Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf zevk alacaksınız diye kadının acı çektiği sonrasında sinir kaybı yaşadığı bi şeyi istemek çok bencilce. Domine olmak için illa anal yapmak da şart değil gayet vajinal yoldan da olabilecek bi şey o. Yani o keyif alma kısmı yalan. Deneyimleyip seven piskopattır.
13 Yorumla- +1 yıl
Psikopatlıkla alakası yok. Kadınlar erkeğini mutlu etmeli. Bu adam bu kadınla ilişkiye giriyor farkında mısın? Ayrıca çoğu kadın bundan zevk alır. Bunu yapan kadınlara saygısızlık edip, psikopat demen bence hiç hoş değil. Asıl kendini sorgula. Ben neden erkeğimi mutlu edemiyorum. Çünkü sen bencil düşünmüş oluyorsun. Kendini düşünmüş oluyorsun. Gerçekten itaatkar bir kadın olsan erkeğim mutluysa ben de mutluyum diye düşünürdün.
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle erkeğim gayet mutlu çünkü o da böyle iğrenç düşünceleri olan biri değil :) tatmin etmek için illa anal yaptırmam gerekmiyor ki yapmadım demedim. Yaparak zevkli olmadığını anladım zaten. Ki partnerim de bu konuda sırf zevki için bana kıyacak değil. Yeniliğe açığım ama zevk almadım almak için kendimi zorlayacak da değilim
- +1 yıl
Yapmak zorunda değilsin ama iğrenç dememelisin. Söylediklerine katılıyorum. Acı veriyorsa yapmamalısın. Ama kadınlar yine de denemeli bunu. Hiç denemeyip atıp tutmamalı. Sen en azından denemişsin. Bunu takdir ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü iğrençtir.
01 Yorumla- +1 yıl
Sen hayatında hiç seks yaptın mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin de g. otune o şeyi soksalar sende karşı olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine yaptır karar ver
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYo gay kerde yaptırıyor onlar da erkek
- +1 yıl
Gay lerin bu konuyla alakası yok. Ben gay olsam yukarıdaki gib bir konu açmam. Gayce şeylerden nefret ederim. Senin bir kadın olarak yapman lazım bunu. En azından denemen. Daha hiç denemeden ön yargılı yaklaşıyorsun. Saçmalık.
- +1 yıl
Ben kadının analdan becerilmesinden bahsediyorum. Sen gay likten bahsediyorsun. Ap tal ca ve alakasız cevap bence. Manipüle etmeye kalkıyorsun beni ama yemezler. Ona bakılırsa oral sek si de yapıyor gay ler. O zaman sen onu da yapmazsın şimdi. Senin düşüncende olan kızları itici buluyorum.
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibileri
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kimisi çok seviyor
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bazı kadınlar erkeklere domalıp, her istediğini yapmayı çok seviyor. İtaatkar oluyorlar. Öyle kadınları çok seviyorum ya. İyi ki varlar. İtaatkar kadın candır. ❤️
+1 yılpopolar aciyor
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç ilişkiye girmemiş kızın vajinası da acıyor. Ama zamanla alışır. Kadın erkeğe yatakta hizmet ettikçe feminenleşir erkeklerin gözünde. Erkek diyorum.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer