Majör depresyonu olan biriydi aslında zaten ama yanıma geldiğinden beri iyiydik hatta bayadır iyiydik geçenlerde bi gün kötü hissetmeye başladı ve o kötü hissedince dolayısıyla ben de rahatsız hissediyorum ve bana seni yeterince mutlu edemiyormuşum gibi geliyor dedi ben de onunla ilgili bir sorun olmadığını söyledim libidosu bile aşırı yüksek bi insanken iki üç cümleyi zor konuşur hale geldik hiçbir şey istemiyor dışarı çıkmak istemiyor yaşamak bile istemiyor ve ben ne yapabileceğimi bilmiyorum yardım edin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ona devamlı onun yanında olduğunu hissettir yani bu zor zamanında yalnız bırakma. Ben senin her zaman yanındayım sadece cinsellik için değil iyi gününde kötü gününde hep varım diyerek yanında olduğunu hissettirmekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor. Bu durumu beraber atlatabiliriz diyebilirsin. Çok da üstüne gidersen ters tepebilir zor bir durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDepresyonda olan birine yardımcı olmak, hassasiyet ve anlayış gerektirir. İşte size yardımcı olabilecek bazı öneriler:
Bilgi Edinin: Depresyon hakkında daha fazla bilgi edinmek, sevdiklerinizin semptomlarıyla başa çıkmasına yardımcı olabilir. Depresyon hakkında kitaplar okuyabilir, videolar izleyebilir veya konuyla ilgili içerikleri okuyabilirsiniz.
Belirtileri Tanıyın: Depresyon belirtilerini tanımak önemlidir. Herkes depresyonu farklı bir şekilde ifade eder ve belirtileri anlamak, nasıl yardımcı olabileceğinizi belirlemenize yardımcı olabilir.
Duygusal Destek Sağlayın: Onu anlamaya çalışın, sabırlı olun, ilgi gösterin. Onun dışa vurduğu duyguları küçümsemeyin ama gerçekleri görmesi için de ona yardımcı olun ve ona umut verin.
Profesyonel Yardım Önerin: Depresyon ciddi bir durumdur ve profesyonel yardım gerektirebilir. Sevgilinize, bir uzmana başvurmayı düşünmesini önerin.
Kendinize Dikkat Edin: Başkalarına yardım etmek istiyorsanız kendinize de dikkat etmelisiniz. Kendi ruh sağlığınızı ihmal etmeyin.
Unutmayın, her durum farklıdır ve bu öneriler herkes için geçerli olmayabilir. Sevgilinizin durumunu en iyi anlayan ve yardımcı olabilecek kişi, bir sağlık profesyonelidir. Bu nedenle, durum hakkında endişeleriniz varsa, bir sağlık profesyoneli ile görüşmeyi düşünün.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılPsikiyatriste gidin bir. Majör depresyon bende de vardı. Bipolar bozukluk çıktı sonra
11 Yorumla
Soran+1 yılİlaç içmek istemiyor uyuşuk bi şekilde hayat geçirmek istemediğini söylemişti çok önceden
+1 yıltevbe etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFantezi konsept yap
02 Yorumla
Soran+1 yılYa majör depresyon diyorum fantezi konsept diyor siz ne anlatıyorsunuz beyninizi kullanmamaktan çürümüş
Cevap sahibi+1 yılSaf saf konuşma depresyon sevdiğin şeylerle aşılır
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler