Hiç cinsel ilişki yaşamadım ve hiç nude vs atmadım hiç kimseyi aldatmadım yalan söylemedim bazen arkadaşlarımla sohbet ederken kendimi çok temiz hissediyorum bu da beni korkutuyor. Kendim gibi birini asla bulamıcam muhtemelen. 28 yaşındayım gidip biriyle sevgili olsam yalan söyleyecek aldatacak cinsel ilişki isticek diye korkuyorum. Bunları düşünmek ben tiksindiriyor. Ne yapmam lazım bu duygudan kurtulmak için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBulursun da bu dünyadan soyutlanma halini yaparsın onu bilemiyorum.
Hayat bu, aldatılmak da var yalan söylenilmesi de var cinsel ilişki de var. Hani gidip ailenin bulduğu biriyle evlensen bunlar olmayacak mı sanıyorsun ( İnşallah olmasın tabii ki de)
bilemedim...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Kendini temiz hissediyorsa kendine göre birini bulursun. Neye enerji verirsen o enerji sana geri döner, neye odaklanırsan o odaklandıgın şey senin olur unutma. Hep gelecegini olmasını istediğin hayal et. Ve hiç birseyden korkma
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSsna bir ben lazım, gözlerini açacak, seni güvenle geleceğe hazırlayacak. Yoksa işiniz çok xor. Oysa aşk'tır her şeyin anahtarı. Aşk var ise her türlü olur ve ilerler zaten.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Mutluluğun anahtarı bu değil..
Ayrıca bu yaşlara kadar gelmişken, senin bahsettiğin şeyler temiz olmak demek değildir, bana göre zeka zafiyetinin bir yansıması olur. Ve bu şekilde herhangi biriyle mutlu olman çok zor.
23 Yorumla
Soran+1 yılbana canım mı demek istiyorsunuz anlamadım 3 ünü bitirmiş biriyim ya
Soran+1 yılgeri <ekalı pardon
Gizli Üye(18-24)+1 yılHelal olsun senin gibileri kalmış mıydı ya. Baban olsam gurur duyardım hayırlı evladım var diye. Umarım her şey gönlünce olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılsağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki fiziki ve sadece cinsel açıdan kendini temiz hissediyorsun ama
Karşına çıkmasını istediğin kişinin bir çok kriterini de üst seviyede istiyorsundur kesin.
Mesela kariyerli zengin yakışıklı vs vs. Tabi bu özellikleri sağlayacak kişilerin genelinin cinsel yönden temiz olmayacağı ihtimali de çok yüksek bu devirde.
Kısacası işin zor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Kadının düşmanı yine kadın bize shit atmayın. Yahu cinsellik yaşayan neden kirli olsun ki siz ruh hastası mısınız? Aldatıp yalan söylemek karakter biraz yapı kültür meselesi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini temiz hissetmen güzel işte evlencek yaştasın hiç erkek olmadımı hayatında cinsel amaçlı değil
00 Yorumla Ben de öyle hissediyorum galiba senin dediğinden sonra 😅😅😅 ben de bulamazmiyim diye soriyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. İllaki vardır temiz erkek Allah'a hep dua et kendim gibi biriyle evleneyim diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSanal dünyada yaşayan temiz birini bulmak çok zor. Reel hayatta çok fazla temiz erkek var.
00 Yorumla Hiç kimseyle beraber olmaman gerek böyle mutluysan hiç bozma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşanslıyız böyleyiz. arkamızdan kötü konuşulmaz, yaşıtlarımızın veya şimdi ki ilişkilerde ki nude olaylarının nasıl boyuta geldiğini de görüyorum ve o yüzden iyi ki böyleyim diyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de böyleyim ama temiz hissetmiyorum. Sadece cinsellik mide bulandırıcı geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bir kızla olmayan erkek yokmu dersin karı kız işi ile uğraşmamış yuva kurmayı amaç yapan erkek de vardır
Neden bu kadar karamsarsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu Ben uzayli gibiyim
20 Yorumla
+1 yılEvlen kendin gibi biriyle
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim bile olmadı düşün vehameti
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi temizler de vardır korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenınce de mı yapmıcan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu devirde iyisin mahsallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme kendin gibi birisi seni buluyor 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBulursun ama zor
00 Yorumla
+1 yılBu beni rahibem
00 Yorumla
+1 yılmastürbasyon da mı yapmıyosun
00 YorumlaSeks yapacaksın fikrin değişecek
00 Yorumla
+1 yılKötü bir cinsel hayatın olacak
00 Yorumla
+1 yılEvlen
02 Yorumla
Soran+1 yılkimse yok ki
- +1 yıl
Nasıl yok deniyormusun aramadan bulamazsın
+1 yılİşin zor
00 Yorumla
+1 yılMaşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz olecen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kendimi çok temiz hissediyorum, kendim gibi birini bulamaz mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat