Cinsel Yaşam Karşı cins arkadaşla seks yapılır mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Karşı cins arkadaşla seks yapılır mı? Karşı cins arkadaşla seks yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Şekerşambali Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Arkadaşla yapılmaz güven gider saf sevgi gider eski dostluk kalmaz 1 1 Yorumla Şekerşambali +1 yıl Benim yorum yaptığım görüş nerde neden silindi? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zaten şu an geneli öyle de yaptıktan sonra aynı arkadaşlık devam etmez ki 0 0 Yorumla
orge-49 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Arkadaşlığınızın bitmesini istemiyorsan yapma derim 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişilerin tercihine kalmış 0 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hemcinsinle mi yapacan oğlum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl arkadaş ayrı o iş ayrı Yorumla ServetiFünun1 +1 yıl Şaka şaka anladım. Bu arada çok iyi oluyorsa sonu iyi bitmiyor Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 🤔 0 0 Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl iki tarafta istediyse neden olmasın yapılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapınca sonrası aynı devam etmiyor 3 1 Yorumla RavenbyPoe +1 yıl Seks isteyecektir daha fazla cünkü. Seks arkadaşlığı dogar ya da biri duygusal baglanır Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yapılır tabiki 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. güzel olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Arkadaşla yapılmaz güven gider saf sevgi gider eski dostluk kalmaz
Benim yorum yaptığım görüş nerde neden silindi?
Zaten şu an geneli öyle de yaptıktan sonra aynı arkadaşlık devam etmez ki
Arkadaşlığınızın bitmesini istemiyorsan yapma derim
Kişilerin tercihine kalmış
Hemcinsinle mi yapacan oğlum
arkadaş ayrı o iş ayrı
Şaka şaka anladım. Bu arada çok iyi oluyorsa sonu iyi bitmiyor
Sen keyif alabiliyorsan yap tabi.
Kişiye göre değişir 🤔
Hemcinsinle yapmaktan iyidir.
iki tarafta istediyse neden olmasın yapılır
Yapınca sonrası aynı devam etmiyor
Seks isteyecektir daha fazla cünkü. Seks arkadaşlığı dogar ya da biri duygusal baglanır
yapılır tabiki
Evet
Neden yapılmasın
Yapılır
güzel olur.
Evet