Böyle birisi vardı çok iyiydi falan dediğiniz biri oldu mu ve nedeni neydi nesi diğerlerinden daha iyiydi mesela?
Cevabın nedir?
İlkler asla unutumaz
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar hala onu düşünüyorum ihtiras unutulmuyor
416 Yorumla- +1 yıl
şu an sadece düşünüyor musun yoksa düzenli bir cinsel birlikteliğimiz var mi hala
Cevap sahibi+1 yılHayatımda değil kalbim çok kırık istemeden düşünüyorum muhteşemdik
- +1 yıl
Anladım senin için kötü bir durum umarım hakkında en iyisi olur unutmak ya da tekrar birlikte olmak
Cevap sahibi+1 yılNe unutabiliyorim ne başkasıyla olabiliyorum çok kotu 1 yıldır
- +1 yıl
Düzelme ihtimaliniz yok mu
Cevap sahibi+1 yılHeryerden engelledi 3. Kişiler girdi
- +1 yıl
Anladım oluru yok gibi sankii hayatına birini almayı denedin mi
Cevap sahibi+1 yılDenedim ona da bağlanamadım
- +1 yıl
Peki onda olupta baskasinda olmayan sadece tutku mu yani başka birinde onda olmayan ne arıyorsun acaba
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum anlatması çok zor sanki diğer yarımdı gerek cinsellik gerek iletişim saflık samimiyet
- +1 yıl
Bazı şeyler bazen eksikte kalabilir aslında yani her şey ve her zaman olmasa da yeni olacak ilişkide ya da ilişkiler de mukemmelliyetci olmamaya çalış bence
Cevap sahibi+1 yılYeri dolmuyor varsa tavsiyen alırım
- +1 yıl
Yani tabiki tavsiye vermek seni rahatlatmak isterim ama kendin cozmen lazım bu konuyu sadece kendi düşüncem onun sendeki yerini doldurmaya çalışmama gerekiyor yani sifirdan karşındaki insanı tanı ya da atıyorum ciddi bı ilişkiyse bı önceki ilişkin tekrar bir ciddi ilişkiye girmektense biraz daha mutlu olabilecegin anlık zaman gecirecegin şeylere oldaklan aslında içindeki ses ne diyorsa dinle ama kötü sesten bahsetmiyorum seni düzeltecek iç sesini dinle 🙏
Cevap sahibi+1 yılÇok sağol iyi dedin dinleyeceğim
- +1 yıl
Biten ilişkin gerçekten mükemmel olabilir ama günümüz ilişkilerinde maalesef bı yere kadar ilerliyor ve dediğin gibi 3. Kişiler dahil olunca boka sarıyor ve gerçekten genel payda da hepimizin aradığı şey çoğunlukla cinsellik oluyor evet sevgi var belki aşk var ya da değer vermek var günün sonunda her türlü cinsellige meyilliyiz yani yaratılışımızda olduğu için bu böyle hele ki bu devirde fazlasıyla görüyoruz zaten kısaca içinden ne geçiyorsa öyle yaşa ve üzme kendini bence
Cevap sahibi+1 yılHaklısın valla bişey diyemiyorum bu konuda cidden
Olmazmı ilkler unutulmazmış öyle cidden
62 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
Ama ne güzel kaç zaman olmuş aklında hala
+1 yılOldu
71 Yorumla- +1 yıl
Farkı neydi
+1 yılEvet
81 Yorumla- +1 yıl
Nasıldı mesela yani neyi etkiliyordu seni ne hoşuna giyordu ya da halen devam ediyor mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu
16 Yorumla- +1 yıl
Neyi diğerlerinden farkliydi
Cevap sahibi+1 yılİçine boşaldım
- +1 yıl
İlk ve tek o mu devam ediyor musunuz
Cevap sahibi+1 yılAyrıldık
- +1 yıl
En iyisi seninle olsun kankam
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
Evet var
10 Yorumla