Yeni başlayan bir ilişkimiz var sevgilim her zaman ne kadar güzel olduğumu bir şey yapmasam bile arzuladığını söyler benim önceden hiç deneyimim olmadığı için ilk o olacağı için bekliyor ilerde istediğinde ne olucak onu seviyorum ama bu konu kafam çok karışık (21 yaşındayız sevgilimin önceden olmuş)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlerideki yıllarda takipte olman gerekiyor. Ereksiyon olabiliyor mu olamıyor mu. Artık bir sürü genç nesil var bu yaşa başa bakmıyor çünkü ereksiyon olamıyorlar prostat probleminden dolayı. Ayrıca bir çok sapkın düşünceye sahip gençlerde var. Evlilik şakaya alınacak bir şey değil. Evlendikten sonra da boşanmak o kadar zor bişey ki. Yıllarınızı alabilir boşanmak ve çok stressli - sıkıntılı bir süreç. Bu yüzden oldukça dikkatli olmanız- dikkatli kararlar almanız gerekiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon nedir
- +1 yıl
Erkeğin tahrik olup, penisinin sertleşmesidir ereksiyon. Şeker ve kalp hastaları ereksiyon olamazlar..
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir ilişkide cinsellik olmak zorunda değil. Bu sadece seçim meselesidir.
Ne zaman olacaksa birbirinize ne zaman güven oluştuysa ya da kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman olur..
Cinselligi çok takma kafaya olmadıysa daha önce olmasın. Evlenene kadar sakla kendini.. daha iyi olur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İki tarafta hazır hissediyorsa yasanabilir.
Gerçekten aşık olan bir erkek ilişkiye girdi diye ayrılmaz bu çok saçma bir düşünce aksine daha da bağlar şahsi fikrim. Sevmiyorsa ne yapsan da bir yerde biter.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılsenin hazır olacağın anı beklemesi çok iyi bir şey. o yüzden hiç sıkıntı yapma. sen ne zaman hazır hissedersen o zaman olacak. zaten sen hazır olmadan ısrarcı olursa sıkıntı olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13Cevap
+1 yılSevgilinin onceden olduysa o seni fazla beklemez. Ama bana kalirsa sevgililikte boyle seylere karsiyim. Sonra ne diyecek biliyor musun, daha 21 yasindasin, ciddi dusunmek icin cok erken. Ve sonra ayrilik. Ciddi dusunecek insan da zaten evliligi bekler. Sevgililikte asiri ileriye gitmeye gerek yok 😇
30 YorumlaHer zaman olmalı karşılıklı sevgi varsa ve evleneceg8ni kesin biliyorsan hele söz nişan yapılmışsa ver gitsin bu şartlar oluşmamış verme verdiğinde kalirsin
00 Yorumla
+1 yılYani doğru kişi olduğuna emin olmadan yapmayın derim
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl emin olucam ki
- +1 yıl
Yani gerçekten senin için fedakarlık yapıyorsa sadece sözde değil içten seni seviyorsa
Soran+1 yılBunu anlaması çok zor
- +1 yıl
Kaç aydır berabersiniz
Soran+1 yıl1 ay
- +1 yıl
Himm yani daha erken bence konuyu imali da olsa cinselliğe getiriyorsa amaç cinsellik olabilir belki
Soran+1 yılBilmiyorum ya
- +1 yıl
Ben 7 yıl beklemiştim evelenelim diye ama boşa beklemişim😂
Soran+1 yılHep daha fazlasını istiyorlar
- +1 yıl
Napacaksin peki
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
İçinden geçen ne peki
Soran+1 yılSüründürmek
- +1 yıl
Haha siz hep daha çok surundurmek istiyorsunuz😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendikten sonra olmalı, eğer evlenmeden istediğini elde ederse bu işin tadı kaçar, sıkılır senden
26 Yorumla
Soran+1 yılSevişmekte mi buna dahil
Cevap sahibi+1 yılYeni başlayan bir ilişkide sevişmede evet olmamalı sen kendini bu kadar basit görmüyorsun demi ve kendin diyorsun benden önce ilişkisi olmuş diye o gözle bakmadığına sana yüzde yüz emin misin?
Soran+1 yılEminim öyle olsa onu bıraktığımda geri gelmezdi
Cevap sahibi+1 yılBelki elde edememe hırsı, emin ol erkekler kadınların düşündüğünün yarısı kadar bile duygusal bakmıyorlar artık bu ilişki olaylarına
Soran+1 yılİstisnalar vardır
Cevap sahibi+1 yılİnşallah öyledir tabiki seçim senin, pişman olmanı istemem
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalı, sizi birbirinize yakınlaştırır. Sınırı ise size kalmış.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kadını ile hiç bir şekilde ilişkiye girmiyecen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. 6 aydan önce girişme derim tam ilişki için 1 yıl ve üzeri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkide değil, evlenince olur zaten. Elin adamıyla niye olayım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun önceden olmuş ise sen başkasıyla ol ondan sonra o da seni beklesin eşitlik eşitlik
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha dogru
Cevap sahibi+1 yıl@Nar__cicegi 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevip seçildiğim zaman benimsediğim zaman gönüllerin bir olduğu zaman doğru kişi olduğu zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu saatten sonra kimse için beklemem cinsellikte elin adamına tanışmanın aynı saatinde veren kız beni aylarca bekletecek olmaz o iş.
00 Yorumla
+1 yılZamanı yoktur, iki taraf ne zaman nerede isterse özgürce yaşamalı
00 YorumlaEvliliğe özel olmalı
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden yapma
20 Yorumla
+1 yılYani ten uyumuna bağlı..
10 YorumlaEvlenmeden yapma erkek tavsiyesi
10 Yorumla
+1 yılevlendikten sonra
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince
20 Yorumla Olmali
20 Yorumla
+1 yılHiç seks yaptin mi?
014 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Biriyle hiç sevistin mi
Soran+1 yılYani tam sayılmaz galiba
- +1 yıl
O nasıl oluyor
Soran+1 yılÖpüşmek dokunmak
- +1 yıl
Seninle yattığı gün gidicek bil
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Amaç o
Soran+1 yılNerden anladın
- +1 yıl
Ben erkeğim çünkü
Soran+1 yılÖspwpwd izin verirsem yatar vermezsem köpek gibi sürünür peşimde
- +1 yıl
Sen verme yarın engelliisin zaten
Soran+1 yılÖspağwğwğ engellese şimdi engellerdi
- +1 yıl
Tmmm
+1 yılEvlenmeden yapmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı tabiki
01 Yorumla- +1 yıl
ya da evlenince olmalı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam