Cinsel Yaşam Birine sevişme özlemi duyduğumuzda eğer o kişi affedilmeyecek biriyse bunu nasıl aşabiliriz, unutabiliriz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Birine sevisme özlemi duyduğumuzda nasil bunu aşabilirizeğer o kişi affedilmeyecek biriyse Birine sevişme özlemi duyduğumuzda eğer o kişi affedilmeyecek biriyse bunu nasıl aşabiliriz, unutabiliriz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Duyma öyle bir özlem affedilmeyecek birine bence ne gerek var. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Başka biriyle seviş diyecem saçma olucak en iyisi mastürbasyon yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İkisini de istemiyorum Yorumla
Ceronimo1132 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Alamıyorum o yüzden düşüneek kendi kendime rahatlıyorum onu hayal ediyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum hayal Yorumla Ceronimo1132 +1 yıl O zaman onla beraber olacaksın Yorumla
Blackkjackk1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşılmayan duygularda bugün 🤭😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fkfkfk Yorumla Blackkjackk1 +1 yıl 🙂🙃 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Basinin caresine bakacaksin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bakal Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Gel bakal Yorumla Soran +1 yıl Bakicam dkdkdkd Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Tuh :Dd Yorumla
jackhans90 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl ellerin cennet u 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Degil Yorumla jackhans90 +1 yıl adamsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Duyma öyle bir özlem affedilmeyecek birine bence ne gerek var.
Başka biriyle seviş diyecem saçma olucak en iyisi mastürbasyon yap
İkisini de istemiyorum
Alamıyorum o yüzden düşüneek kendi kendime rahatlıyorum onu hayal ediyorum
Sevmiyorum hayal
O zaman onla beraber olacaksın
Aşılmayan duygularda bugün 🤭😊
Fkfkfk
🙂🙃
Basinin caresine bakacaksin
Bakal
Gel bakal
Bakicam dkdkdkd