Uzun zamandir duzgun bir cinsellik yasiyamadik en son benim zorumla oldu , surekli yorgun oldugunu soyluyor ama gercektende cok calisiyor yinede eskiden boyle degildi.. bugun fileli corap giydim uzerine mini etek altimda kirmizi ic camasiri vardi , kek falan yaptim film izlerken yedik sonra ben sikildim ya deyip etegimi cikardim file siyah corapla durdum cay koymaya falan gidiyorum hic donup bakmiyor bile dokunmadi , bile anlamiyorum ya kendimi gercekten kötü hissediyorum artik kocamdan ilgi bekliyorum gelmiyor? henuz 2 yil bile olmadi evliligmize guzel bi kadinim giyinmesini bilirim kendime bakarim ama yok.. nerde hata yapiyorum anlamiyorum artik😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkekleri surekli kadinlari sucluyor ama asil hata buyuk cogunlukla kendilerinde. Kadinlari yok yatiyor, yok isteksiz vs diye surekli yargiliyorlar ama kadini atesleyecek olan erkek zaten. Erkek zevk vermiyorsa o kadin elbet isteksiz olur ve iliski istemez. Yapacaksa da yatar gorev gibi yapar, bitsin diye bekler. Erkek kadini tatmin etmezse bunlar yasanir. Ama turk erkekleri her zaman aciklarini turk kadinini ezerek, asagilayarak, elestirerek kapatmaya calisiyorlar. Kadina bu kadar yuklenip enerjilerini burada tuketmek yerine bir seyleri daha nasil iyi yapabilirimi dusunseler ve duzeltmeye calissalar ger sey daha cok yoluna girecek. Turkiyede yatakta yetersiz o kadar cok erkek var ki. Bir o kadar da sanilanin aksine isteksiz erkek var. Bu erkek mi, bunun libidisu niye boyle diye düşünüyorsunuz. Turk erkekleri abaza falan, istekli falan gozukuyor, gidip seks yapip tecrube de kazaniyorlar ama gercek tablo sanildigi gibi degil. Turk erkekleri sanildigi kadar istekli degil. Ne kadar seks yapip tecrube kazanirsa kazansin yatakta yine de basarili degil. Cunku zihniyetleri cogunlukla ben tatmin olmaliyim, yatakta benim isteklerime onem verilmeli bana oral yapilmali, kadin benim fantazilerime uyum saglamali kadinin sesini çıkarmadan isimi gormeliyim uzerine. Cogunda kadini tatmin etmeliyim diye bir dusunce yok zaten. Karsilarindaki kadina gore davranmadiklari surece standart bir seks yaptiklari surece isterlerse ayda 100 kadinla yatsinlar, tecrubeli olsunlar, dakikalarca iliski icinde olsunlar iliskide kadin tatmin olmuyorsa basarisizlar. Turkiyede o kadar standart seks yapan erkekler var ki. Mesela ogretmensiniz diyelim. Karsinizdaki 30 farkli beyine ayni konuyu standart, belli bir sekilde anlatirsaniz en fazla 10 kisi anlar. Ama digerlerinin de anlamasini isteyip farkli teknik ve kodlamalarla dersi cesitlendirirseniz. 20 kisilik sinifta 20-25 kişinin anlamasina sebep olursunuz. Turk erkekleri her yattigi farkli kadinda ayni standart seksi yapiyor. Kendi fantezileri onemli. O kadin on sevisme seviyor ku, daha cok temastan mi hoslaniyor, erotizmden ve romantiklikten mi hoslaniyor bunlar umurlarinda olmuyor. Bunlari baz almadiklari surece istefikleri kadar skorlari yuksek olsun hep basarisiz ve beceriksiz olacaklar. Ve kadinlardan esinin isteksiz oldugunu da cok duydu., duyuyorum. Turk erkekleri kadinlari cinsel ilarak baskilamayi cok seviyor ama kendileri bu konuda gercekten koca bir sifir. Cok konuşurlar, evlilikten once de citayi cok uste koyarlar ama evlenirsin bakarsin ki cogunlukla fos cikiyorlar. Gercekten ben turk kadinlarina uzuluyorum. Su hayata bir kere geliyoruz ve hicbir alanda kadin oldugumuzu hissedemiyoruz. Yatakta hissedemedigimiz gibi gunluk yasanti da ilgi, sevgi eksikligi oluyor. Ne yatakta ne de gunluk yasantida kadin oldugumuz hissettirilmiyor. Bizim toplumda varsa yoksa erkek. Guzel yemek yap erkegin midesi bayram etsin, isveli cilceli ol gozu disari kaymasin, her istedigini yap kocan o senin, erkekligini hissettir... peki kadinlar ne olacak? Kadinlari bu toplum ve turk erkekleri hicbir zaman dusunmedi zaten. Bu ulkede kaliteli seks yasayan, orgazm olabilen, doruklara ulasan kadinligini yasayabilen turk kadini azdır. Zaten bircogu da ben zevk almiyorsam niye yataga gireyim diyor ya da gorev gibi yapıp, cabuk bitsin diye dua ediyor. Ya da kocam bu gece umarim istemez diye dualarla yataga giriyor. Yani bu turk kadinlarinin kucaktan inmemesi lazimken bana dokunmasin diye dua etmesini saglayan erkekler bir donup erkekliklerine bakmalari lazim. Ama bu medeni davranis turk erkeklerinde nerede... cinsel terapi almak istersin sorun bende degil sen git derler, cozum ararsin cozumune destek olmazlar. Ben mukemmelim kafasindan cikmazlar, olumsuz bir sey soylesen erkekligine küfür edilmis etkisi yaratir. Her turlu elinde kalir, kadinligini yasayamadan birnomur gecer belki de... gercekten zor her sartta bu ulkede kadin olmak.
22 Yorumla- +1 yıl
Destan yazmışsın, hiç mi üşenmedin
Soran+1 yılagzina saglik ya butun dogrulari yazmissin. esim beni kadin gibi hissetirsin istiyorum cekici oldugumu dile getirsin o an mesela ama adam donup bakmiyor daha gormezden geliyor cinsellik yasariz korkusuyla , ben o eve gelmeden yemegni kekini herseyini hazir ediyorum o bana birseyle gelmiyor. ayrica fantezilerim var hikaye oynayip yapmayi seviyorum ona bile karsi cikti artik dumduz seks yapiyorduk heycan katmakti amacim ama oda olmadi of bilmiyorum , kadini onemsemiyorlar dedigin gibi erkegine sunu bunu yap bizim duygularimiz istegimiz durtulerimiz yok sanki ben aldatsam ahlaksiz kadin olurum o aldatsa kizim bekle doner demekki yatakta memnun edemedinler olur biktim gercekten bukdr kisa surede evlilikten biktim
En İyi Cevaplar
+1 yılŞu hayatta en kötü şey nedir biliyormusunuz, küfür imiş, dayak imiş, hakaret imiş hepsi geçiyor ama şu senin varlığının yok sayılması sen yokmuş gibi davranılması var ya bunu sadece yaşayan bilir bunu tadan biri olarak seni çok iyi anlıyorum benim eşim de bildiğin odun kendi de söyler zaten bunu kendi için ne zaman beni isterse ancak o zaman oluyor o iş o da 15-20 buluyor maalesef yanına yanaşıyorum sanki yokmuşum gibi davranıyor dile getiriyorum şuna saçımı yıkayıp kurutmak ile uğraşamam diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılevet yasayan bilir zoruma gidiyor artik kadinligma dokunuyor, disari ciksam kac erkek ister beni ama ben burada kocama beni sk diye yalvarir oldum ve cok utandim kendimden bunu istedigim icin
- +1 yıl
Kıyamam ya kurban olurum işte benim ki de senin ki de bizi yanlış yapmaya itiyor
+1 yılsenin en büyük hatan tercihlerini yapma aşamasında olmuş onun haricinde bir hatan yok hatta elinden gelenin de çok daha fazlasını yapıyorsun ama karşındaki adam bunun farkında değil. çünkü onun için cinsellik boşalma ihtiyacı olursa yapılması gereken bir görev gibi. onun dışında zevk almak haz rahatlama , zihinsel ve ruhsal tatminlik kısımlarını düşünmüyor ben bildiğini de sanmıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir bilmiyor anlayisli ol diyor idare et diyor😂
- +1 yıl
iyi de bu anlaşıylı olacak bir şey değil ki. senin isteklerin arzun yıllarca bekleyişin ne olacak
Soran+1 yıliste onun kafasi oyle calisiyor
al işte sopalık bir hemcinsimiz daha evleneli 2 yıl olmuş muhtemel gençtir de ben 46 yaşındayım 15 yıllık evliyim çalışıyorum çok yorgun olduğum zamanlar oluyor ama eşim istekli ise çabalıyorum onu tatmin etmek için ben bir şey hissediyorum mu pek sayılmaz ama böyle diye eş ihmal edilmez eşini ihmal eden başını ihmal eder
01 Yorumla
Soran+1 yılben onu ihmal etsem nolur o beni ediyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
46Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEn kötü gider terapi alırız falan ama yine aynıysa 1 aydan fazla çekemem isteksiz adamı. Alla aşkına evliliğin neredeyse %80i yatak odasıdır. Madem s. kmeye mecali yok ne diye evleniyorlar anlamam
42 Yorumla- +1 yıl
Aynn
Soran+1 yılaynen bunu bende dedim , anlayis bekliyous sadece ve beni yanlis buldugunu soyluyor
Anlattıklarına göre hata sende değil eşinde gibi görünüyor. Erkekler böyledir genelde işlerinde bir sıkıntısı olduğunda veya yorgun olduklarında cinsel isteksizlik olabiliyor.
Şimdi baktın böyle olmuyor sen de artık tam tersini dene, senin bu hareketlerini özlesin. Onun için bir şeyler yapmanı özlesin ve bir süre böyle şeyler yapma. O zaman dikkatini çeker, daha fazla sana yaklaşmaya çalışır.
13 Yorumla- +1 yıl
Evlilik seksi öldürüyor monotlastiyor evliliğin yüzde 90 böyle
Soran+1 yılhevesim kaciyor zaten bu boyle isteksiz oldukca ilgilenilmeyi ozledim. @olgun1kisi evlilik seksi nasil olduruyor ya seks insanin dogasinda olan bisey hadi isteksiz biri olsam neyse ama karsimdaki erkek onunda ihtiyaci olan bisey arkamdan donup popoma bile bakmayan adam oldu bu
- +1 yıl
Bilmiyorum ama çoğu evlilik de seks artık yok ya da çok az ayda 1 veya 2 bu da büyük bir şey tabiki
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayat insanı yıpratır kızım. dizide filmdeki gibi değil yaşam.
insan vucudunun yüzde seksenini hayat şartları yarınki iş gelecek kaygısı götürüyor.
bi bak köy hayatına ve köylünün cinsel yaşamına. doymak bilmez niye
çünkü doğall yaşam stresi cok yok ıvırı zıvırı yok kirası derdi yok kendi çapında hem sağlıklı hem libidosu yüksek bide şehirdekilere bak.02 Yorumla
Soran+1 yılne alakasi var ya
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılUlan böyle double hatun olacak koynunda ve tepkisiz olacaksın saçmalığa bak.. Böyle hatunu sabah işe gitmeden ayrı, dönüşte ayrı s*keceksinn😉
14 Yorumla
Soran+1 yılseytan diyorki al bu msjlari kocana goster gorsun
Soran+1 yılmilletin adamlari beceresi geliyor karini senin donup baktigin yok
- +1 yıl
Bunu direk söyle bence. Ona de ki, markete veya başka birşeye giderken bakan bir daha bakıyor. Fırsatını versem anında s*kecek sende dönüp bakmıyorsun. 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana başkası varmış gibi geldi tabiki bu benim düşüncem ama genelde duyduğum şeyler hep böyle oluyo ilgisizlik sürekli yorgun olmalar yani bakımlı ve güzel bir kadınsın ayrıca çekici giyinmissin seni reddedebilmesi bana tuhaf geldi ben olsam telefonunu falan karistirirdim tabiki etkilemek istemem seni ama sonuçta buraya yazmışsın sormuşsun bence telefonunu karistir
02 Yorumla- +1 yıl
Bana da bu soru trol geldi. hiç bir erkek o durumda dayanamaz.. tepkisiz ilgisiz kalamaz.. ustelim yeni evliler.. anormal hir hikaye bu
Soran+1 yıltrol degil. evet haklisin boyle benimde aklima geldi ama surekli iste ariyorum genelde onu iste zaten biyere cikmiyor is disindada suphe edilcek bi durumda yok o konuda cinsellik disinda
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa senden hoslanmiyor etkilenmiyor zevk almiyor olabilir ya stresli hayatindan dolayi seksi dusunmuyor olabilir. ya da cinsellikle ilgisi yoktur olsada olur olmasada olur modundadir ya da cinsel problemi tercihi baska olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılis hayati stresli geciyor yogun yani ama iyi gittigini soyledi galiba beni cekici bulmuyor esim..
- +1 yıl
Olabilir.
Abla eniştede iş yok gelir şimdi ben sana yardımcı olurumcular
47 Yorumla
Soran+1 yılbosa gelirler ablam o isler oyle kolay olmuyor maalesef yoksa bulurduk birini
Soran+1 yılaynen esimde istek yok onun yuzunden kendimi sorgulamaya basladim, azonce odama ciktim aynadan kendime bakiyorum eksik birseyimmi var aceba diye..
Soran+1 yılcanimya🌸
+1 yılAl karşına konuş net olmasını söyle ve duygularını düşüncelerini öğren sorunun kaynağına inin harap etme kendini bu yazık daha 2 yıllık
02 Yorumla
Soran+1 yılkonustum gercekten konustum beni assagaliyor sen ne anlayissizsiz yorgunum diyorum diyor idare et diyor
- +1 yıl
Olay başka o zaman bende tam tersi bir durumum var oda bana yorgunum diyor gelir misin?
Fantezi konuşsana onun ilgisini çekecek bence böylede olabilir denemek gerek fantezi kıyafeti çözüm olmamış
015 Yorumla
Soran+1 yılkonusuyorum!!! herzaman 3 lu fanteziler falan soyledim konustum, hikayeler yaptim , o isteyken onu aradim tamirci ol sen bana yardima gel diye oyunlar oynadim , ama beyefende fantezi sevmiyormus en son bana kizdi bu konuda onuda yapamiyorm artik
Soran+1 yılyapmak istemem sikinti olur ama cinsellik yasarken ben hayalde sinir tanimiyorum benim kim olmami isterdin onu hayal et diyorum ustumdeyken mesela, soylemek istemiyorsan icinden dusun ben bilmiyim ozaman diyorum neblm rahat olmak istiyorum ama bosalinci bitiyor onlar tabi
Soran+1 yılta bosaltana kadar
Soran+1 yılyok olmadi sormaz boyle bisey karsi cikiyor
Soran+1 yılbugun p*rno izledim oyle bosalttim kendimi, bekar gibi takiliyorum hoşuma gitmiyor artik ergen gibiyim
Soran+1 yılhaha bana oyuncakla idare et dedi zaten inanabiliyomusun? canim istiyor nezamandir dedim senin istese sende bana gelceksin dogal olarak dedim , senin oyuncagn var ama diyor😂 oyuncak nereye kadar manyak ya
Soran+1 yılkafam karisik bilmiyorm
Soran+1 yılumarim cozulur
Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Ben yorgun olsam da karım böyle gelse karşıma, karşı koyamam... Demek ki her erkeğin libidosu farklı...
04 Yorumla
Soran+1 yılbanada en libidosuzu dustu
Soran+1 yılsorma
Yorgunda olsa haftada iki defa yapmalı ideal olan üç
121 Yorumla
Soran+1 yılonu bile yapmiyor
Soran+1 yıldisardan biriyle yapamam asik olursam yaparim anca buyuk konusmamak lazim
Soran+1 yılfarkinda degil biliyormusun, beni sucluyor bununla hatta anlayisli olmam gerekiuormus yorgun oldugu icin.. anlamamasi daha cok koyuyor zaten bana,
Soran+1 yılozmaan ben kotu olurum ama
Soran+1 yılaynen 😞😞
Soran+1 yılkadinlik gururum kalmadi zaten , seks icin yalvariyorm
Soran+1 yılmaalesef psikolojik olarakta beni maffediyor
Soran+1 yılhayir yok, bide cocuk istiyor
Soran+1 yılgecen neoldu biliyomusun cok Seksi gece kiyafet almistim kendisi telefonla ugrasiyordu kremlerimi falan surdum onunden geciyorum bakmiyor telefonda gozu, tekrar geciyorum baksin diye hala bakmiyor, sonra telefonumu uzatirmisin dedim yanindaydi baksin diye , telefonu bana atti yuzume bakmadan gozu hala telefondaydi , bende gittim normal pyjamalarimi giydim yattim
Soran+1 yılmaalesef kotu bi durum benim icin
Soran+1 yılokuz oldugu icin
+1 yılOturup konuşmanız lazim5sebep nedir diye ama adam bunu yapıyorsa kendini sorgulamalisin
04 Yorumla
Soran+1 yılbenmi kendimi sorgulamaliyim?
- +1 yıl
Tabi sizde kendinizi sorgulayacaksınız belki hata sizdedir.
Soran+1 yılsorguluyorum zaten , elimden geleni yaptigim halde adam bana bakmiyorsa daha fazla bisey yapamam
- +1 yıl
Ben size siz suçusunuz demedim zaten. Ama siz kendinizi karşı tarafın yerine koyup o gözle baktığınız halde bir kusur ve suç bulamıyorsanız artık sonuçlarını ve sonunu da o düşünsün
+1 yılFiziğin falan kötüyse belki ondandır arzulamıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılfizigim iyi
- +1 yıl
O zaman kocanda iş yok hormonları ölmüş
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılherşeyi hızlı tüketmişsiniz cinsellğiğide sevgiyide saygıyıda zor durum
06 Yorumla
Soran+1 yılama ben bisey yapmadm elimden geleni yapiyorm
- +1 yıl
ya senin bi hareketin bi tavrın bi sözün bişeyin bi soğutmuş olabilirmi şimdi bende evliyimde yani ne biliyim
Soran+1 yılbilmiyorum inan hicbi fikrim yok , cinsellikte yanlis biseyte yaptigimi dusunmuyorm
Soran+1 yılsen esinden soguman oldumu peki boyle bi durumla alakali
- +1 yıl
yaz sen sevmem böyl ulu orta özel bunlar gizlisin yazamadım
Soran+1 yılcevap ver ama soruma yazdim
Bakımlı ve güzel bulmuyor olabilir. Metresi olabilir. Yorgun olabilir. Gay olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılyorgunluktan oldugunu soyluyro, aldatmak oldugunu dusunmuyorm
Soran+1 yılmaalesef banada gelmiyor
Soran+1 yılevet oyleyim kendime guveniyorm bu konuda
+1 yılEn büyük hatayı kocanı seçerken yapmışsın artık çok geç.
01 Yorumla
Soran+1 yılama ozamanlar istekliydi
ürolojiye ve endokrinolojiye gidip isteksizlik problemini check ettirecek
01 Yorumla
Soran+1 yılassslaaa yaptirmaz
Etegi çıkarıp kucagına oturman lazım onu kudurt biraz üstüne git
05 Yorumla
Soran+1 yılgiydik onun kudurmasi lazim artik
Soran+1 yılama neden boyle oluyor olabilir , gecende ustune gittim cok isteksiz yaklasti yalandan boyle benimde hevesim kacti istenmedigimi anlayinca istegim gitti , yine aynisi olcak
Soran+1 yıliyidi evet kalkti , gay galiba ondan suphe etcem sonunda
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sıkıntı büyük. Yaşlarınız kaç. Ya boşayacaksın ya da aldatacaksın.
05 Yorumla
Soran+1 yılaldatamam kendim vicdan azabindan geberirim , ben 25 o 28
Soran+1 yıl2 haftadir yapmiyoruz
Gizli Üye(18-24)+1 yılMilletin kocasına sevgilisine goz dikersin sen kocanın ilgisizliğinden bu kocalar Nie karısına sahip çıkamıyor mk
02 Yorumla
Soran+1 yılkeske evlenmeseydim , kendini yanlis bile bulmuyor allahin mali
Cevap sahibi+1 yılGorucu nu evlendin flört ederken sevgili iken anlamadın mı çüksüz oldugunu
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki ona inat, evde yokken kendinizde bişeyler deniyormusunuz. Ve hayallerinizde ona inatmı yapıyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılkendimle oynuyorum evet ama nereye kdr bikere seks yapinca kendinle oynamak okdr guzel gelmiyor tatmin edici olmuyor
Cevap sahibi+1 yılAma bazılarının inadına farklı uç şeyler hayal edince haz veriyor insana. Eşinizin en yakın arkadaşı gibi. Siz kimi hayal ediyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sorun kocanda buyuk ihtimalle oda bunun farkinda cozum aramiyor. sıkıntı bir durum senin için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 954 cevap paylaştı. fileli ve mini eteğe dönmeyende ne bileyim. zor durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. senle alakası yok adamın libido bitik normal bi adam o halde karısını ihmal etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılbu yasta nasil bitik olabiliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki erkeklik ile ilgili sorunu olmasın sakın?
03 Yorumla
Soran+1 yılben nasil anlicam bunu, kalktimi kalkiyor , bana soylemezki bence bu olsa bile
Soran+1 yılgaymi
Cevap sahibi+1 yılYani muhabbetin nasıl bilmiyorum ama olaya başka birini dahil etsen gibi konuşsan mesela nasıl yazacağımı bilmiyorum burdan ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanda çok büyük sıkıntı var o anlattığın vaziyette yanında ben olsam sabaha kadar bırakmazdım seni 🔥😋
00 Yorumla
+1 yılMonotonlaşmış evliliğiniz hem de erkenden. Muhtemelen aldatırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılama ben elimden geleni yaparken nasil monotonlasiyor
- +1 yıl
Kafada bitiyor işte
+1 yılBak bi etkili yontem var onu onercem oda tutmazsa bosanirsin artik zaten en etkilisii o ustunede yok derim
00 Yorumla
+1 yılYorumları okumaya geldim ben
11 Yorumla
Soran+1 yılokuu bacim
+1 yılAldatsan suçun ne
02 Yorumla
Soran+1 yılbosanirim daha iyi, aldatsam suclu ben olurum
- +1 yıl
Seni doyurmuyor ki bosanmazsan aldatirsin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir yerde hata yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılne yapiyorum soylermisin
Soran+1 yılkalpten gidecek adam daha genc😂 28 yasinda
- Cinsel Yaşam konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılsence neden böyle oldu?
07 Yorumla
Soran+1 yılneden? erkeksin bilirsin
- +1 yıl
tehlikeli bir durum ilgilenmemeye devam ederse ilgilenen çıkar
Soran+1 yılcikmaz nerden cikcak, ben gercekte gormedigim hoslanmadigim kisiyle bisey yapamam oda zor
- +1 yıl
gerçekte de ilgilenen çıkar, ne kadar süredir böyle?
Soran+1 yılaslinda uzun zamandir farkediyorum , ben abartsin istiyorum odada soyunurken bile donup bakmiyor cani cekmiyor , yeni yeni basliyor cinsellikte azalmalar😞
- +1 yıl
hayatınızda giden olumsuz bir gelişme oldu mu?
Soran+1 yılhayir iside gayet iyi gidiyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Enerji lazım ona
07 Yorumla
Soran+1 yıloyuna enerjisi var oyun oynuyor simdi bende odama ciktim haha
Soran+1 yılbende ne olabilirki kendimi sorgulamaya basladm zaten gercekten temiz guzel vucudum var , seks desen her fantezi severim o fantezide sevmez ic camasirlar cesit cesit giyerim
Soran+1 yılhadi arkadas olalim falan dedigim oldu oda ne arkadasi beni ben olarak gor falan demisti , bende sen sensin zaten ama farzet arkadasiz falan diyordum en son ona kizdi
Soran+1 yılyok gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTaktik veririm istersen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce soruınlar prpblemler yaşadınız mı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de başkası var!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk aylar nasıldı..
13 Yorumla- +1 yıl
Ciddiye almayın troll bu. hangi erkek böyle ilgisiz kalabilir üstelik yeni evli...
Soran+1 yılTROL DEGIL YA her cevabin altina ne bos yapiyosun trol degil!!!
Soran+1 yılilk aylar yine yapiyorduk iyidi cinsellik hayatimiz
Başka biri vardır ona çakıyodur iş ayağına 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir yok eminim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff bitanede bende var öyle isteksiz koca 😁
22 Yorumla- +1 yıl
Bendede tam tersi..
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk felan var mı ondan sonra mi böyle oldu peki?
010 Yorumla
Soran+1 yılhayir yokki cocuk😂
Cevap sahibi+1 yılKız cocuk teklifi yap bazıları çoluk çocuk teklifi ile bağlanırlar
Soran+1 yılhayir delimisin , kendi cocuk istedigini soyledi zaten ama yapmam
Cevap sahibi+1 yılEe neden çocuk düşünmüyorsun peki çok özel değilse belki adam bu yüzden soğumuştur
Soran+1 yıldaha yeniyiz , bu yuzden soguma olmaz oda lafta istiyor ama Şu an daha zamani degil
Cevap sahibi+1 yılBen 4 aylık evliyim.1 buçuk aylik hamileyim 2 buçuk yıldır sevgiliydik 😀hayırlısı olsun hakkınizda yorgunluğunu giderici masaj yap esin e
Soran+1 yılerkenden yapmissin neguzel ama ben hazir degilim isle ugrasiyorum onun olmasini bekliyorum oyle, bakalim nolcak sagol canim
Cevap sahibi+1 yılBenim eşim 34 yaşında yaşım geçiyor dedi zaten 2 yıldır alışıktık birbirimize ben çalışıyordum ama çıktım hamile kalınca sen yorgunluk giderici masaj yap belki faydası olur esin e
Soran+1 yılhayirli olsun canim Allah saglikla kucaginiza versin insallah🌸 bugun masaj yapayim gelsin isten bakalim
Cevap sahibi+1 yılSağol canım amin Allah razı olsun yap masaj güzel giyin yine yorgunluk masajı teklifi yap belki ise yarar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanın başka dertleri var
02 Yorumla
Soran+1 yılseks stress atilir ama iside iyi gidiyormus
Cevap sahibi+1 yılO zaman işi taşere edecen başka yolu yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçmiş olsun aldatılıyorsun
041 Yorumla- +1 yıl
Nerden anladın
Cevap sahibi+1 yıl@eflani7878 tecrübe
- +1 yıl
Sanırım bunu her kadın yaşıyor
Cevap sahibi+1 yıl@eflani7878 eğer aldatıyorsa ilgisiz olur zaten suratına bile bakmaz
- +1 yıl
Cik yanlış biliyorsun aksine belli etmemek için yalan yere ilgili olur
Cevap sahibi+1 yıl@eflani7878 kanka bizzat yaşadım ya kendisi bile itiraf etti yeter artık sal beni seni sevmiyorum diye bazı adamların umrunda olmuyor
- +1 yıl
Ne kadar iğrenç bisey ya
Cevap sahibi+1 yıl@eflani7878 anlık heyecanlar zevkli oluyormuş
- +1 yıl
Bak o doğru ama beraber olduğu biri varsa o heyecandan mahrum kalmalı
Cevap sahibi+1 yıl@eflani7878 tabiki öyle ama onların bakış açılarına göre bir noktada sıkılıyorlar artık o yüzden yeni heyecan yeni tatlar yasak aşk vs. daha çok ilgilerini çekiyor
- +1 yıl
Bunları kadın çekmiyor mu yeni tatlari
Cevap sahibi+1 yıl@eflani7878 çekiyor ama ben yapmam
- +1 yıl
Bende yapmam ve bisey sorcam da burdan olmaz
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 çevremde karizmatik yakışıklı erkekler var sen kimsin ki sana bakıcam
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 böylesi daha iyi oldu çünkü banada fırsat doğdu bu sayede zengin yakışıklı erkeklerle takılmak hoş
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 neden sallıyım ki durumumuz zaten iyi eşimde zaten kendisine bu yüzden güveniyor yoksa ona bakan olmazdı bir şirkette çalışıyor bende aileden zenginim bu yüzden çevrem var
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 isabet olur
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 hiçbir baltaya sap olamamış bir insansın burada karı düşürmeye çalışıyorsun yakışıklı dinamik zengin bir adam olsun burada karı dilenmezsin hadi şimdi bak işine
Soran+1 yılhayir aldatilmiyorum buna eminim , iste surekli is disinda biyere cikmiyor ve isten onu genelde ararim , is disinda biyere gitse suslenip puslenip neyse olur dicem ama yoookk iste anlamiyorm artik
Soran+1 yılyasak ask benimde hosuma gider yeni heycan yeni tutku yeni seyler tek erkeklerin yapcagi seyler degil bunlar eyer yaparsa bunu bende ona aynisini yasatir oyle bosarim
- +1 yıl
Yani eğer eşim yaparsa öyle bisey bende ondan dahada fazlasını yaparım her türlü değişik tatları alırım diyorsun
- +1 yıl
Bana bunlari derken senin ne isin var burada hayirdir. ayni ortamda olanlar yani... yerler aynaya bi bak istersen farkinda isen senin gibi burnu havada olan birisi ve... birisi degilimki maddiyat ile. ilgili hic bir sey konusmuyorum. ne iş yaptigimi kim olduğumu söleyecek kadar da senin gibi zeka yoksunu değilim.. sen benim. icin gundelik gömlek misalisin işine bak kocana bir kez daha hak veriyorum. adam hakli imiş beni elestirceğine evdeki kocana kadınlik yapta mutlu olmaya caliş. yapmasinida bilmiyonki seni tınlamiyo bile sana sadece bu emoji yeterlidir😅😅catla da patlaaa🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 neden bu kadar kudurdun?
Cevap sahibi+1 yılkanka aldatıyorsa sende onu en iyileriyle aldat ben öyle yapıyorum hshshs
Soran+1 yılkiz yuz vermeyince nasil döndün oyle saka gibi @özgür1022
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 hemi mi mfkwmdkd abi sen nerenin köyündensin
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 gerçekten takıntılısın bir kelime söylemişiz bin kelime laf etmişsin
Cevap sahibi+1 yıl@özgür1022 daha türkçeyi bilmiyorsun o yüzden sana ne anlatsam anlamazsın söle değil "söyle"
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bence eşinde büyük sıkıntı var işlerimi kötü?
07 Yorumla
Soran+1 yılyo tam tersi iyi gidiyor isleri
Soran+1 yılerkekligine tukurim onun kadinlik gururu birakmadi bende , sks icin yalvarir oldum ya saka gibi
Soran+1 yılbilmiyorm
Soran+1 yıl2 gun oldu ama benim zorumla oldu, 2 hafta birsey yapmamistik
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiy çorapları bana gel
00 Yorumla
+1 yılkaç senedir ewlisnz
04 Yorumla
Soran+1 yılsoruyu okumadan yorum yapma
- +1 yıl
yapmam
sil istersen
beğenmedin.. - +1 yıl
okudum
- +1 yıl
yakışmışlar mıydı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHangi sıklıkla ve kaç defa yapıyorsunuz?
023 Yorumla
Soran+1 yıluzun zamandir yapmiyoruz en son 2 hafta bisey yapmadik
Soran+1 yılsonrasi benim zorumla oldu 1 kez
Cevap sahibi+1 yılSana oral da yapmıyordur kesin
Soran+1 yıluzun zamandir yapmadi bana ben onu yaptim ama ozledigim icin
Cevap sahibi+1 yılSeninki tam bi odun ve mal desem kızarmısın?
Soran+1 yılsiz demeyin ben derim
Cevap sahibi+1 yılKaç senedir evlisin
Soran+1 yıl1,5
Cevap sahibi+1 yılYeni evlisin çocukta yoktur sanırım ve seni hergün becermek istemeyen biriyle evlisin
Soran+1 yılbu normal biseymi? gercekten olabilirmi boyle bisey
Cevap sahibi+1 yılBoy kilo göğüs ölçüsü sorsam?
Soran+1 yılhe oldu ahhs adam sk boyunu olcsunde gelsin, goguslerim iyiler ne buyuk ne kucuk, kalcamda buyuk , 57 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılBeğenilmeyecek fiziğin yok, onun için sormuştum kusura bakma libidosu ölü biriyle berabersin düzelme durumu çok düşük
Cevap sahibi+1 yılYaşlar genç, yeni evlisiniz, çocuk yok, seni gün aşırı en az 2 posta becermesi yalayıp yutması lazım
Soran+1 yılbu olabilirmi? bi erkegin libidosu dusuk olabilirmi yani?
Cevap sahibi+1 yılEvet oluyor, burada hergün denk geliyorum, isteksiz eşe %80-90 isteklisi denk geliyor
Cevap sahibi+1 yılKimisi karısından kimisi kocasından şikayetçi
Soran+1 yılgenelde kadinlar isteksiz olur diye biliyordm ama bende esim erkek boyle, naz yapmak isterdim😂 oda nasip olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYorumları okudum normal değil seninki, düzelmezde bu adam, ben 45 yaşındayım haftada 3 defa toplamda 6 defa yapmayınca surat asıyorum isteksizsin diye eşimle tartışıyorum.
Soran+1 yılyorgunluktan isteksizlik olabilirmi? insaat sektorunde calisiyor
Cevap sahibi+1 yılOlmaz
Cevap sahibi+1 yılYorgunum der sen üstte aktif olur ikinizide rahatlatırsın
Cevap sahibi+1 yılPeki sen hangi sıklıkla kaç defa isterdin?
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Spor yap
00 Yorumla
+1 yılEvlilik mototonluktur
00 YorumlaSevmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojiktir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkası var
00 Yorumla
+1 yılIci gemis
00 YorumlaPislojik olabilir sana bişey sormak istiyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
10 Yorumla
+1 yılAldatıyordur net
02 Yorumla
Soran+1 yılyok oda yok
- +1 yıl
Erkekliqi btti demekki
Şakamı bu ya
07 Yorumla
Soran+1 yılsaka gibi ama gercek:)
Soran+1 yılsor burdan
Soran+1 yılyok ya ne alaka
Soran+1 yılhemen soyle ozaman engellerim yoksa
Soran+1 yılyazan benim
+1 yılÇok üzüldüm
00 Yorumlavalla aldatma sebebi
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam bana dönüp bakmıyor, ilgi bekliyorum ama göstermiyor. Nerede hata yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler