Cinsel Yaşam Anal ilişkide acı ve zorlanma olduğu halde neden tercih edilir? Tubanalan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Neden ki terich edilir Anal ilişkide acı ve zorlanma olduğu halde neden tercih edilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. zevk alanları vardır. ben karşıyım istemem.. 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Zevkin her türlüsü iyidir gadası 0 0 Yorumla
dilara1023 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Aslında ağrı olmaz ya da az olur doğru yollar yapılırsa 3 0 Yorumla
alixx4242 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl kadın analdan zevk almıyorsa gereksiz bi ilişki türü eger gerçekten zevk alıyorsa sorun yok vajina genişledigi zaman erkekler anala yönele biliyor 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ben etmiyorum anal ilişki çünkü türk kadınları pis hijyen yok kokuyor hastalık bok 😷 1 0 Yorumla
CeyinBerrahi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Yok yaa herkes tercih etmez. Şahsen ben tercih etmiyorum ön dururken analda neymiş, vajina gibi güzel bir şey yok bence 0 0 Yorumla
GeceFısıltısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Altımda acı çeksen ama aynı zamanda çok zevk alsan ve daha sert sokmamı istesen ve bende yapsam, tercih etmez miydin? 0 0 Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu kişisel düşğnce tercihe göre değişir ama ben seviyorum keyfli olduğu için tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Değişik bişey istek oluyor zaten bi kaç kere olunca 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin bu analla alıp veremediğin nedir arkadaş 😂 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çoğu kadın erkek istiyor diye.Erkeklerde de p. orno merakı yüzünden. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ilk sefer için geçerli bu sonrakilerde gerekli koşullar sağlanınca acı olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tuba hep aynı sırular, cevap belli, sadece tek yerden becerilmez kadın, erkek her deliğe sahip olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Zorlanma her zaman olmaz boyutuna ya da yapan kisinin is bilmesine gore cok zevk alinabiliyor 0 0 Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Çünkü çok seviyorlar dar olduğu için 3 1 Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Bence sadece oda değil Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. Acıdan zevk alan var. 1 0 Yorumla
elactobacillus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çünkü saçmadır illa farklılık yapalım diye jral 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Zevki çokmuş. Hamilelik yok 1 0 Yorumla
günah55kedisi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde 0 0 Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. No anal, yes oral 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
zevk alanları vardır. ben karşıyım istemem..
Zevkin her türlüsü iyidir gadası
Aslında ağrı olmaz ya da az olur doğru yollar yapılırsa
kadın analdan zevk almıyorsa gereksiz bi ilişki türü eger gerçekten zevk alıyorsa sorun yok vajina genişledigi zaman erkekler anala yönele biliyor
ben etmiyorum anal ilişki çünkü türk kadınları pis hijyen yok kokuyor hastalık bok 😷
Yok yaa herkes tercih etmez. Şahsen ben tercih etmiyorum ön dururken analda neymiş, vajina gibi güzel bir şey yok bence
Altımda acı çeksen ama aynı zamanda çok zevk alsan ve daha sert sokmamı istesen ve bende yapsam, tercih etmez miydin?
Bu kişisel düşğnce tercihe göre değişir ama ben seviyorum keyfli olduğu için tercih ediyorum
Değişik bişey istek oluyor zaten bi kaç kere olunca
Senin bu analla alıp veremediğin nedir arkadaş 😂
Çoğu kadın erkek istiyor diye.
Erkeklerde de p. orno merakı yüzünden.
ilk sefer için geçerli bu sonrakilerde gerekli koşullar sağlanınca acı olmaz
Tuba hep aynı sırular, cevap belli, sadece tek yerden becerilmez kadın, erkek her deliğe sahip olur
Zorlanma her zaman olmaz boyutuna ya da yapan kisinin is bilmesine gore cok zevk alinabiliyor
Çünkü çok seviyorlar dar olduğu için
Bence sadece oda değil
Acıdan zevk alan var.
Çünkü saçmadır illa farklılık yapalım diye jral
Zevki çokmuş. Hamilelik yok
Kadınlar deli gibi istiyor
Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde
gtten yemek zevklidir
Dar olduğu için
Hiç yapmadım bilmiyorum
Çok güzeldi 🌹😆 işin açığı
No anal, yes oral 😅