Flörtüm eski ilişkilerimde neyi ne kadar yaşadığımı soruyor cinsellik olarak. Bu doğru mu sizce? Neden yapıyor böyle bi şey?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer ki bakire değilsen seninle yatma planları kuracaktır bakire isen de ayrılıp bakire olmayan bir hatunla beraber olacaktır yahut cinsel ilişkiye karşı fikrini merak ediyordur mesela evlenmeden olmaz diyenlerden misin yoksam evlenmeden verenlerden misin tüm bu soruların yanıtını aramak için kurcalıyor ama bence hiçbir şekilde anlatmamalısın
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEski kız arkadaşım bana hep geçmiş ilişkilerimi ve onlarla yaşadığım tecrübelerimi anlattırırdı. gözlerimin içine bakardı daha fazla detaya inmem için ve bu bakış genelde yalvarır gibi olurdu.
bir gün çok içtiğimiz bir vakit itiraf etti durumu. meğer bu yaşadığım eski olaylar onu tahrik ediyor ve hırslandırıyormuş. yani bazı insanlar anlatmanızı istiyorsa çok küçük bir ihtimal bundan dolayı olabilir.00 Yorumla
Merak ettiği için soruyordur ama sonrasında büyük ihtimal bunu sana karşı kullanabilir. Bence anlatmamalısın. Bu konuyla ilgili sevdiğim bir söz var onu paylaşmak istiyorum;
154 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelmiş
- +1 yıl
Köpeklerin sadakatini insanların * tercih ederim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
60Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılona göre değerlendirecektir demek ki.. ben geçmişe bakmam sormam da
00 Yorumla aynısını ben erkek arkadaşıma sordum yani daha doğrusu ilişkilerini öğrenmeye çalıştım ve bir şey yaşadımı hiç merak ettim çünkü her şeyini bilmek istedim yakın olmak hissetmek için. Kiminle ne yaşadığı umrumda değil çünkü hayatında ben varım ve zaten yaşadıysa da bunu ona karşı koz olarak kullanmak aklımdan bile geçmedi sadece her şeyini bilmeye taktım kafayı o kadardı. Bence anlat tabi ilk bi neden sorduğunu öğren derim. Anlat ne olmuş yani bir şey kaybetmiyorsun hakkında daha detaylı bilgiler bilmek hiç zararlı bir şey değil. Aynı şekilde sende merak edebilirsin. Kötü niyetli ve karakterli biriyse ve yüzüne vurucak biriyse zaten o yönünü de öğrenirsin ve ona göre de karar verirsin. Çok takılma bunlara. Samimi olmak her zaman daha iyidir bazen göremediklerini görürsün
20 Yorumla
+1 yılEskiden bana da sorsalar önemli bişi değil derlerdi, ancak şu an ciddi düşünüyorsam bir kadınla, benim için önemli detaylardan biridir. Çünkü eski uzun ilişkimde beraber olduğum kişi ne zaman duygusal boşluğa veya yetersizliğe düşse soluğu ilk tokmakçısının yanında alırdı. Bunun bilimsel sebebi ise kadınlar cinsellik esnasında beraber oldukları partnerine karşı oksitosin salgılarlar, bu da kadında partnerine karşı aidiyetlik duygusu oluşturur. Fazla birliktelik yaşayan kadınlar maalesef yeni girecekleri kişilere karşı aynı düzeyde oksitosin salgılayamadıklarından ilişkilerine olan bağlılıkları azalır, hatta git gide daha tahammülsüz olurlar.
Kaynak: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31015856/00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılYapılan bilimsel araştırmalarda kadın geçmişinde ne kadar çok erkekle birlikte olduysa bir ilişkiye bağlanma sadık kalma olasılığı bir o kadar azalıyor. Ayrıca kadın ilk cinsel birlikteliğinde, cinsel birlikteliğini yaşadığı kişiye karşı yarı yarıya bir ömür boyu bağlılık geliştiriyor. İlk cinsellik yaşadığı kişileri kolay kolay unutmuyorlar. Adam seninle muhtemelen ciddi bir şeyler düşünüyor olabilir, çünkü rastgele takılmayı düşünen erkek geçmişinde kaç erkekle birlikte olmuş umurunda olmaz 2 hafta sonra gider. Ayrıca evlilik üzerinde kadın erkeğin gelecek potansiyeline, erkek ise kadının geçmiş potansiyeline bakar. Tam zıttı. Her aklı başında bir erkek evleneceği ciddi ilişki düşüneceği kadının geçmişini öğrenmek ister, he kadın dürüst olmaz genelde orası ayrı 10 kişiyle birlikte olduysa 3 kişiyle birlikte oldum der. Kadınların geçmiş geçmişte kaldı geleceğe bakalım lafını ciddiye almamak lazım bunu diyen kadınlar genelde geçmiş listesi bir hayli kabarık kişilerden oluşuyor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da konusunu açmaya çalışmadıkça bu konu sorulmamalı ama madem o sordu, sen de ona sor.
Yüksek bir sayıyla hava atmaya çalışırsa önüne gelene vermişsin ha de, sayısı azsa ve bu konuda özgüvensizse tavsiyem ondan arkana bakmadan kaç, ama sayı ne olursa olsun rahatsa tut kaçırma onu.
İkincisi de bunu sorma sebebi. Sonuncusu genelde en sık görülen sebeptir.
Ya yobaz bir tiptir ve verdiğin sayı sonucunda sana hakaret edecektir, ya benim gibi kafasına göre misin onu anlamaya çalışıyordur, ya da onunla yatma ihtimalini ve tahmini süresini anlamaya çalışıyordur.
Son olarak ona söylemek sorun olmayacaksa dürüst olmanı tavsiye ederim. Dünyaya bir kere geliyoruz.02 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyelere bak. Nerde buldun bunları hurdalıkta mı. "Eğer sayı çok ve rahatsa kaçırma" ne o makine mi alıyor
- +1 yıl
Sayı ne olursa olsun dedim. Alıntıyı düzgün yap bari ama senin algın belli. Muhatabım değilsin.
+1 yılBir erke ilk olmak istiyor seveceği kadını nasıl olduğunu bilmek istiyor ya ciddiyse evlendi kadını gizlisi saklısı olmuyacak unutma geçmişin bir gün ortaya çıkacaktır ilişkide dürüst olacaksın sen bu halinle sevip istiyorsa ne olursa olsun seni kabul edecek ister bakire ol iseter olma seven insan kadını her haliyle kabul eder
20 Yorumla
+1 yılSen kaç kişiyle beraber olduğunu saydın mı diye sor. Ne güzel her hafta altına farklı bi kadın alsın sonrada cinsel geçmişimi sorsun yok ya. Bana sorulmadı zaten yaşamadığoım belliydi ama yinedr sorulsa hiç hoş cevap vereceğimi düşünmüyorum.
56 Yorumla- +1 yıl
ne biliyon belki bakir
- +1 yıl
@johnnyepp2 ben bakir yads değil bişey mi demişim okuduğunu anlama problemimi var sizde
- +1 yıl
Siz kadınlar hiç anlayacaksınız erkekler çok kıskançlar ilk olmak isterler eyer bir erkek ciddi ilşiki istiyorsa sonu evlilikse sorar kendini rahatlamak ister güven ister burdaki bayanlar yaşınız küçük bişinde gelin yani erkek bir kadını seviyorsa her haliyle kadını kabul edecek herkesin sevgilisi olacak bügün sevgilisi olmayan kimse kalmadı önemli olan saygınlığınızı kaybetmeyin dürüst olun bu gün erkekte kadında ilişki yaşıyor karşılıklı durum eşit erkek kadını yargılayacağına önce yediği bok temizlesin bu hayatta erkek kadar kirli yaratık yoktur her boku ye kadın temiz olsun
- +1 yıl
soruyu soran kişinin sorusu açık cevabın açık. demişsin "sen kaç kişiyle birlikte olduğunu saydınmı diye sor" açıkça ima var. neden böyle bir şey sorsun
- +1 yıl
@johnnyepp2 karşı taraf soruyorsa oda bunu sormalı niye sormuyor bununsoran adam zaten yiyeceği haltı yemiştir ama temiz olsun ister genelde
- +1 yıl
ya sorsun sormasın demiyorum senin cümlede ama çocuğu resmen bilmeden çocuğu p u ş t un teki yapmışsın
Bu cesareti ona verme, ayagını denk alsın haddini bilsin herkese her şey sorulmaz.. Ya kıskançlık yapacak ya da seni kışkırtmak için kullanacagı yarın öbür gün başına kalkacak birşeyler araştırıyordur... Mesafeni koyman gerekiyor
20 Yorumla
+1 yıl2 sebeptendir.
1. si seninle ciddi düşünüp düşünemeyeceğini, elleşip koklaşabileceği bir kadın mısın değil misin onu merak ediyordur.
2. si çok ayrıntılı sormasının sebebi, ne kadar ileri gittiğini öğrenmek istiyor. Meraktan.18 Yorumla- +1 yıl
Ben niye rezil oluyorum. Erkeklerin beyinlerini anlatıyorum. Suçlu ben mi oluyorum?
- +1 yıl
İşte bu yüzden soruyoruz, millete meze olmuş biri ile ciddi düşünmüyoruz
- +1 yıl
Evet bende soruyorum, çünkü millete meze olmuş erkeği bende sevmiyorum.
- +1 yıl
Ben her haltı yiyip bakire kız tayfadan değilim. Ben birinin bilmem kaçıncısı olmak da istemiyorum. Biz de istiyoruz bazı şeyleri aynı anda yaşayalım ama bi bakıyorum yapmadıkları şey kalmamış. Herkes aynı değil demeyin çok kişi ile konuştum
- +1 yıl
Doğrudur. Siz kendi açınızdan yazdınız, bende kendi açımdan yazdım.
- +1 yıl
Ben size hak verdim zaten
- +1 yıl
Peki
Ben bilmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum eğer söylediysen sende ona sor muhtemelen esc takılıyordur
50 YorumlaBoşanmış kadınlara nasıl bakıyorlar aynı hesap. Cinsel bir geçmişin varsa kolay yatağa atarım hesabı yapıyorlar. Ekmeğinde yani yoksa böyle şuursuz sorular sormaz kimse flört sıfatındaki birine.
10 Yorumla
+1 yılHer erkek bunu sorar bunu bilin. Japon, Türk, İngiliz fark etmez. Eğer evliliğe gidecekseniz bilmesi onun hakkı. Sen de ona sorabilirsin geçmişinde kaç kadın yüzüne oturdu diye.
10 Yorumlabunun öğrenmenin en doğal hakkı hele ki evlenilecek kişi isen
40 Yorumla
+1 yılYanii sorması normal bir ümit bakire ariyordur garibim 😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
Ümitsizce 😁
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Flört aşamasında böylesine özel konulara detaylı girmek bence iyi niyetli bir tutum değil. Konu bir de erkek olunca...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuyu cinselliğe taşımaya çalışıyor.
Zaman kaybı, direkt sil bence sonra sürekli cinsellik sohbeti bekler40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılYasadigi hiç birseyi sormaya hakkı yok kendisi neyse seni de öyle sanmak zorunda o yüzden soramaz
21 Yorumla- +1 yıl
Neden ki... Cevabı ne olursa olsun sırf cinsi KIZ diye aklında soru işareti olacaksa şiddet bile uygular buu... Ayrılsın ayrılsın...
Doğruyu söyle biterse şimdiden bitsin sorun etmezse en azından aranızda güven problemi kalmaz..
21 Yorumla- +1 yıl
doğru mantık yanlış analiz bunu soran yarın kavga ettiğinde kızın başına kakar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa cinsellik yaşamaya ne kadar eğilimli olduğunu merak ediyor, ya da fazla tecrübeliysen senden uzaklaşacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam ben de sorardım. Ben enayi miyim yıllarca elime kız eli değmesin sonra yaşanmışlıkları olan birisi gelip ben seni istiyorum desin. Şeffaf olun, bir süre sonra şeffaf olsanızda para etmez zaten. Üzülürsünüz.
03 Yorumla- +1 yıl
Niye degdirmiyon be değdir kimse mutsuz olmanı umursamıyor inan bana bak millet gununu gun edip eğleniyo sen geceleri ağliyondur heralde yazzzzzık
- +1 yıl
Mutsuzluguna katkın oluyorsa, asıl enayı sensın, evet kardesım kusura bakma da
- +1 yıl
İki uç kendını bılmez dedıkodunu yapacak, ha? Kim kimin umurunda toprağa karısıcaksın be. Gunah işle demıyorum da hanı bu kadar geri kalma her şeyden kendini çekersen bunu ağır odersın... Kardesım.
+1 yılAmaç belli eğer ki bir şey yasadiysan o da aynısını isteyecek sonrada terk edicek düşme tuzağa yapsan bile yapmadım de hem ne kadar oldu siz tanışalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa fantezi olarak soruyor ya da kıskandığı için soruyor peki soruları yatakta mi soruyor normal konusarak mi soruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz ya da bulanık olduğunu öğrenmek istiyordur. Senin ağır başlı halini anlıyor olabilir . ya da ciddi değiöse kendisi için nasıl oldupunu öğrenmek istiyodur
10 Yorumla
+1 yılSende flortunun geçmişini sor devamli biksin sonra sormaktan vazgeçer
10 YorumlaSeni tanıdıgı günden itibaren sora bilir bir gün öncesi kimseyi ilğilemdirmez bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Götttt olduğu için yapıyor çok ayıp geçmiş geçmişte kaldı herkes geleceğe baksın lütfen ...
10 Yorumla
+1 yılGeçmişinde p. yıldızı gibi biri olan birisiyle zamanını israf etmek istemiyordur belki.
10 Yorumla
+1 yılKiminle neler yaşadığını bilmek sınırlarını, zevklerini öğrenebilmek diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılflörtün tam bir hödük ve yobaz ondan olmaz irtibatı kes
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha ortada bir şey yok seni tanımadan bakire misinn diye sormak çok saçma. Evlenecek insan direkt bunu sormaz ya bir tanı bakalım sevecek misin
20 Yorumla
+1 yılİki sebebi var ona göre kabul edecek
Ya da daha ilerisini isteyecek senden00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kendisi bir terbiyesiz. değil flört sevgilin bile olsa sen istemedikçe sana bunu soramaz
04 Yorumla- +1 yıl
@Halpyday geçmişi ne için kimi ilgilendirir?
Nasıl olduğunu bilmek istiyor bence en doğal hakkıdır
00 YorumlaNe aşamasa olduğunuza bağlı ve sen de ona sormalısın ayrıca.
00 Yorumla
+1 yılNereye kadar ilerleyecegini kendi ixin yani sınırlarını ciziyoe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylemelisiniz bence bilmeye hakkı var, eğer önceden bir haltlar yediğinizi anlarsa daha kötü olur ve eğer bir yola girer de evlenirseniz sonra öğrenirse boşar siz dürüst olun gerisini ona bırakın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSormak Hakki onlada bir şey yssmaa başkası sorarsa ne diyecem de
00 Yorumla Geçmişinin gerçekten geçtiğinden emin olmak istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Ilkimsin de 😅😅 senden önce erkek eli tutmadım de lütfen sende benim elimi tutma de
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil. Sen onunkini merak etmiyor isen oda seninkini edemez. Yol yakınken ayrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınların geçmişine erkeklerin geleceğine bakılır. sen işsiz güçsüz bir adamla evlenir miydin?
10 Yorumla
+1 yılSiz kızlar her boku yeyip sonra beni böyle kabul etsin diyerek enayi ariyorsunuz
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Ona göre seninle ciddi düşünecek veya düşünmeyecek
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakire misin diye soruyor bakire isen ciddi evlilik düşünüyor
12 Yorumla- +1 yıl
Bakire olunca mı evlilik garanti oluyormuş. Sizin bakire olmayan kızlar asla evlenemez adlı masallarınız hala bitmedi mi? Esas bakire evde kalıyo. İlişkilerin %80 cinsellik ve paradır. üniversitede bar, clup gezip her boku yiyen kızlar barda tanıştıkları adamlarla evlendi. Bekaretini yitirmek için evlenmek ZORUNDA olanlar 22-25 yaş arası aşırı erken evlenirken. Her boku yiyenler de 25-30 yaş arası yani tam da yaşında evleniyor. Sana şöyle bir sır veriyim bakiresinden kapalısına kızların büyük bir çoğunluğu müslümam değil. Eğer bütün kızları serbest bıraksaydınız sadece %25'i bu ülkede evlenmeyi tercih edecekti. Ne yapsınlar be bekarete önem veren mağara ayısıyla bir ömür mi geçer aq. Bakirelere hep istemedikleri adamlar denk gelir aaa bak bu iyi aile kızına benziyor derler yanlarına yaklaşırlar. Aslında kız barda , clup da dans ettiği adamla bir ömür yaşamak istiyordu. Yani kız istediğiyle hiçbir zaman konuşamaz ve evde kalır.
Cevap sahibi+1 yılSene 2023 normalleşti bazı şeyler yapacak bisey yok bana demeyecen bunlari
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerin yaptığı en aptalca şey. Pozisyon bilgisi falan da ver bari. Tövbe tövbe
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin hakkında önyargıları var bence acilen ondan kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirimize karşı maalesef dürüst olamıyoruz bence herkes şeffaf net olmalı
00 YorumlaSöyleme sakınnnn hatırlar sinir olur yarın öbür gün yüzüne vurur
10 YorumlaŞerefsiz ne kadar mikildiginimi hesap ediyo
40 Yorumla
+1 yılKapı acıkmı kapalımı diye merak ediyodur ona gore daha ileeinseviyeye gecmeyi dusunuyodur
00 Yorumla
+1 yılNasil Yani cokmu detaylı soruyor neredeyse pozisyona kadarmi
00 Yorumla
+1 yılSenle bi gelecek düşünüyor ondan
30 YorumlaBekarete önem veren bir ayının teki olabilir
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmediği için ola bilir mi
06 Yorumla
Soran+1 yılGüvenle alakalı bi sorunumuz yok
- +1 yıl
Neyle alakalı geçmişini karıştırıyor o zaman
Soran+1 yılBende bi bilsem
- +1 yıl
Güvenip tam anlamıyla aşık olmuş sevmiş olsaydı seni herseyinle kabulenir geçmişine bir sünger çekip baş tacı ederdi
Soran+1 yılGeçmişime sünger çekebileceği bi olay yok
- +1 yıl
Neden karıştırıyor o zaman
+1 yılkesin abaza ve kiskanc
11 Yorumla- +1 yıl
ya da*
Dinlemek hoşuna gidiyor o yüzden
10 Yorumla
+1 yılseni ilgilendirmez de geç
10 YorumlaSen de ona sor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAnlatsan bir dert anlatma dan da başka yanlış ama
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet anlatmasam başka şeyler var diye anlatıyorum anlatınca da ayrı dert. Neden yapıyor bunu
- +1 yıl
Kendin olmak anlaşılmak n doğrusu
Hasar kaydını öğrenmek istiyor..
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?