Kendimi yetersiz hissediyorum. Zeki biri değilim ortak noktamız hiç yok. Beni sevmek için hiç bir nedeni yok. Cinsel olarak çok aç, bir şeyler yaşamak istiyor bu yüzden seviyormuş gibi yapıyor diye düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Konuya bu kadar hakim olmandan zeki olmadığını değil de kendi kendini ezdiğini hissediyorum. Diğer yandan cinsellik tabi ki olacak, bu işin kanunu gibi bir şey, sevgi, aşk, ilgi, alaka vb. kavramlar kendiliğinden oluşan şeyler değil, cinselliğe ulaşabilmek için bir araçtır ve nihai hedef beraber olduğun kişi ile cinsellik yaşamaktır ki bir kadınla veya erkekle aşk yaşama ihtiyacı hissedesin. Yoksa neden bir kadını veya bir erkeği sevelim ki? Keza bir de karşılıklı bir şey bu yani... Bırakın artık cinselliğin, bir erkeğin kadını becerdiği kafasında olmayı...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaşında yaşadığım ilk ilişki tam böyle bir ilişkiydi. Ben de zeki olmadigimi dusunuyordum ve ben de cinsel olarak kullanılıyor hissediyordum. Ama ben seviyordum. Onun da sevdigine inanmak istiyordum.
Bu ilişkinin sana zaman kaybı ve mutsuzluktan başka hiçbir getirisinin olmayacağını yaşamış biri olarak söylemeliyim. Fırsatını bulduğun an ayrıl ve kurtar kendini. Ben ayrıldıktan sonra aşırı rahatlamıştım ☺️
10 Yorumla
+1 yılzeki olmadığını asla düşünme belli ki üstünde bir baskınlık kurmuş kendini suçluyorsun ama cidden sevgi cinsellik değildir tamam bir yerden sonra o da olur ama gerçekten seven biri sadece buna odaklı olmaz böyle düşünüyorsan ayrıl derim
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Zeki olmadığını nereden çıkardın:)) ayrıca o kim ki sen kendini yetersiz hissediyorsun? Kendine değer ver biraz, abazanlığını hissettiğin bir adamda da durma.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl evet kendini beden olarak kullandırtma ona
00 Yorumla Sana böyle düşündürtmesi bile ayrılman için bir sebep.
00 YorumlaSevmesi ile direk arzulaması çok ayrı hisler. Sana arzuladığı kısmını belli ediyor daha çok
20 Yorumla
+1 yılEğer sevgisinden şüphe ediyorsan ve bu şekilde de devam etmek istemiyosan boş yere uzatmanın bi anlamı yok
14 Yorumla
Soran+1 yılYanlış hissediyorsam diye korkuyorum
- +1 yıl
Senin bileceğin şey. Sonuç olarak ben ikinizi de tanımıyorum. Normal zamanlarda nasıl davrandığını falan bilemedigim için net bir şey söyleyemem.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Normal davranıyorsa pekii
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSana olan sevgisinden emin değilsin. Ayrılacaksan seninle seks amaçlı birlikte olduğu için değil, ortak noktanız olmadığı için ayrılmalısın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik dedigin cinsellik zaten seks iliskisi ondan baska bir sey olmaz
00 Yorumla Bu algıya kapılmam normal bence daha geniş pencereden bak
00 YorumlaErkek milleti işte ayrıl boş ver sana sadık olan birini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten öyle ise anında tekmeyi bas çünkü hevesini alınca o sana tekmeyi basar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılilişkiye girme tavrını gör eğer ilişki yaşamıyorsun diye tavır gösterip trip atıyorsa haklısındır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılortak noktamız yoktan sonrasını okumadım hiiçç inandırıcı değilsin dersini biraz daha çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılTam aradığım kadın tipi kendini zeki bulmayan ama sekste tercih olan kadın 😁😁
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. senin için büyük bir şey bu yoksa kimse yüzüne bakmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte bir şeyler paylaşıp vakit geçiriyor olabilmeniz lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni cinselliği için mi kullanıyor. Bunu anlıyorsan bence ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bu yüzden ayrıldım konuştuğum bir erkekle şüphe duyuyorsan ayrıl bence zorlamaya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılDevrimin en büyük sorunu
10 Yorumla
+1 yılA.. mc. ılardan UZAK durun bebeklerim
61 Yorumla
+1 yılAyrılmak seni mutlu edermi
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır aşığım
- +1 yıl
Ozman kullanmaya devam etmesine izin ver
Soran+1 yılÖyle yapacağım mecbur
- +1 yıl
Peki
Sende suç verme peşinden nasıl geliyor
00 Yorumla
+1 yılBuna emin ol sonra ayrıl
00 YorumlaBöyle hissetmeye başladıysan kesinlikle ayrıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Önceden cinsellik yaşadın mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbirşeyler yaşamadan bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir demek ki akıllı birisin fark ettin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmek için hiçbir nedeni yok ne demek?
00 YorumlaAyrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılAyril
00 Yorumla
+1 yılAyrıl tabi ki
00 Yorumla
+1 yılayrılma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. ayrıl evet
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhtemelen haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoğrudur.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl aşko
00 Yorumlatadını çıkar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin beni sadece cinsel olarak arzuladığını düşünüyorum, ayrılsam mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat