Hayatımda hiç cinsel ilişkiye girmedim ve girmeyi de düşünmüyorum bu yaştan sonra. Mide bulandırıcı gelmeye başladı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSüper taktik, tebrik ederim. Türkiye'de kadınlar cinsellik isteyen erkekten onunla cinsellik istese dahi kaçar ama erkek ona cinsellik istemiyorum mesajı verir ve buna inandırırsa kadın onunla yatar. Kısaca sende bu mantığı uyguluyorsun. Şimdi doluşur kızlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılRuh hastası mısın?
- +1 yıl
Belli kimin hasta olduğu
Soran+1 yılCahil adam uzaklaş. Tartışmayacagim seninle. Beyni sknde insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
5Cevap
+1 yılAbi normal degilsin iliskiye girmeyeceksen nikah kiymana gerek yok normal binev arkadasi al yanina kardes kardes yasa
06 Yorumla
Soran+1 yılİnancım gereği bana uymuyor. İslamda kadın erkek arasında kardeş diye bir kavram yok.
- +1 yıl
Cinsellik yasayacaksan kardeş diye bi kavram yok tabi
Soran+1 yılDostum cinsellikle ne alakası var bunun? Dinlerle aran pek yok sanırım. Bir kadın bir erkek akraba değilse kardeş mi oluyor?
- +1 yıl
Ben sana bi kadin al demedim ki erkekte alabilirsin kardeş kardeş yasa olayinida mecazen dedim
Soran+1 yılEvlenmekten bahsediyorum farkındaysan dostum. Hollanda mi burası 🙂
- +1 yıl
Hollanda tabiri olmasi icin cinsellik te olmasi lazim aranizda tovbe haşa sen cinsellik olmayacak dedin olmaz senin bu konuda problemin var bi desteğe ihtiyacin var bu konuda
Gizli Üye(36-45)+1 yılİllaki bulunur Evet istemeyenler de duyuyoruz
Cinsellikten nefret eden
Aseksüel kadın bu sitede bayağı var araştır bence10 Yorumla
+1 yılSizin gibiler de var demek hiç mi mastürbasyon yaomadin
04 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon başka bir şey, bir kadınla birlikte olmak başka.
- +1 yıl
Bence mastürbasyon yapan biri bir kadını dahs çok ister o izlediğini yaşamak hissetmek icin
Soran+1 yılNe izlediğimi nereden biliyorsun ki?
- +1 yıl
O zaman daha gazla ustelemiyorimn
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulamaz tabiki cinsellik yaşamayacak kişi seni nie alsn sus köpeği olark mı
06 Yorumla
Soran+1 yılMal miyim ben biri alsın. Kullandığı tabire bak. Okumuş cahiller günümüzün en büyük sorunu gerçekten. Sığ görüşlü insanlarla konuşmak tercih ettiğim bir şey değil. Mümkünse cevap yazma.
Cevap sahibi+1 yılHc cinsellik istemeyen eş bulunur mu demissin. Cinsellik istemeyecekse snle nie evlensn bu ihtiyac sonuçta ve sığ görüşle alakası yk asıl sn biraz geniş düşün cahillikle de alakası yk. İşine gelmeyen gerçekci yorumlar yapılınca karşındaki cahil olmuyor sen dar görüşlü her görüşu kaldramayan narsist kişi oluyorsun
Soran+1 yılKime göre ihtiyaç. Nasıl eminsiniz bu kadar. Hala seni ne yapacak diyor. Gerçekten hastasınız siz. Dünyaya yiyip içip cinsel ilişki yaşamaya mi geldiniz? Hayvanlarla aramızda bir fark yok sizin dediğiniz gibiyse. Gerçekçi yorummus. Sana göre her kadın bir erkekle cinsel ilişki yaşamak zorunda. Hala bana dar görüşlü diyor. Yorumumdan uzaklaşır mısın mümkünse.
Cevap sahibi+1 yılAllah aile kurun yuva kurun derken neyi kastediyor olabilir sence. Erkeklignde sorun var belliki diğer yorumlarını da okudm basbayag belli gelmissn hala evir cevir yapiosun lafı.
Soran+1 yılBakın hanımefendi üslubumu bozmak istemiyorum. Saçma sapan konuşmayın. Kendi küçük dünyanızla benim hayatımı yorumlamayin. Haddiniz değil. Olayı yorumlayacaginiza kisiligime saldiriyorsunuz. Susun artık.
Cevap sahibi+1 yılKaç yasndasn Allah aşkına ona göre yazmak isterdm ama algılama yasn yetmiyor yazdklarimi anlamaya işine gelen yere cevrmeye devam ediosun hala
Sanmam. Ten uyumu yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen bende istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılevlenmezsin olur biter
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞaka mısın. Kestirdin mi olum
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun olması için kestirmek mi gerekiyor?
Cevap sahibi+1 yılNormal değil.
+1 yılAseksuelsin demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenelim mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılHayata ortak bir pencereden bakabilirsek neden olmasın
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman biraz bana kendinden bahset. Nasıl birisin? Aynen bu şekilde ama buradan gizli bir şekilde.
Soran+1 yılEmpati yapabilen, kedileri çok seven, sakın yapılı biriyim. İyi bir dinleyici olduğumu düşünüyorum. Çok konuşmayı sevmem. Kadın erkek ilişkilerinde mesafeliyim. İnsanları ve hayvanları mutlu etmek hayatta yapmaktan en çok keyif aldığım şeydir. Öğrenmeyi çok severim. Kurs, seminer, eğitim, aktiviteler boş zamanlarımi değerlendirmek için kullandığım seçenekler.
Cevap sahibi+1 yılBunlar neredeyse beni de anlatıyor desem inanır mısın? Sadece seminer, eğitim o tarz etkinliklere katılım sağlayamıyorum. A sosyal bir bireyim. Daha çok kitap insanıyım. Bir kedi annesiyim. Yaşın kaçtı bu arada?
Soran+1 yılNe güzel. 37 yaşındayim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler