Cinsel Yaşam Of ne zaman sevişeceğim ben? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 015 yaş 21 oldu abi hala kız kurusuyum Of ne zaman sevişeceğim ben? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kurumaz o sakin ol 😹çok insan var senden bile büyğk olup bekleyen😀 sırayı bozma bekle 0 3 Yorumla Soran +1 yıl abi biim komşu da 52 yaşında kız kurusu neyin sırasını beklicem Yorumla Deepsiz +1 yıl Ah be işte o komşu yüzünden hep sıran gelmiyor onu bi Başgöz et şansın açılacak dua alınca 😹 Yorumla Deepsiz +1 yıl En olmadı mahalleyi acilen terk et orada bi sıkıntı olabilir 🤓 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Pazarda ürün çok, seç beğen al 😂Beğenmezsen iade kampanyası da var 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bende sevismek istiyorum yok oyle biri 9 7 Yorumla Soran +1 yıl valla ya erkeklerin %95i çöp olduğundan en güzel yıllarımız bomboş geçiyor. Yorumla Canknt35 +1 yıl Erkek mi yok şehrinizde Yorumla pıhhml +1 yıl Varız Yorumla Soran +1 yıl @Canknt35 erkek dolu adam yok Yorumla Canknt35 +1 yıl He anladım Yorumla AirCraftMen +1 yıl Adamı görmek için bakmayı bilmek lazım. Kadınlar doğru yerlere doğru şekilde bakmıyorlar. Yorumla balıkcı512 +1 yıl Dogru dedin maalesef bizimklerin cogu bi kiz sevisince O. gozuyle bakiyormar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ülkede hem güzel hemde kalitenin bir arada olduğu kız var mı da adam gibi davransın erkekler 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Memleketini söyle ya ordan bulursun ya da burdan gelirler oraya 0 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Artık çok geç. Naptın kuzum sen. Acelen ne 1 0 Yorumla
muhammet0707 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Ver artık zamanı geldi senin 0 1 Yorumla muhammet0707 +1 yıl Yoksa bulamassın Yorumla
bitterçikolatax Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 903 cevap paylaştı. İşte dramdır bunun adı 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ama hiç geç değil ki 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevişirsin acele etme😛 0 0 Yorumla
Rabia4ad Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sevis abi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl yok kriterlerim var Yorumla Rabia4ad +1 yıl karsıla Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 40 sene sonra 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bulursun 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tam bir dram 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Kurumaz o sakin ol 😹çok insan var senden bile büyğk olup bekleyen😀 sırayı bozma bekle
abi biim komşu da 52 yaşında kız kurusu neyin sırasını beklicem
Ah be işte o komşu yüzünden hep sıran gelmiyor onu bi Başgöz et şansın açılacak dua alınca 😹
En olmadı mahalleyi acilen terk et orada bi sıkıntı olabilir 🤓
Pazarda ürün çok, seç beğen al 😂
Beğenmezsen iade kampanyası da var 😂😂
bende sevismek istiyorum yok oyle biri
valla ya erkeklerin %95i çöp olduğundan en güzel yıllarımız bomboş geçiyor.
Erkek mi yok şehrinizde
Varız
@Canknt35 erkek dolu adam yok
He anladım
Adamı görmek için bakmayı bilmek lazım. Kadınlar doğru yerlere doğru şekilde bakmıyorlar.
Dogru dedin maalesef bizimklerin cogu bi kiz sevisince O. gozuyle bakiyormar
Ülkede hem güzel hemde kalitenin bir arada olduğu kız var mı da adam gibi davransın erkekler
Çok mu merak ediyorsun seen
Hiç mi degmedin elin erkek eline
Memleketini söyle ya ordan bulursun ya da burdan gelirler oraya
Artık çok geç. Naptın kuzum sen. Acelen ne
Ver artık zamanı geldi senin
Yoksa bulamassın
İşte dramdır bunun adı
Ama hiç geç değil ki
Sevişirsin acele etme😛
Yeterki iste,😊
Niye sevişcen ki
Ohoo dur bakalım 28 yaş sıfır öpüşme vs..
sevis abi
yok kriterlerim var
karsıla
40 sene sonra
İstediğin zaman
Evlen sevgili bulsana
Neden sevişmedin peki
Ne acelen var kız😀
Bugün?
Seni de yerler
Bende bakirim
Gel banaa