Uygulama üzerinden tanıştık, uzun süre mesajlaştık. İlk buluşmada mesafeliydik. İkincide öpüştük. Üçüncüde ön sevişme yaşadık. Buluşmaların hepsi 1 yıl arayla oldu. 3-4 yıllık hukukumuz var. Kendisi yurt dışına taşındı hala arada bir yazar arayı açmamak için. Genelde cinsellik odaklı kendisi ama ben izin vermezsem ciddi de muhabbet ediyoruz, seksting kırk yılda bir yapmışızdır. Senle üst noktalara varmazsam gözüm açık gidecek dedi son konuşmada. Avrupa’da o kadar uzaktan yazıyor yoklukta olabilir mi yoksa benden etkilenmiş midir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Etkilenmiştir muhtemeln , yoklukta olsa bı sekidle halleder , seni arzuluyor
Cinsel anlamda etkilendi diyorsun di mi duygusallık yoktur
Her ikiside olabilir , ağırlık olarak cinsellik te olabilir
Tek konuştuğu sen değilsindir. Yılda bir buluşma ilişki değildir. Birbirinize yükseldiğiniz bir gerçek ama bir cacık da olmaz gibi
Etkilenmişe benziyor. Ama Avrupa'da küçük bir yerde yaşıyorsa yoklukta kalmış da olabilir.
Yok küçük bir yerde değil
Küçük bir yerde değilse seks yapmak için rahatlıkla seksi bir kadın bulabilirdi oralarda. Seni arzuluyor demek ki.
Evet de sadece arzuluyor mu duygusallık var mı seviyor mu bu nasıl anlaşılır
Bence duygusallık da var. Amaç seks ise orada seksi bir kadın bulup yatakta boşala boşala rahatlardı, sonra işine gücüne meşkalesine dönerdi. Sadece birini arzulamak olmaz bence, seks yaparak boşalacak seksi herhangi biri olur. Sadece bir kişi arzulanıyorsa demek ki duygusallık var.
Çok mantıklı. Teşekkür ederim
Bence öyle. Arzuluyorsam herhangi seksi bir kadını arzulayıp, bulup yatıp boşalıp kendimi tatmin ederim. Hem Avrupalı kadınlar daha seksi, arzulanması daha kolay, ama tabi genel olarak, nüfusa oran olarak. Tek bir kişi arzulanıyorsa demek ki başka bir şey var.
Hiç seks yapmamışsınız. Belki seninle en az bir kez seks yapmak istiyordur, o ayrı. O da olabilir.
Evet içinde kalmış ama 2-3 ayda bir gelir giderim Tr’ye dedi en son. Benim icin daha sık gelicek diye anladım
Tr’ye dönsem keşke senle düzenli toplantılar düzenlesek dedi :P
Senle üst noktalara varmazsam gözüm açık gidecek demiş son konuşmada. Sadece seninle seks yapmak istiyor. Sana tutulmuş, seni diğer kadınlardan daha farklı görüyor ve en kötü ihtimalle 2-3 ayda bir gelir bence. Gelirse onunla seks yapacak mısın?
Yapıcam ben de etkileniyorum çünkü. Aklım fikrim onda. Gözüm kimseyi görmüyor
3-4 sene olsa da sadece 3 kere buluştunuz sanırım. Üçüncüde ön sevişme neden seksle devam etmedi? Bakire olduğundan falan mı istemedin yoksa 3. buluşma erken diye mi düşündün?
Bakire olduğum içindi. Ona söylememiştim bu durumu. O da çekimser duruyorum diye ısrar etmemiş. Pişman olurum gibi hissettirmişim ve sorumluluk almaktan da korktu
Seviştikten sonra yazmadı uzun süre aylarca. Ben de numarasını sildim whatsapptan. Sonra bir bahaneyle yazdı tekrar konuştuk. Uzun süreli pişmanlığını göz önünde bulundurarak bir dahakinde üst noktalara çıkmak istediğini vs söyledi
Benim üniversitedeki kız arkadaşım da bakireydi. O yüzden yüzeysel sevişirdik.
Ama bakire de olsan bu defa seks yapacaksın onunla, değil mi?
Evet yapıcam ben de istiyorum
Güzel öpüşüyor muydu ve ön sevişmeniz güzel miydi?
Evet iyiydi çok uyumluyduk
O zaman çok büyük ihtimalle beraber seksiniz de çok güzel olur.
Umarım öyle olur inş
Çünkü ikiniz de birbirinizi çok fena arzuluyorsunuz. O yüzden seksiniz çok ateşli olur.
İnşsllah öyle olur hayal kırıklığı olmasın da
Hayal kırıklığı olacağını hiç zannetmiyorum. Ne zaman gelecek? İlk seksin olacağı için de ayrıca heyecanlı mısın?
Önümüzdeki hafta. Heyecanlandıran kısım ilk olması değil, onunla olması
Benim şu anki sevgilim de bakireydi. Başka şehirde. Araya pandemi falan girmişti, uzun bir süre buluşamamıştık. Bazı haftasonları gelmişti buraya. Ama ilk sefer içine girememiştim. O yüzden hatta geldiği ilk iki haftasonu seks yapamamıştık. Hayal kırıklığı derken olursa öyle bir şey olabilir belki.
Benim bakire arkadaşlarım yapabilmişti ilk sefer. Sadece acılı olduğu için bir tanesinin kısa sürmüş ama olmuş bir şeyler. Peki bakire ile seks kötü bir tecrübe mi sence?
Bence değil. Geldiği 3. haftasonu seks yapmıştık. Kızlık zarı diye bilinir ama zar değil aslında. Kolay anlaşılması için sanırım zar denir, ben de anlatması kolay olsun diye zar diyeyim. Kızlık zarı biraz kalın ve sertti. İlk iki sefer sadece ittirmeyi denedim, olmayınca da canı acır belki diye bastırıp zorlamadım. 3. seferde de sert penisimin başını aynı şekilde içine soktum ama bu defa farklı olarak sert penisimin başı içindeyken hafif hafif git gel yapmaya başladım. Sevgilimin cinsel organı öyle öyle açıldı. Yine yavaş yavaş sert penisimin başı içindeyken git gel yapmaya devam ettim. Her seferinde yavaş yavaş biraz daha içine giriyordum. Öyle yapa yapa yavaş yavaş ilerleye ilerleye en sonunda tamamen kökledim.
Böyle bir durum olursa artık kolaylıkla önüne geçersiniz bence.
Buluştunuz mu?
Hayır. İlk hafta hastayım dedi. İkinci hafta ben yazdım, evi ayarlayamamış. Kahve içmeyi ayarlayabilirim istersen dedi onu da sanki mecbur kaldı da söyledi gibi geldi bana. Ben yazdığımda söyledi çünkü sonra da yazmadı. Trip attım vs buluşamadık. Ben bu işten hiçbir şey anlamadım😕 Cinsellik istiyo desem otel ayarlayabilirdi, ayarlamadı. Birlikte olmaktan da çekindiğini düşünüyorum. Tek yaptığı beni elinde tutmaya çalışmak
Belki sonraki haftalarda ev veya otel ayarlar.
Hayır döndü Türkiye’de değil artık
1-2 aya tekrar gelir belki
Ben gidip yerleşcem İngiltere’ye
En güzeli. Türkiye iyice çöktü gitti.
Benim de vsr öyle birisi yokluk değil etkilenmiş😅
Peki cinsel anlamda mı sadece etkileniyosunuz yoksa duygusallık vs nedir tam olarak
Nasıl anlatılır duygusallık var ama cinsellik ağır basar yani bence😅
Sanmıyorum bence boş olduğunda yazıyor
Yokluktadır
doyur bencee