiş cunku
01 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal anlamda bana çok değer verdiğinden eminim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende artık tecrübeli oldun ne farkın kaldı
00 Yorumlatecrübeli işte daha ne isyiyorsun mundarmı etseydi
04 Yorumla
Soran+1 yılHoşuma girmedi ileriye dönük ciddi dusundugumde
Soran+1 yılBunun aksini iddia etmiyoruk
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre seks yapılmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl ozaman
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım
Cevap sahibi+1 yılNormal birisini bulsana
Soran+1 yılUzun bi süre kimseyi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSebeb?
Soran+1 yılHer türlü ben uzuluyorum
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok sen kötüleri tercih etmişsin bide düzgün seven olunca siz bırakıyorsunuz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne