Ben 21 yaşında evlenmiştim ama bir şeyler ters gitti 25 yaşında boşandım istersen evlenip yapalım cilginca (sanalda en azından) benim çok icimde kaldı yapamadığım yapmadığım şeyler
boş ver kuzu evli olanlarıda görüyoruz şimdi erkek başka kadının üzerinde, kadında başka erkeğin altında aldatan aldatana yani anlayacağın kendi kendini tatmin et boş ver
Ben 36 37 gibi takmaya baslıcam Hayat daha yeni başladı :D Kadınlar için 30lu yasların sıkıntısı doguma problem y aratması ya biliyorsun. 35 sonra kolay geçmiyor diye biliyorum
Cinsellik olarak peki hayal dünyan ve isteklerin geniş mi? Benim en büyük korkum velli bir yaşa gelip evlendikten sonra bu konuda anlasamadıgım biriyle olmak
Eğitimin vesaire önemi elbet var. Ama aşk hayatında kişinin karakteri aile eğitimi daha önemli bana kalırsa. Çoğu üniversite okuyan sevgilisini bile öldürebiliyor cogusu böyle zaten bakarsan. Her şey eğitim değil vicdan eğitimini tamamlamış biri öncelik olmalı ancak günümüz şartlarında yaşam hep lükse direttiriliyor kadınlar ve ailesi de damattan her şeyi bekliyor
Kendim universite mezunu oldugum icin denk isterim, oyle olmasaydim istemezdim bana gore uyum denklik onemli aksi halde sorum cikiyor ozamanda huzur olmaz
Lise mezunuyum bende fakat eğitim derslerden ibaret bir şey bir fark olduğunu ben düşünmüyorum ama sen tercihen böyle kullanabilirsin buna saygı duyarım. Umarım güzel iyi insanlarla karşılaşırsin😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
24 yaşımdayım, 4 yıldır aktif ve renkli cinsel hayatım var. 5 yıl önce böyle bi yaşantımın olacağını tahmin edemezdim. 😄
Ben 21 yaşında evlenmiştim ama bir şeyler ters gitti 25 yaşında boşandım istersen evlenip yapalım cilginca (sanalda en azından) benim çok icimde kaldı yapamadığım yapmadığım şeyler
boş ver kuzu evli olanlarıda görüyoruz şimdi erkek başka kadının üzerinde, kadında başka erkeğin altında aldatan aldatana yani anlayacağın kendi kendini tatmin et boş ver
hala çılgınca yapabilirsin diye düşünyorsundur. ama istekli bakire sendorumu bu. evlenince öyle olmuyor
Fazlasıyla
45. yasindayim ve bekarım bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu cinselligi adam akıllı yaşamamış doyuma ulaşmamış insanlardi
30 yaşımda hala anca hala hayal kurarak yapyıyorum :D Bu da hayalden sayılır mı dqws:D
Sen kaç yasındasın
Yirmiyedi
Wow sister
Seninde 30a dayanmana bir şey kalmamıs :/
Yaş rakamdir ya. Enerjim guzel kucukte gorunuyorum daha nolsun sende takilma
Ben 36 37 gibi takmaya baslıcam
Hayat daha yeni başladı :D Kadınlar için 30lu yasların sıkıntısı doguma problem y aratması ya biliyorsun. 35 sonra kolay geçmiyor diye biliyorum
Dogurmak istedigimi kim dedi🥰
Evlenince illa oluyor ya :D Kim cocuk istemez ki evlenip. Bir tane olsun ister insan :)
Ama evlendiğimin ilk bir kaç yılı (3 gibi) evimde rahat rahat sevişmek isterim :D :D
Ben istemem, gorustugum kisilerde oyleydi. Dunyada yeterince cocuk var benim de ebeveyn olma hevesim yok. Kaderde varsa olur tabikide
Umarım gönlüne olur ya. Herkes mutlu olmayı hakkediyor ve hakkettiği gibi yaşamalı :)
💗💗💗
Cinsellik olarak peki hayal dünyan ve isteklerin geniş mi? Benim en büyük korkum velli bir yaşa gelip evlendikten sonra bu konuda anlasamadıgım biriyle olmak
Değilim maalesef ya partnerim bana ayak uyduramıyor
Her insana farklı zaaflar sunulmuştur hangi zaafı istediğini seçebilirsin
Hayat zordur istediğimizi değil hayatın sunduklarını yaşarız bazen
Evlensen de çılgın gibi yapılmıyor. Çünkü kendin kadar enerjiği denk gelmiyor 😄
Asla değilim. Ben de bana dayanabilecek biri olur sanıyodum
Hayır evlenmek bile hayal oldu
Hakkaten niye boyle oldu ya
Niye olabilir sence ekonomi sevgileri paraya dönüştürdü
Para bir yana. Kulturun egitimin aile yapisi ve hayata bakişin uyuştugu birine denk gelmmekte yeterince zor
Eğitimin vesaire önemi elbet var. Ama aşk hayatında kişinin karakteri aile eğitimi daha önemli bana kalırsa. Çoğu üniversite okuyan sevgilisini bile öldürebiliyor cogusu böyle zaten bakarsan. Her şey eğitim değil vicdan eğitimini tamamlamış biri öncelik olmalı ancak günümüz şartlarında yaşam hep lükse direttiriliyor kadınlar ve ailesi de damattan her şeyi bekliyor
Kendim universite mezunu oldugum icin denk isterim, oyle olmasaydim istemezdim bana gore uyum denklik onemli aksi halde sorum cikiyor ozamanda huzur olmaz
Lise mezunuyum bende fakat eğitim derslerden ibaret bir şey bir fark olduğunu ben düşünmüyorum ama sen tercihen böyle kullanabilirsin buna saygı duyarım. Umarım güzel iyi insanlarla karşılaşırsin😄
💗💗💗
İyi mutlu günler 🙂
Hayallerimdekine ulasmak zor
Öyle bir hayatım yok
Bırak hayalimdekini
Seks hayatım bile yok 😂😂
:))))) bazısına geç gelirmiş be az daha dayan :)
daha iyisini yaşadım
hayallerimden
Hayallerimden daha iyisine sahibim.
yaşadım
Evet hemde hayal edemediğim hayata bile sahibim
Tabi ki değilim çünkü evliyim
Evlenmene gerek yok
Evet 😌
şu an yaş kaç
Yirmiyedi
Aaaa ben de. :) senden farkım yok ;)
Evlenmeden peki
Nooo
Yetiyor mu peki mastürbasyon :)
Evlenmeden oldu mu peki😊
Nooo
Kocamı bekliyorum diyorsun😊
Aynen
Aşko benden sana ekmez cikmaz
Derdim ekmek değil özelimi genele yazmak istemedim derdim o
hiç olmadı hayaller
Degilim
Evet sahibim sen
Hayır💀
Evet sahibim
Evet sahibim
değilim :/
Hayır
Evet sahibim
Yok la nerde
:) yaparsın daha
oo bu konu çok detaylı
Hayir tabiki
boş ver evlenip napcan
Hayır değilim.
Degilimmöö
Neden evlenmedin
Maalesef 31 e devam
İstediklerimi yapacak partner bulamadım
Şaka misin
Neden
Sınır tanımayan birisindir umarım erkekler uç noktaları severler umduğunu bulursun ins
Umarım..
Ağza boşalmak uygun mu sence
Hayır hiç değil