Cinsel Yaşam Narsist sevgiliye ayrılık mesajında ne yazılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Narsist sevgiliye ayrılık mesajı ne atılır?Narsist ve psikolojik şiddet uygulayan Cinsellikte beni zorlayan Beni korkutan Beni aşağlayan küfür eden Güncellemeler+1 yıl Fikrinizi verin onu aşağılamak istiyorum Narsist sevgiliye ayrılık mesajında ne yazılır? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. narsist birine sen ne yazarsan yaz onun için bir anlam ifade etmez boşa kendini yormuş olursun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Narsist sevgiliye ayrılık mesajı yazılmaz direk ayrılın. 0 0 Yorumla
çakıltaşım Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Evini adresini bilmiyor sa ki hiç kimseye evini bildirmemek en iyisi tüm sosyal medya üzerinden engelle ve hiç bir iletişim kurma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her şeyimi biliyor maleesef. ama o başka şehirde Yorumla Soran +1 yıl Engelledim her yerden Yorumla
Bizebiseykalmamis Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Bir sey yazma, arayip sorma. O aradiginda da 'aaa ben seni unutmusum ya. Ben seni sildim kafadan, ayrildikta sana demeyi unutmusum' de. 'Hadi hoscakal'de telefonu kapa 0 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kendin gibisine denk gelmen dileğiyle diye ana avrat say sjsj 1 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Beni hak etmiyorsun de ve bir daha yanıt verme 0 0 Yorumla
intikam_arzusu Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Böyle birine mi verdin kizligini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiç bir şekilde vermedim. Yüzeysel seviştik Yorumla intikam_arzusu +1 yıl Ah be kizm beee babanin yuzune nasil bakacan Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. hoc birsey deme direkt engelle bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Etkilenir mi acaba Yorumla frankejstan013 +1 yıl hırs yapar ulaşmaya çalışır sende istediğin gibi kullanırsın Yorumla
Etude Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bir daha yazarsan soluğu savcılıkta alırım yaz. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İktidarsız pislik git kendini becer 0 0 Yorumla
Ⲣⲉⲅsoⲛa_ⲛⲟⲛ_gⲅаⲧа Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yazmaya bile tenezzül etmeyip engelleyebilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ziki yediysen söz etme hakkını arama 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yemedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
narsist birine sen ne yazarsan yaz onun için bir anlam ifade etmez boşa kendini yormuş olursun
Narsist sevgiliye ayrılık mesajı yazılmaz direk ayrılın.
Evini adresini bilmiyor sa ki hiç kimseye evini bildirmemek en iyisi tüm sosyal medya üzerinden engelle ve hiç bir iletişim kurma
Her şeyimi biliyor maleesef. ama o başka şehirde
Engelledim her yerden
Bir sey yazma, arayip sorma. O aradiginda da 'aaa ben seni unutmusum ya. Ben seni sildim kafadan, ayrildikta sana demeyi unutmusum' de. 'Hadi hoscakal'de telefonu kapa
Kendin gibisine denk gelmen dileğiyle diye ana avrat say sjsj
Beni hak etmiyorsun de ve bir daha yanıt verme
Böyle birine mi verdin kizligini
Hayır hiç bir şekilde vermedim. Yüzeysel seviştik
Ah be kizm beee babanin yuzune nasil bakacan
hoc birsey deme direkt engelle bence
Etkilenir mi acaba
hırs yapar ulaşmaya çalışır sende istediğin gibi kullanırsın
Bir daha yazarsan soluğu savcılıkta alırım yaz.
İktidarsız pislik git kendini becer
Yazmaya bile tenezzül etmeyip engelleyebilirsin
Ziki yediysen söz etme hakkını arama
Yemedim
kaybol de direkt