Cinsel Yaşam Ben neden bu kadar istekliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Psikolojim bozuldu artık, libidom çok kolay bir şekilde yükseliyor. Yolda gördüğüm yakışıklı erkekler bile beni tahrik ediyor Ben neden bu kadar istekliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Psikolojik bu kafanı çok boş bırakma bir uğraş edin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sg mk Yorumla umutymw +1 yıl Küfür niye yedim şimdi Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hormonların iyi çalışıyor belli ki.. libidosu yükselen insan sağlıklıdır. Hiç iliski yasamadin mi peki? 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Çok fazla kafan orada dagitman lazım kafanı birde evde boş vaktin çok mu? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kötü bir durum aslında. Ben de bundan çok yakınıyorum ve tek çözüm evlilik gibi duruyor 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Vaginal orgasm olmadığınız için deşarj olamiyorsunuz tek sorun bu 0 0 Yorumla
mertt333 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hamgi burçsun? Kız olsam bem de senin gibi olurdum sanırım ajsjdjd 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Balık Yorumla mertt333 +1 yıl Anladım😂 sen erkek olsan çok fena olurdun he ajsjdj Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Yaşın geliyor yavaş yavaş. Normal 0 0 Yorumla
karmen3235 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Normal bsiey düzenli ilişkin olduğunda gecer 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Cinsellik detoksu için bir destek almalısın bence 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Geldiğinde hemen deşarj ol 0 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bi teklifim var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sg mk ccou Yorumla
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yemek lazım seni 0 14 Yorumla Soran +1 yıl O profili kaldır 😡 Yorumla Denrs34 +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Libidom yükseldi Yorumla Denrs34 +1 yıl Yerim seni sd Yorumla Soran +1 yıl 😡😡 Yorumla Denrs34 +1 yıl Yiyim mi Yorumla Soran +1 yıl Vururum seni Yorumla Denrs34 +1 yıl Niye be😀 Yorumla Soran +1 yıl Sinirliyim Yorumla Denrs34 +1 yıl Alırım ben senin sinirini Yorumla Soran +1 yıl Zor. Yorumla Denrs34 +1 yıl Evire çevire yerim seni uzun uzun Yorumla Soran +1 yıl Kes yeter bu kadar Yorumla Denrs34 +1 yıl Sdf Yorumla
Murti-54 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Bnmde öyle normalsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Normal olmak için kendimi senle mi kıyaslamam lazım Yorumla Murti-54 +1 yıl Aşkım benim libidom hep yüksek Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yalnız mısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşım yok Yorumla bunasııladam +1 yıl Aktif cinsel hayatın olmayınca böyle olması gayet normal. Kendi başının çaresine bak. Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. aşarsın takılma 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ne güzel işte ;) 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. en sevdiğim 0 0 Yorumla
Bosislerbos Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Al eline sazı 0 1 Yorumla Bosislerbos +1 yıl mastürbasyon yap bol bol Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaşın kaç? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki hiç biri ile yakınlaşma oldu mu veya seni etkileyen bir sey Yorumla Soran +1 yıl Evet de niye soruyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan kaynaklı olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Psikolojik bu kafanı çok boş bırakma bir uğraş edin
Sg mk
Küfür niye yedim şimdi
Hormonların iyi çalışıyor belli ki.. libidosu yükselen insan sağlıklıdır. Hiç iliski yasamadin mi peki?
Çok fazla kafan orada dagitman lazım kafanı birde evde boş vaktin çok mu?
Kötü bir durum aslında. Ben de bundan çok yakınıyorum ve tek çözüm evlilik gibi duruyor
Elin boş gönlün hoş hayatta sık7ntın yokmaklın hepmo işte
Vaginal orgasm olmadığınız için deşarj olamiyorsunuz tek sorun bu
Hamgi burçsun? Kız olsam bem de senin gibi olurdum sanırım ajsjdjd
Balık
Anladım😂 sen erkek olsan çok fena olurdun he ajsjdj
Yanlız değilsin canısı 😂😂
Acil zkşmnnlaxımm :))
Islanıyor musun libidodan kastın ne
Yaşın geliyor yavaş yavaş. Normal
Normal bsiey düzenli ilişkin olduğunda gecer
Cinsellik detoksu için bir destek almalısın bence
duvara sürtün abla
doyuma ulaşamamış olmalısın
Kilodun ıslaktır senin sabahları 😃
Geldiğinde hemen deşarj ol
Bi teklifim var
Sg mk ccou
Yemek lazım seni
O profili kaldır 😡
Neden
Libidom yükseldi
Yerim seni sd
😡😡
Yiyim mi
Vururum seni
Niye be😀
Sinirliyim
Alırım ben senin sinirini
Zor.
Evire çevire yerim seni uzun uzun
Kes yeter bu kadar
Sdf
Bnmde öyle normalsin
Normal olmak için kendimi senle mi kıyaslamam lazım
Aşkım benim libidom hep yüksek
Yalnız mısın
Erkek arkadaşım yok
Aktif cinsel hayatın olmayınca böyle olması gayet normal. Kendi başının çaresine bak.
doyuma ulaşamıyorsundur
tadı ala ala rahatla
aşarsın takılma
ne güzel işte ;)
en sevdiğim
Al eline sazı
mastürbasyon yap bol bol
Tadını çıkar
Yaşın kaç?
24
Peki hiç biri ile yakınlaşma oldu mu veya seni etkileyen bir sey
Evet de niye soruyorsun