Oğlak kadınından koşarak uzaklaşmak lazım, onu baştan yazayım. Dediğin durum, olumlu anlamda "ummadık taş, baş yarar" veya "çarşıdan aldım bir tane, eve geldim bin tane" dedirtir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynısı erkekler içinde geçerli reelde herkese karşı soğuk, yalnız takılan erkek cinsel ilişki sırasında içinden kaplan çıkıyor
İnanır mısın araya bedenler insanlar girsede insan sevmekten vazgeçemiyor bazen. Ben 5 sene önceki sevgilimi unutamıyorum mesela. Bana onun gibi kimse dokunmadı
Bende bunu soranlara söylüyorum ama yok başkasına dokunmuş, sen başkasına dokunmuşsun diyip duruyorlar. Geçmiyor bitmiyormuş sevgi işte napim sonunda beni anlayan birisi çıktı
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Herkese karşı soğuk ve baskın bilinen bir kadının, yatakta hayranlıkla ve aşkla cinsel ilişki yaşaması ne hissettirir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Her ikisi birden olabilir daha tutkulu olurdum sanırım daha çok isterdim onu
Oda öyleydi zaten😊
👍👍
teşekkür @Soruüreten
Beni en çok kışkırtan şey olur, radikal tavırlara baştan çıkartıyor reelde
Engelleri kaldırmış benimki çok aşıktım ona
😄
Senin listeden düşmen üzdü 😅😅👻
Çok aşıktım ve 4 5 saat yapardık hep. Çok tartıştığımız için ayrıldı benden engeli kaldırmış geçen gün :))
Sohbet etmek ister misin biraz:)
Yazdım
😂onu bizde biliyoruz soğuk yapan kadında neler olduğunu 😅😀😂
Ne varsa onlarda var söyleyim birine kitleniyoruz hayatımız o oluyor 😂
sende var bir cevherler 😅😂
Hala var öyle kadınlar ümidinizi kaybetmeyin 😂
of sabah cimnastiği birki üç dört😁😂😀
Oğlak kadınından koşarak uzaklaşmak lazım, onu baştan yazayım. Dediğin durum, olumlu anlamda "ummadık taş, baş yarar" veya "çarşıdan aldım bir tane, eve geldim bin tane" dedirtir.
Aynısı erkekler içinde geçerli reelde herkese karşı soğuk, yalnız takılan erkek cinsel ilişki sırasında içinden kaplan çıkıyor
Aşık olmak yüzdesi fazla oranla hayranlık karşıdaki kişinin tecrübesine baglı sizde hayran kalabilirsiniz
Ben mutluluk çubuğumu daha değerli hissederim. Sevgilin seni neden unutmamış çünkü yoklukta iyisin
Çok aşıktım oda seviyordu 7 ay falan oldu çok tartıştığımız için ayrılmıştı benden
Bahanesi olmuş çok tartışmak.
Kaldırdı engelleri geçen gün yazar yakında 🥲
Sanmam. Ancak cinsel açlık çektiğinde yazacaktir
Bana cinsel obje olarak bakan birisi değildi inan
Hatta engeli kaldıracak biriside değildi neden kaldırdı anlamadım
Bak gör senle konuşursa yatağa geçmek isteyecektir
Bende geçerim onunla zaten seviyorum 😂
Özledin mi kiz🤣😂
Evet 😔
2 dk özele gelsene
Yazdım
Etrafa karşı aslan ama sana karşı köpek yavrusuna dönüşen bir erkeğe karşı nasıl hissedersen onun benzeri diyelim
Hem açık olurum hem hayrannn
Severim o tarz kadınları
Baskın kadını yatakta köle ruhlu yapmayı çok seviyorum
söz dinlersen olur
Hayran
Kadinin baskin olmasini severim
Seninle birlikte olmak isterim o halde
Tokat saplak kirbac var mi
Mutlu ve istekli hissettirir
Asık edeblr
Severiz :))
Benı herkes sever 🧿
Nasip et 🤲
Hayvan olurum
İkisinde olabilir
Hoşuma giderdi
Aşık
Eski sevgilime öyleydim sanırım o yüzden unutamıyor:))
Unutamaz bencede
Unutamasın zaten 😂
Benmi
O ndmdmd
Ne yaptıysan artık ona 😅
Neler yapmadım ki onun için oda anlam veremiyordur büyük ihtimal 😅
Özelden yaz merak ettim
Nasıl yazadi
Bilmiyorum engeli kaldırmış ortalığı yıkmıştım ona rağmen kaldırmamıştı şimdi nasıl kendi kendine kaldırdı anlam veremiyorum
Çünkü sen onu bırakınca kaldirmis
Aklımı karıştırmak için mi
Evet
Ben yazmasam o yazar mı😂
Yazmaz
Tapılır öyle kadına
dehşet bir şey :D
Abonesi olurum
Oğlak burcu sevgilim vardı doymak bilmiyordu
Sevince bende öyleyim 😊
Sevgilin çok şanslı olmalıı
Çok aşıktım ve 4 5 saat yapardık hep. Çok tartıştığımız için ayrıldı benden başka bi kozla oldu ayırdım onları. engeli kaldırmış geçen gün :))
Haha unutamamış belliki seni ne yaptın kız çocuğa büyü felan mı
Olabilir 😂
Arzuluyor musun onu
Bitek onu arzuluyorum zaten
Ne güzel. Fakat artık o başkasıyla bile olmuş. Yani seni başka bedenlerde unutmaya çalışmış. Sen halen seviyor musun onu
Bende oldum, haşa seviyorum
İnanır mısın araya bedenler insanlar girsede insan sevmekten vazgeçemiyor bazen. Ben 5 sene önceki sevgilimi unutamıyorum mesela. Bana onun gibi kimse dokunmadı
Bende bunu soranlara söylüyorum ama yok başkasına dokunmuş, sen başkasına dokunmuşsun diyip duruyorlar. Geçmiyor bitmiyormuş sevgi işte napim sonunda beni anlayan birisi çıktı
Kesinlikle sevişmek her insanla aynı şeyi hissettirmiyor insana
O neden kaldırdı sence engeli ortaliği yıkmıştım o zaman bile kaldırmamıştı 1 ay sonra kalmasına şaşırdım onu yapacak biti değil normalde
Sen onu seviyor olabilirsin fakat onun seni sevdiğine emin değilim maalesef ki. Sadece sevişmek seks yapmak istiyor olabilir
Ama biz öylesine bişey yaşamadık ki 7 8 ay birlikte olduk
FB gibi olmadık sevgiliydik ve duygusal bağ vardı aramızda
Tamam sevgili oldunuz fakat birinizde aşkım sevginin azalması diğerini de soğutmuş olabilir yani aşık olmadan da sevişilebilir
Sevgisinden emindim kendimi avutmayı seven birisi değilim sadece başkasına dokundu diye beni unuttu mu acaba
Çünkü ben nasıl yaptın desem ihtiyaç dicek bişey dicek
Başkasına dokununca seni unutmaz artık sevmiyorsa kendi kendine soğumuştur. Bence sevişmek tekrar birleşmek için çözüm olabilir.
Yazsın banada ben hallederim😂😂
Buluştuğunuz zaman söyleyin de şehri terkedelim malum odanızda deprem etkisi yaratacak kadar yıkım olacak 😅🤭
😂😂😂
Biraz cilve yap ağırdan sat kendini hemen yatmayın 😅
Aşık olurum heralde
Sapık mısın
Yo
Aklın hep o işte ama.
Burası soru sorma yeri ablam
Kaç yasındasın bna ablam diyorsun abim
25 yaşındayım
Bnden uffaksın
Basılır
Ne kdkdkf