+1 yılBence baştan bitmeli daha sevgili değilmişsiniz, çünkü ilerde kıskançlık durumları olucak ve çok kötü olacaksın üzülen tarafta sen olacaksın tabikide ben karışamam ama geçmiş çok önemli ya umarım istediğini bulup mutlu olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet geçmiş önemli ben de bunu düşünüyorum ileride sorun olur mu diye çünkü şu an o kadar duygum yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılO an sweılmak istiyosan sarıl bu çok normal bişi sevdiğini gösterir
15 Yorumla
Soran+1 yılO da bana uzunca sarıldı ama asıl sorunumuz mesaj, ben istiyorum ki her gün mesaj atsın ama yazmıyor o yazmayınca benim de yazasım gelmiyor, Bi iki şeyi daha gözüme batıyor beni cepte görmesin diye kibarca konuşacağım, sen değiş demicem, bu davranışlara hayatımda yer yok sen nasıl istiyorsan öyle davranmakta özgürsün diye konuşcam, bu kız beni boğuyor hiç diyemez
- +1 yıl
Üzüldüm. Ama evet cepte görüyor olmaz ondan
Soran+1 yılBen yoğun ilgi seven bi kızım o yoğun ilgiyi görememek üzüyor beni ama oturup ondan ilgi dilenecek kadar da aciz değilim, o göstermezse başkası gosterir
- +1 yıl
Öyle zaten yoluna bak sen. boş ver herkesten daha iyi vardır
Soran+1 yılHaklısın bu yüzden bana davranışlarını istediğin gibi sen seç dicem ama şu anki davranışlarına onayim yok haberin olsun dicem umursayacak adam dikkat eder zaten, aynı devam ederse de benden cevap alamaz
+1 yılFliörtün amacına bağlı ama normal bir durum. Ama sen hiç böyle şeyler yapmadıysan bulaşma bu işlere
12 Yorumla
Soran+1 yılYo zaten daha fazlasını veremem çünkü sınırlarımı aşıyor.
- +1 yıl
Bildiğin yolda devam et
Normaldir eğer birbirinizden hoşlanıyosanız. Hoşlanmıyosan sarılma tabii o ayrı
10 YorumlaSenin için cokkkkkkkk temizzz ve safff benimm dunyammmm 🥲
10 Yorumla
+1 yılYani sarılmak oldukça güzel ve flört aşamasının kuralları diye bir şey olmadığına göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce cinsellik yaşamış erkekler, bakire kızlar buluyorlar hep
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi bise mi bu kötü mu
Cevap sahibi+1 yılkötü tabi, kendi gibi birini bulsun
Soran+1 yılKeske
Cevap sahibi+1 yılTemiz, bu zamana kadar hiç cinsellik yaşamamış erkekleri değilde, böylelerini buluyorsunuz mutlaka. Sen bakire olmasaydın seninle ayrılırdı muhtemelen. Evleneceğim vaadiyle kullanmasa bari seni
Soran+1 yılMal değilim:ddd
Gizli Üye(18-24)+1 yılSarılmak gayet uygun 🙂
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de yaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılSarılınca ne hissetın
18 Yorumla
Soran+1 yılHuzur
Cevap sahibi+1 yılKarşı cins etkilenmedin mi yükselmedin mi
Soran+1 yılHuzur ve güven hissettim
Cevap sahibi+1 yılNazlı olman zor olman çekici gwlebilir
Soran+1 yılBenim nikahtan önce en fazla yapacağım şey sarilmak ya da elini tutmak koluna girmek falan, elini tutmadım ama tokalasmistik el ele yürümedik mesela yani, koluna da hiç girmedim, sadece vedalasirken sarılırsın ya eşe dosta bi bu, ben normalde hicbi erkekle temas sevmem bi ona karşı öyleyim, ama yarın öbür gün bise olsa bile vedalasirken arkadasca sarılmış olurum bunu diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılİyi asker arkadası olmucan çekim hissetmiyotmusun dokununca heyecan
Soran+1 yılHuzur ve güven hissettim sarildigimda
Cevap sahibi+1 yılBunlar genel soyut şeyler
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. doğal bence
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Çok masumca...
00 YorumlaDo. Ğ. A. L. D. E. Ğ. İ. L
01 Yorumla
Soran+1 yılNicin
Değil
03 Yorumla
Soran+1 yılNe icin
Soran+1 yılDakikalarca sarilmadik tabi ki ama 3sn de değildi yani bi 10sn falandir
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Kısmen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNicin
Cevap sahibi+1 yılSevgililiğe geçtiğinde sarılmak daha uygun olur
Soran+1 yılHer dk sarilmak değil aslında, vedalaşırken ese dosta sarılırsın ya oyleydi
Cevap sahibi+1 yılO zaman olabilir
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar