Dönem dönem değişiyordu zaten. Bazen hafta 1 bazen haftada 2 3. Ama birkaç haftadır aklıma gelmiyor bile genelde. 2-3 haftada bir anca onda da sanki zevk alamıyorum eskisi gibi.
Evli değilim, yalnızım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dönem dönem değişiyordu zaten. Bazen hafta 1 bazen haftada 2 3. Ama birkaç haftadır aklıma gelmiyor bile genelde. 2-3 haftada bir anca onda da sanki zevk alamıyorum eskisi gibi.
Evli değilim, yalnızım
Besleneme değişimi, stres, iş yoğunluğu ve özellikle düşünce yoğunluğu en bariz sebeplerdir. Haricinde hastalık, hormonal değişim gibi nedenlerde sebep olabilir. Bir sürü nedeni var kendin düşün bence
Cevap
15Cevap
Kullandığın bir ilaç filan var mı bir rahatsızlığın için libodunu düşürebilcek? ya da kafanı bişeye taktığın bir sorun?
Merhaba, son zamanlarda kullandığın ilaç vs oldumu ya da stres yapmana neden olacak problemler?
Stres hep var, mutsuzluk
Olabilir ondandır
Birçok şey var
Olur da sıkmak istemem
Tamam
Muhtemelen sorunlar var hayatında ve konsantre olamıyorsun olaya
heyecan kalmamıstır genelde bir süre sonra farklılık ister insan oglunun fıtratında var bu
Değişiklik arıyorsundur hep aynı şekilde oluyorsa ondan bi de psikolojik olabilir
Psikolojik yenilen gıdalar yaşanılan yoğun stres buyuksehir falan
Yeme içme ve mevsimden dolayı olabilir spor yap artar
Ayrıca partnerinden kaynaklanıyor olabilir
Psikolojik olarak bir şeyler vardır mutlaka seni durduran
Peki ne zamandır yalnızsın ayrıca sorularım olacak gizlisin nasıl yapalım bu durumun çok nedeni olabiliyor
Standrta bindirmişsiniz çünkü. Oldu bittiye getiriyorsunuz. Heyecan yok tutku yok. Tabiki azalır ve zevk olmaz.
Kafaya bir şey mi takıyorsun
Hormonsal relg donemi zamani cok istemen olabilir
Cazip gelmiyor dur renklendirmeyi dene bence
Havalar etkileyebilir
Her zaman nirvana olmaz ki
Partnerin iyi olmayabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?