Seven insan ne olursa olsun ayrılmaz bunun amacı cinsellikmiş demekki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı. Senin sevgiliyken cinsellik istememeye hakkın varsa onun da cinsellik içermeyen bir sevgililik ilişkisini sürdürmeyi istememe hakkı var. Hem seks yapmayın, hem de erkeği seksten mahrum bir ilişki yaşamaya zorlayın, bu olmaz. Bencillik.
01 Yorumla- +1 yıl
Seks yapmıyoruz diye ayrılan erkekleri de "niyeti cinsellikmiş" diye yargılamayı bırakın. Her şey siyah ve beyaz değil.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu yıkık herifler bir türlü öğrenemedi. Cinselliği kadın verir, kadına cinsellik teklifi edilmez. Tam bir falso hareket. Sen zaten yeterince çekici bir adamsan kadın adım atar bu konuda.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıliste mesele bu zaten simdi beni cinsellık icin tercih etmis diyceksin alakası yok sevgili oluyosan bunu yasıycan ya da sevgılı olcaksan bastan diycen bi süre belırlerız birbirimizi tanıma süresi tanıdıktan sonra ailelerle görüsülür ciddi yola gireriz evlenince hersey olur zaten dersin bununda bi süresi olur ozaman ciddimi degilmi seni cinsellık olarakmı görmüs yoksa evlilikmi onu anlarsın ha sen ben evlenme düsüncem yok dersen sevgilide yapma yaparsan erkekte illa ister yiycen iccen gezcen nefis bu elını tut öp derken bu iş olur ama evlenceksen daha düzeylı olur
00 Yorumla
+1 yılKarakter kolay bulunan bir şey değil. Bir kızı cinsellik sebebiyle terkeden erkek adam değildir. Seni çoktan gözden çıkarmış o. Belki gerçekten severek başlamış da olabilir ama senle mutlu olamayacağını anlayınca gider ayak yatayım bari de hevesimi almış olurum diye düşünerek böyle bir teklifte bulunmuştur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı falan değil sen obje değilsin cinsellik yaşamak zorunda da değilsin seviyorsa adam gibi saygı duysun beklesin sen kendini hazır hissedene kadar. Sevmiyorsa cehenneme kadar yolu var
12 Yorumla
Soran+1 yılBunu bir erkeğin söylemesi beni şoka uğrattı
Cevap sahibi+1 yılHepimiz karaktersiz değiliz ama çürükler çoğunlukta işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınları manıpule etmenın yenı yolu bu da seven erkekte ıster yok baskasına mı gıtsın vs zırvalıkları hepsı yalan tabıkı de. Onun ıcın on planda olan cınsellıkmıs ıstedıgı olmayınca da ayrılmıs muhtemelen barısmak ıstesen gerekcelerını sayıp adım adım hedefıne ılerleyecek baskın cıkıp s. ktırsın gıtsın ıyı olmus
00 Yorumla2 ay değil 20 ay sonra bile istediğinde reddetsen haklıydın, asla bu konuda haklı olamaz. Pis lik ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılKalenin surlarında gedik açmasına izin vermemişsin yekpare bir şekilde sineni siper etmişsin
10 Yorumla 2 aylık ilişkide bu denli ileriye giden heriften o ayrılmıyorsa sen ayrıl zaten bune böyle
00 Yorumla
+1 yılZaten sana elini surmemesi lazım amacı senle olmak evlenen insan gelir ailenden ister seni.
00 Yorumla
+1 yılHaksız tabi ki. Cinsellik yaşama mecburiyetin yok. Ama en azından dürüst davranmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO da hakli sende hakliymissin😅o da, sende istediginiz gibi olmadigi icin ayrilmissiniz iste ne guzel birbirinize gore degilmissiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır haksız. Bu erkeklerin neden akli fikri cinsellik olmus ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEe hakli adam. Seni mi bekleyecek
05 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsa beklemeyi bırak sorun bile etmeyecek bunu
- +1 yıl
Sevmekle ne alakası var
Soran+1 yılSevince anlarsın alakayı abi🙏
- +1 yıl
Ben ilk hafta sevismezsek ayrılıyorum
Soran+1 yılAllah senin gibilerini bizden uzak etsin ins
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. O vucudunu sevmiş seni değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılTambir davarmış sevgilin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. onun amacı cinsellikmiş sadece..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Şaşırdık mı? Yoooouuuu şaşırmadık :D
00 Yorumla
+1 yılevet öyleymiş. iyi yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılAmacı sevgiden önce cinsellikmiş demek.
00 Yorumla
+1 yıl2 yıl beklemiş sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYoo vermek zorunda mısın?
00 Yorumla
+1 yılPeki neden istekli degilsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden karşıyım ben istekli olmamakla bir alakası yok
- +1 yıl
Peki ama yasamis gibi anlattin once
- +1 yıl
Birlikte oldu. Diyince oyle anladim.
- +1 yıl
Libidon cok mu dusuk
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılalakası yok bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Haksız kanka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Iyi etti sana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ayrilmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmış 2 ay uzun bile
00 Yorumlacanımsın
11 Yorumlakurtul ondan
00 YorumlaSırtlanmış
00 Yorumlaİlkin mi olacaktı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 2 aydır birlikte olduğum sevgilim cinsellik teklifini reddettim diye benden ayrıldı haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat