erkek arkadaşımla birlikte olduk 2 hafta kadar önce. bu olmadan önce sık sık beni canının çektiğini söylüyordu en son 1 ay önce buluşmuştuk sonra da il dışına gitmeden son kez buluştuk. o aralar bayadır bir şey olmadığı için aramızda doldum diyordu. sonra geldi işte 4 5 kere bosaldı. o günden beri konusunu açmıyor. normalde çok canı çeken bir insan. 2 sabah falan istemiş öyle dedi bu normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi bu insanlarla nasıl iletişim kurduğunuza bağlı yani sevgilim dediğin insan seninle duygusal bağ kuruyorsa bu insanın seni hiçbir zaman unutmaması lazım fakat cinsel bir bağ varsa ortada bu sefer ilişki yaşandığı için artık merak edilebilecek başka bir konu kalmadığı için çokta üstüne düşmüyordur
09 Yorumla
Soran+1 yılyani sevgiliyiz uzun yıllardır
- +1 yıl
Tespih taneleri aynı ip üstünde aynı sıralamaya aynı ahenkle sürekli kaydırılır ve burada ahenk değişmez fakat iki yıl ilişki yaşamış olmanız ya da sevgiliyiz demeniz sizde belki tam manasıyla duygusallık ama karşı tarafta yalnız olmayayım hayatımda biri olsun işte arada sevişiriz vs gibi düşünülüyorsa eğer siz sevgili değilsiniz
Soran+1 yılyani ne çok iyi fiziğim var ne sohbetimiz ahım şahım. normal hayatta ilerliyoruz. bıkkınlık yok ama ilk heyecan da yok elbette seneler oldu, hayatlarımız da çok değişken olmadığı için monotonluk var tabi
Soran+1 yılyani bunu nasıl ayırt ederiz
Soran+1 yılmesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkişiye göre değişir bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılKimisi gece gündüz durmadan ister. Muhtemelen ya seks bağımlısı değildir ya da tadına bakmak istemiştir
09 Yorumla
Soran+1 yılbağımlı mı bilmiyorum ama genel olarak isteyen taraf o. gayet güzel de ister yani. ama düzenli değil bizimkisi bilmiyorum ondan mı
Soran+1 yılaz istedi çünkü normale göre ilişkiden sonra.
- +1 yıl
O zaman ihtiyaç duyduyça istiyor olabilir.
Soran+1 yılevet öyle
Soran+1 yıl2 haftadır pek istemiyorsun o dönem gibi yoğun değil dedim. elimde olan bir şey değil ki vs dedi
- +1 yıl
Demek ki diğer erkekler gibi değil. İhtiyaç duydukça istiyor
Soran+1 yılanlayamadım diğer erkekler nasıl bu nasıl. herkes zaten ihtiyaç duyunca istemez mi?
- +1 yıl
Yo yapmak istedikçe isterler. Veya bağımlı olanlar bağımlı oldukları için sürekli istek halindeler
Soran+1 yılbenimkisi ben tersliyor olduğum için sık sık isterdi. tabi benden çekincesine bazen belli etmediği oluyordu eskiden. şimdi de çok farklı değil ama aştık biraz konuştuk. sizce normal mi 2 haftada 2 kere falan istemesi? o da yoğun değil yani ben ne kadar konuyu kapatmak istesem de o ucundan çıtlatır olayı, ben istemeyince kapatır sakince ama onu bile yapmadı. elimde olan bir şey değil diyor.
onun dışında da seksten önceye göre de ilgisi azaldı diyebilirim. sohbeti azaldı ama hala normal derecede mesajlaşıyoruz. film izliyoruz arada.
işim yokken yazıyorum sana kimse yokken görüntülü arıyorum vs dedi. buluşmak da istedim ama param yoktu, ailem para atarsa buluşalım demiştim zaten dedi. yani kafam allak bullak ben mi fazla şey bekliyorum o gerçekten ilgili mi anlayamadım gitti
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kısacası elde edene kadar o kudurukluğu bunun evli versiyonu işini bitirip popon dönen tip işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında beraber olduğumuzda öyle umursamaz bi tip olmuyor. arkamı döneyim susayım olmuyor hiç. normal ilgisi de fena değil de işte
Ne sıklıkla istemesi bence ilişkilere mutluluğa baglı ama önemli olan ikikişinin de aynı anda istemesi ve bunun doğal olarak paylaşımlarından kaynaklanan duygusal ve hislerle olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabah kalkınca ister
İşteyken ister
Mola da ister
Öğlenleri ister
Acıkınca da ister
Tok karına ister
Yatağa girdiği zaman ister
Sinirliyken ister
Mutluyken ister
7 24 farketmez nefes aldığı her an ister yani :))
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen hayalindeki gibi olmadı ve ondan dolayı soğudu.
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır gayet güzeldi bugün de söyledi güzel olduğunu
- +1 yıl
Öyle söyler tabii ki. Kaybetmek istemez çünkü. Neyse bu benim fikrim elbette.
Soran+1 yılyok sanmıyorum gayet iyiydi illa söylemesine gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün ister iki günde bir ister en uzun 1 hafta dayanır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. O erkek bensem her gün 3 den az olmamak üzere sürekli isterim :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılEn fazla üç dört gün durur kafası rahatsa kişiye göre de değişiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil demek ki ya elleriyle ya da biriyle yapıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Sana yardım lazımsa destek olabilirim
+1 yılİlişkiniz sadece cinsellik üzerine evrilmis artık FB olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani normal değil ya kendini başka şeylerle tatmin ediyor ya da sende beğenmediği bir şey oldu çaktırmıyor yoksa ben hergün isterim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2-3 günde hemen canım ister. hergünde olur ama olmazsa 2-3 gün bir hafta yapmaz isem ilk yaptığımda 3-4 ker birden oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılİki haftadır ses soluk yok mu
034 Yorumla
Soran+1 yılilgi olarak normal diyebilirim mesajlaşıyoruz falan ama o günden beri böyle bi konu açmadı
- +1 yıl
Sen açmayı dene
Soran+1 yılbilmiyorum genelde o çok ister ben reddederim. hatta bazen çok abarttığı olmuştu biraz söylemek suçmuş gibi hissettirmişim. ama hiç konu açmamasının bunla alakalı olduğunu düşünmüyorum öyle ya da böyle sabah ereksiyonu bile olsa hani bi şeoldu bu yazardı. 2 sabah falan oldu ama söylemeue çekiniyorum sanırım dedi, bahane olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Gerçekten çekiniyor olabilir çünkü ısrarcı olup srni kırmak istemiyordur
Soran+1 yılsanmıyorum dediğim gibi bazen ben fotoğraf atmak istemesem veya o konuyu açtığında çok istekli cevap vermediğimi bildiği halde açar konuyu. ha sonra kapatır ben istemeyince orası öyle ama söyler genelde. söylemediği de olmuş ama bugün sorunca 2 sabah falan oldu demesi garip geldi. ilişki olması zaten söyleyebileceği anlamına geliyor az çok, ondan önce de konuşmuştuk biraz
Soran+1 yılsöylemediği genelde eskiden olmuştu birkaç ay öncesinde yani 1 ay falan hiç söylemediği oluyordu. ha eve gelmek istiyordu mesela bir buluşmada. istiyorum ama söylemiyorum demişti çünkü tartışıyorduk arada o konuya sıra gelmiyordu. ama şu an tartışma da yok
- +1 yıl
Ne olabilir diye düşünüyorsun o zaman ne geliyor aklına
- +1 yıl
Bence gerçekten çekindiğinde kızmandan srni kırmaktan korktuğu için demiyor bunları anlatınca
Soran+1 yılyani bilmiyorum işte istese söyler hatta ben artık iterdim yeter isteme diye. bazen sabah ereksiyonunda bana söylediğinde ne diyeceğimi bilemiyordum, hani ben buna ne diyebilirim düşüncesine giriyordum. o da pek anlatmıyormuş beni zorlamamak için hani cidden de zorlamadı çok fazla
Soran+1 yılsadece son 1 2 seferdir hani ben daha yeni barıştık dememe rağmen eve gelmek istedi buluştuğumuz günün gecesinde söylemişti mesela bunu. küsken de canının istediği olabiliyormuş
- +1 yıl
Bence aklına kötü bir şey getirme seni üzmemek kırmamak amacı
- +1 yıl
Olabilir tabi sonuçta sen onun sevgilisi yaşanmışlığısın
Soran+1 yılbir ara aramız biraz bozuktu ve beni istiyor musun istemiyor musun bilemiyorum demiştim o da ben de emin değilim demişti. yani açıkçası ben de emin değildim sürekli ufak şeylerden kavga ediyorduk o sıralar. sonra konuştuk mesela aramız düzeldi, seni birkaç kez istediğim olmuştu mesela cinsel anlamda ama söylemedim karşılık bulamıyorum demişti ben o söylediğinde aşırı istekli olmuyorum doğal olarak
- +1 yıl
Aslında en zevkli heyecanlı olan kadının daha istekli olduğu zamandır çünkü kadın o an daha çok zevk alır ve erkeğe de bunu yaşatır
Soran+1 yılaslında bunu bana da dedi beni eskisi kadar arzulamıyorsun güzel giyinmiyorsun ben istesem bile dedi. doğru aslında bilmiyorum çekiniyorum ben de o zamanla sıkılır mı alışır mı diye. kendimi kontrol altında hissedip yapmıyordum böyle şeyleri, belki de sıkılır yapsam nolacak yapacağım bitecek diyordum.
sonra bir ara işte eve gelmek istediği zaman artık biraz alan tanı da ben seni özleyeyim demiştim, bahsettiğim gibi yeni barışmıştık ve evi istemesi çok itici gelmişti. e ben de hep reddediyordum. artık açık açık sıkıldım yani biraz da ben özleyeyim demiştim.
şimdi böyle deyince beni bekliyordur demek doğru olmaz sanırım dediğim gibi kendi yoğun bi şekilde istese söyler. ha 2 haftada çok yoğun istememesi normalse tamam diyeceğim benden beklesin. ama 2 hafta yani tamam 5 kere falan boşaldı da ne bileyim. bizim rutinimiz yok bu arada düzenli değil yani bu.
bi yerden bakınca normal diyorum düzenli yapmıyoruz düzenli de istemiyorum zaten açıkçası. ama bi yanım da isterdi o diyorum sık sık- +1 yıl
Evet ister 2 hafta da ama dediğim gibi senin bu konuyu sık sık dile getirmeden sıkıldığı için üstüne gelmemek senin arzuladığın an yaşansın istiyor olabilir bence onun beğendiği istediği gibi giyin bir fotoğraf at bakalım nasıl tepki verecek
Soran+1 yılöyle bi fotoğraf atsam tabi ister. hatta ben bir ara hep yoğundu, genelde çeker canın normal dedim. yani yine çeker bence dedi, görsem falan yüzde yüz çeker dedi. hatta usuldan bi fotoğraf istedi ama atmak istemedim açıkçası hiç o havamda değildim o an
- +1 yıl
İşte biraz da sen kendini ondan uzaklaştırmışsınoi onun istekli olduğu zamanlarda az karşılık vermişsin bu da çekinir hale gelmiş
Soran+1 yılne yapmalıyım ki şimdi durduk yere gidip çocuğa bu sebepten yazmak istemiyorum. çok normalleşmesinden korkuyorum konuştukça yaşadıkça
Soran+1 yılveya ben basit gözükürüm artık beni istemez diye
- +1 yıl
Konuşurken ya da yazışırken konuyu oraya getirmeye çalış ima et bakalım onda durumlar nasıl
Hem sen de belli et qrzuladığını istekli olduğun anı
Soran+1 yılvalla o zaman ister duruma geleceğini düşünüyorum tabi. hatta bu şekilde istemesi gayet normal geliyor ben ayağına gidiyorum sonuçta, benden bir fotoğraf vs istese gerçekten istediği için mi biraz öylesine mi anlayamam çünkü kendisi bana gelmedi. ben bana gelmesine alıştım
- +1 yıl
Hep aklına maalesef gereksiz takıntılar var anı yaşamaktan korkuyorsun
- +1 yıl
Aşmalısın bunları yoksa hep kendini kısıtlayacaksın
Soran+1 yılevet gerçekten de aklıma bu takıntılar geliyor. şimdi bile acaba uzaklaştı mı olunca diyorum. sık yapsak ayrı sıkıcı olur, az yapsak ayrı olur, elde etmişlik duygusu mu var nedir diyorum boomerang gibi gidiyor geliyor. ha ben kendimi aşırı da geri çektiğimi düşünmüyorum ama bir yere kadar tamam diyorum bu kadarı fazla evli falan değiliz diyorum durduruyorum.
bu olay dışında ilgisiz diyemem bana karşı ama o istediği an kadar da aşkım cicim demez. biz zaten normalde pek aşkım vs demeyiz senelerdir nedense pek sıcak bi çift değiliz. ama işte istediği zaman ilgili, günü gününe neredeyse buluşmak isteyen. şimdi daha yeni yeni beni görmek istiyor neredeyse 2 hafta oldu- +1 yıl
Karşılıklı ikinizde de sıkıntı var çok düşkün değilsiniz ama bu farklı istek olunca yazmalı istemeli insan senin için de onun içinde geçerli
Soran+1 yılbelki de bu konularda biraz da kendimi düşünmeliyim. ben de öyle hemen özlemem kimseyi, o da neredeyse benim gibi. belki de ben çok fazla adım bekliyorumdur, muhtemelen beni buna çok alıştırdığı için. ama bazen de diyorum ki canı isteyince 3. haftada da olsa 4 de olsa açıyor konuyu, demek ki illa canı isteyince gelecek diyorum o zaman da
- +1 yıl
İşte hep o gelsin diye bekliyorsun o da geldiği zaman onu reddediyorsun bazen
biraz da sen bir şeyler kat
Soran+1 yılişte evet düşkünlük kelimesi tam olarak. bunca zamandır baya yıprandık yıprattık ayrılmadık bence gayet de iyi gidiyoruz bunlara rağmen ama son zamanlarda ben çok bi şımarıklık, bi cilve ister oldum ilişkide. o sıkıntıdan sıkıldım yani ama ne yapmalıyım veya napmalıyız bilmiyorum. ne yanlış ne eksik anlayamıyorum bi türlü. bi şey eksik bi şeyi vermiyoruz sanki bilerek, bu sıkıntılar olmadan önce baya mutluyduk hatta ilk 3 sene kavga etsek da cidden düşkündük birbirimize. 3 sene öyle kısa da değil
belki de ben daha fazla heyecanlı olmalıyım, insan cıvıl cıvıl olan kişinin yanında durmak istiyor illa.
Soran+1 yılsiz başka bi şey önerir misiniz ilişkinin daha iyi olması, biraz daha ilk yıllardaki heyecanı kaybetmemesi adına?
- +1 yıl
Yani sende onun isteklerine az da olsa karşılık ver hep ondan bekleme bazı şeyleri de sen yap
Soran+1 yılabi biz konuştuk biraz. o zamana göre daha az yazıyorum evet ama bilerek az yazayım tarzında değil dedi. buluşmak istedim ayrıca ailem para atsın demiştim sana dedi. 1 2 gün önce demişti bunu. ben en son sırf cinsellik oldu diye daha az görünen birini istemiyorum kimse istemez dedim. konu cinsellikken tamam o sevgi sözcükleri falan artar da normal olunca hoş bi düzeyde devam eder sonra dedim. canım haklısın dikkat etmeye çalışırım dedi. işte kimse olmadığında görüntülü arıyorum dedi (1 kere aradı ailesi ile yaşıyor) işim yokken mesaj atıyorum arıyorum dedi
Soran+1 yılbenim de kafam karıştı gerçekten ben mi çok şey bekliyorum hani herkesin cinsellik öncesi heyecanı olur doğal olarak
- +1 yıl
Bu yanlış cünsellik öncesi başka sonrası başka diye aşk varsa ne öncesi ne sonrası olur heyecan her zaman vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılRahatlamadan duramaz ki
10 Yorumla Anormal ben her gün düzenli isterim 2 ya da 3
00 Yorumla
+1 yılSık ister ama değişiyor
00 Yorumla
+1 yılVitaminsiz herif isteyen her zaman ister
00 Yorumlaİki hafta istememesi normal değil bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHerifin uçkurunun derdi bize düştü mk
00 Yorumla
+1 yılKullanıldın hala uyanmadın mı
00 Yorumla
+1 yılNormal sıkıntı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes anormal diyor ben anlamadım
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeyy ister seninle birlikte olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy seni s***ken yook mu 2 haftadır 😧
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben her saatbaşı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil. Seni aldatıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre degişir jonustuklarindan anlarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani normal konuştuklarından mı anlamadım ne konuşması
+1 yılBnce istemesi lazım ayrıca ilk onla mı oldunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılevrt
- +1 yıl
Bnce yanlış yapmış size ama eminim size tekrar yazıp beraberlik isteyecek
+1 yılHer dk
00 YorumlaNormal
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi gerçekten? herkes anormal demis
+1 yılSw i begenmemis
00 YorumlaBaşkasına çakıyor
00 YorumlaNormal
09 Yorumla
Soran+1 yılherkes anormal demis
Soran+1 yılöyle mi diyorsunuz? biraz daha detay verebilir misiniz bu konuda ben kafaya takıyorum çünkü üzülüyorum anlamaya çalışıyorum onu da ama pek detay vermiyor. kontrolümde değil sonuçta diyor. 2 sabah falan istedi çok fazla sayıda değil yani dedi
Soran+1 yılben istediğimi söylerim de o genelde benden çok ister. sık sık isterdi. düzenli değil bu arada ilişkimiz
Soran+1 yılyani yoğun bi şekilde istese ilk o söylesin düşüncesine girmez biliyorum o yüzden söylemiyor diye kafaya takıyorum
Soran+1 yılatıyorum istek
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını bulmuştur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım