Şu anki kız arkadaşımla 3 yıldır çıkıyoruz, evlilik planları yapıyoruz ama ben cinsel hayatımızdan haz almıyorum. Tatmin edemiyor beni. Çok fazla kadınla birlikte oldum, 50den fazla. Şehrin her yerinde var bir kız, sevgilisinden ayrılan yazıyor, seks isteyen yazıyor. Hep hayır diyorum. Şimdi 30 yaşında taş gibi meksikalı kadın yazdı. Baya moda girdim onu hatırlayınca. Gittim kız arkadaşımın yanına dokundum öpmeye başladım falan çok uykum var dedi gitti uyudu, iki günde bir anca seks yapıyoruz onu 2-3 kere getiriyorum ben anca 1-2. Şimdi ben bu kadını düşünüp mastürbasyon yapacağım. Kendimi çok suçlu hissediyorum.
Bu kadar seçenek varken aldatmamak çok zor. Aldatmam.
Sorunum şu ki gözlerimi kapatınca o eskiden birlikte olduğum vücutların tatlarını kokularını aldığım oluyor. Heyecanlı seksi çok özlüyorum. Evliliğin kaderi bu mu olmak zorunda?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aldatmak yerine ayrıl. Tatmin olmayacağın bir evlilik yapma. Şimdiki kız arkadaşınla evlenmemek gibi bir seçeneğin var.
Uzun lafın kısası senden bir cacık olmaz evlenip te kadının hayatını mahvetme kendini biliyorsun tek kişiyle yetinmek zor senin için
Tamam da ben herkesi reddediyorum. Neden benden bir cacık olmasın, sen sanıyor musun ki evli insanlar başkalarını arzulamıyor? Kız arkadaşımla mutluyuz.
Evliyim eşimi görüyorum sadece başkasının ilgisini farkediyorum üzerimde çok rahatız oluyorum
18-24 yaş aralığındasın ama çok genç değil misin?
Boyum kadar çocuğum var bide yaşım doğru
kaç yaşında evlendin?
Çok erken evlendim
Sormamda sakınca yoksa eğitim durumunuz ne? aileniz köylü mü kasabalı mı şehirli mi?
Üniversite mezunuyum kpss çalışıyorum şehirde kalıyoruz eşimin ve kendi ailemin de maddi durumu gayet iyi çalışmak istiyorum o yüzden kpss çalışıyorum yoksa gerek yok
Peki nasıl oldu da o kadar erken evlendin? Gerçekten meraktan soruyorum.
Eşimi sevdim evlendim çocuğa birlikte baktık okumam için de çok destek oldu
Ayrıca insanları köylü kasabalı şehirli diye ayırmak hiç hoş değil
Aslında aşağılama amaçlı değil bu, bir gerçeklik, şehirli insanlar köylülere göre geç evlenir. Farklı hayat görüşleri vardır. Farklı standartları vardır. Biri iyi biri kötü demiyorum. Arada istatistiksel farklar var.
Neyse iyi geceler size. 8 yıllık evli biri olarak okudum yazıyı sizden olmaz kadını üzmeyin boşuna ne kadar yapmam desensiz de sonu aldatma gibi görünüyor şeytan uğraşıyor belli istediği de olacak yol yakınken bitmesi daha iyi görünüyor
siz 18 yaşınızın altında evlenmişsiniz yaşınız doğru ise, fikirlerinizin hiçbir önemi yok hanımefendi. Umarım eşiniz çocukla evlenecek zekada biri olarak size düşündüğünüz kadar sadıktır.
İstekliler kadinin uykuyu bahane etmesi libido düşüklüğü Cook kotu bana kalsa sabaha kadar durmam
boş konuşma
Sen boş konuşma birader fantazilerini anlatma takan yok seni
Hayır bir kadın hayır diyorsa, hayırdır, yok sana kalsalar durmazmışsın vs vs. kız yorgun hali yok ne yapayım ya tecavüz mü edeyim, hastasınız siz.
Ağa senin kız arkadaş yapman hata çok ciddiyim bak , ömür boyu ondan ona koştur süreni doldur
Niye ya çok mutluyuz, bu durum p*rno izlemek gibi, çoğu kişi yapıyor.
Empati kurunca ne hissediyorsun peki
Ya da şöyle söyleyim , bu soruyu kız arkadaşın sormuş olsaydı ne hissederdin
Yani kötü hissederdim ama kız arkadaşımda o eksikliği yaratan şeye odaklanırdım. Bakire misiniz bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim ben kız arkadaşımla seks yaparken kız arkadaşım ortalama 2-3 kere orgasm oluyor. Çok yorulunca devam edemiyor ve beni getiriyor. Kendinden geçiyor, ben boşlamanın ardından ereksiyonumla kalıyorum hala devam edebilecekken. Ben seksi başlatma şeklimi biraz değiştirmek istiyorum, beni biraz daha yorsun. Bunu yapacağını söylese de an içinde heyecandan unutuyor veya zevkten, her neyse. Yani beni tatmin etmek için biraz daha uğraşması lazım. Ondan sonra beni terk etmeli evet. Tatminsizlik sorun çünkü
terketmeyi mı dusunuyorsun ya da böyle giderse terkedecsin galiba
Yani beni tatmin etmek istemesi önemli, umursanmadığımı hissedersem evet. Günlük hayatın yoğunluğundan cinselliğe hep enerjimiz kalmıyor tabi o yüzden çok acil bir sorun değil bu.
Başlığa dönelim, kiz arkadaşın bunu bilirse suç olmaktan çıkar (bence yine çıkmaz ama somut ele alıyorum) aksi halde duygusal aldatmaya girer
Duygu yok hiç ya, ben kız arkadaşıma duygusal olarak o kadar bağlıyım ki başka bir kadınla birlikte olmaya kalksam yapamam, erekte olamam. Bu kafamda olan şey p*rno gibi, anlık dopamin. Diğer kadınları hatırlayıp seksin beni heyecanlandırdığını söylüyorum ama kafamın içindeki anlık bir şey o. Kız arkadaşımın dokunuşunun hissini hiçbir kız veremez. O kadar seviyorum onu. Ondan zaten bu tatminsizliğim bana kötü hissettiriyor. O kadar seviyorum ki onu beni tatmin etmemesi garip hissettiriyor. Başkaları o kadar uğraşmışken o da uğraşsın istiyorum.
Ama bu durum çok tehlikeli, anlik dopamin etkisi dediğin şey o an fırsatını bulsan ya da imkan oldu diyelim fiziksel aldtamaya kolayca gider gözünü bi acarsin aa ben Ne yaptım olur. Kiz arkadaşınla konuş , konuşmadan kendi kendine çözüm beklemek etkisiz eleman
Yok yok ben öyle biri değilim, bugüne kadar kimseyi aldatmadım, ve direkt de söylüyorum sevgilim var diye. Bu kadınlar bana yazınca kız arkadaşıma söylüyorum mesela, telefonumu gizlemem. Kontrol etmez ama isterse etsin sorun değil.
Nasi yani kiz arkadaşına dokunurken adına onlar hayal edip mi kizi seviyorsun
Hayır, sadece kız arkadaşım cinsellikte çok iyi değil. Yani genelde bütün işi ben yapıyorum, o artık orgazm olacak hale gelemeyince beni boşaltıyor ve bitiyor. Ben biraz daha heyecanlandırmasını istiyorum hani bazen önce bana odaklansın vs. Veya heyecanlı şekilde başlatsın. Böyle geçmişimden biri seks için mesaj atınca hayır diyorum ama onlarla olan seksin ne kadar "heyecanlı" olduğunu hatırlayınca uyarılıyorum. Sonra kız arkadaşımı sevdiğim için doğal olarak onu istiyorum, aldatmam. Ama kız arkadaşım çok enerjik birisi değil o yüzden uyuşamıyoruz. Sonra kendimi rahatlatmak için mastürbasyon yapacak olursam diğer kadınlar aklıma geliyor, suçlu hissediyorum. p*rno izlemekten farksız aslında.
Seni zorlayacaksa evlenme kız arkadaşına da bunu yapma düzgünce konuş ayrıl üzmek yerine
başkalarını istemek neden anormal ki?
Çünkü yanındaki kişi olduğu halde başkasını istemek ona olan ilginin bittiğini gösterir
Yani araştırmalara göre çoğu kişi bu tür fantezileri yaşıyormuş. Ben fırsatım olduğu halde her zaman reddettim, aldatmam. Sadece bu kadar çok seçenek varken partnerimin benim için biraz daha fazla uğraşmasını mı istiyorum desem. Yatakta iyiyim, onun orgazmlarında bir sıkıntı yok ama boşalamayacak kadar çok yorulmak istiyorum. E hayat yoğun, benim kadar enerjik değil o, olmuyor, içimde bir tatminsizlik kalıyor. Sonra p*rno izler gibi kafam eski anılara gidiyor.
O zaman ayrıl uyumunuz iyi değil gibi
Sekste yeterince uyumlu değiliz ama diğer her şey kusursuz. Abartmıyorum. Sekste de toparlar herhalde.
O zaman zamana bırak bunu konuş onunla en başta konuş ki ileride problem olmasın sorunlu evlilik olup çıkmasın başına
Ben hem onu heyecanlandırmaya hem kendimi dizginlemeye çalışıyorum ya. Sadece benim tatminim için seks yapmıyoruz, senin modun yoksa, istemediğin halde yapalım dersen fark edersem iyi tepki vermem dedim. Konuşuyoruz da zaten, iyi gidiyor. Sadece benim durumum bana özel, benim yaş da 26. Kaç kişi tanıyorsun bizim yaşlarımızda bu kadar ciddi anlamda kadınla birlikte olmuş insan? Pişmanım açıkçası, geçmiş güzeldi de ne bileyim, bu kadar çok olmasına da gerek yoktu.
Cok farklı insanlar tanıdım Türkiye'yi de gezen biriyim ama senin durum biraz eskileri özlemek belki de evliliğe hazır olmadığın için kaçmak istiyorsun bende de oldu sadece iyi düşün şimdiye ve ileriye bak geçmiş geçmişte kaldı