Cinsel Yaşam İlk buluşmada sevişelim diyen erkekten nasıl kurtulabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 beni sanki yollu gibi görüyor İlk buluşmada sevişelim diyen erkekten nasıl kurtulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. hiçbir şey yazmana gerek yok. engelle gitsin 0 0 Yorumla
lolly_gag Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Allah uzun ömür versin de engelle yavrum, adam olmaz bunlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinselliği tabu olarak görmekten bi vazgeçseniz aslında her şey çok güzel olacak ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama erkekler sevişince yollu gibi görüyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle erkeklerden uzak durmak lazım bence cinsellik dünyanın en güzel şeyi insan kendini bundan mahrum bırakır mı Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sen ne hissettin nasıl gelişti 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ben evlilik dışı istemiyorum bir de otel odasında resmen kendimi bedavaya pazarlıyor gibi olurum hem öyle bişey olsa adam benle evlenmez ki nasılsa veriyor diye Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Nasıl gelişti ki buluşmanız bir de bakire misin Yorumla Soran +1 yıl hiç görüşmedik ki Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Yuh görüşmeden mi cinsellik açtı Yorumla Soran +1 yıl aynen Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Nerden konuştunuz Instagram mu Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bırak sevişsin adam tek başina yahu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben yollu biri değilim ki Yorumla FireSun +1 yıl Yahu tek başina sevişsin. Şutla diyorum yani Yorumla
Հայերեն_և_քրդերեն Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Mesajlara cevap verme hadi ordan. cek 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :)) gel gel burdsn sl deseydin ,:)) 0 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Bunu dediğinde yol veremedin mi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl verdim ama kaç kere tamam açmayacağım dediği halde açıyor neymiş sevişince dahada bağlanıyormuş Yorumla güneyjdm +1 yıl Vermis oldugun yol bu mu Allah askina Yorumla Soran +1 yıl yok sözler verince affettim ki ben ondan borcumu bekliyorum birazda mecburiyetten konuşuyorum Yorumla güneyjdm +1 yıl Suc sende kusura bakma sonra böyle şöyle oldu diye ağlama Yorumla Soran +1 yıl yok zaten paramı alınca bitircenm 30 binim var onda Yorumla güneyjdm +1 yıl Ohaaa sen bir bardak soğuk su iç Yorumla Հայերեն_և_քրդերեն +1 yıl O parayı verdiğine dair belge varsa mahkemeye ver ve al aynı zamanda ayrıl Yorumla güneyjdm +1 yıl @Հայերեն_և_քրդերեն onu yapabilmesi için borç olarak yazması gerekiyordu Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Anca sero sevin zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sero olsa iyi kumarbaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da ayni iste serseri bos insanlar Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uygun dille devam etmeyeceğini belirt 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İsteme yol ver 0 0 Yorumla
zMejorGato Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl anasına küfret 0 1 Yorumla Naisseme +1 yıl Bence az gelir Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kaçarak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
hiçbir şey yazmana gerek yok. engelle gitsin
Allah uzun ömür versin de engelle yavrum, adam olmaz bunlar.
Cinselliği tabu olarak görmekten bi vazgeçseniz aslında her şey çok güzel olacak ama
ama erkekler sevişince yollu gibi görüyorlar
Öyle erkeklerden uzak durmak lazım bence cinsellik dünyanın en güzel şeyi insan kendini bundan mahrum bırakır mı
Sen ne hissettin nasıl gelişti
ben evlilik dışı istemiyorum bir de otel odasında resmen kendimi bedavaya pazarlıyor gibi olurum hem öyle bişey olsa adam benle evlenmez ki nasılsa veriyor diye
Nasıl gelişti ki buluşmanız bir de bakire misin
hiç görüşmedik ki
Yuh görüşmeden mi cinsellik açtı
aynen
Nerden konuştunuz Instagram mu
Bırak sevişsin adam tek başina yahu
ben yollu biri değilim ki
Yahu tek başina sevişsin. Şutla diyorum yani
Mesajlara cevap verme hadi ordan. cek
:)) gel gel burdsn sl deseydin ,:))
Bunu dediğinde yol veremedin mi
verdim ama kaç kere tamam açmayacağım dediği halde açıyor neymiş sevişince dahada bağlanıyormuş
Vermis oldugun yol bu mu Allah askina
yok sözler verince affettim ki ben ondan borcumu bekliyorum birazda mecburiyetten konuşuyorum
Suc sende kusura bakma sonra böyle şöyle oldu diye ağlama
yok zaten paramı alınca bitircenm 30 binim var onda
Ohaaa sen bir bardak soğuk su iç
O parayı verdiğine dair belge varsa mahkemeye ver ve al aynı zamanda ayrıl
@Հայերեն_և_քրդերեն onu yapabilmesi için borç olarak yazması gerekiyordu
Anca sero sevin zaten
sero olsa iyi kumarbaz
O da ayni iste serseri bos insanlar
Direk gi de
popona tekmeyi koy gitsin
Uygun dille devam etmeyeceğini belirt
İsteme yol ver