Sebebini sormayın jajs
İlişki azaldıkça vajina daralır mı?
Sebebini sormayın jajs
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğum yapmışsa kişi dahi
Bildiğim kadarıyla normal doğumda maalesef ki eski sıkılık geri olmuyor deniyor fakat bunu normal doğum yapan arkadaşlarım ve çevremden biliyorum vajina esnek bir organ ilişkiden saniye sonra diyemeyiz belki ama eski halini alır geniş kalması mantığa ve bedenin yapısına aykırı .
yani knk simdi isin uzmani prof. degilim ama okudugum ogrendiklerime gore;
Ilk bakireyken ki haline asla donmez, ozellikle de dogum yapmissa ama biraz genislemis vajina eger ne bilim bir kac ay hic girmediyse iliskiye biraz ceker kendini daralir ama yine en dar yani bakireyken ki haline asla bi daha donmez diye biliyorum. Bunlar gercekler bu kadar sasirmamak lazim. Ayakkabi gibi dusun, ilk giydiginde ayagini sikar dar olur hatta agri bile yapabilir cok hadi ordan icin ama giydikce acilir ve daha sonra yeni ilk haline geri donmez, ayni mantik yani giydikce acilir.
Bu soruyu kendimle ilgili şöyle sormuştum bir ara. 8 yıldır hayatımda cinsellik yok acaba orası ne durumdadır diye, KS profesyonelleri evet o kişi çok şanslı olacak demişti😅 bu arada 9. Yıldayim hala tık yok
Siftah açılır mı dersin
Hayır kimseyi istemiyorum zaten aşık da olamıyorum kimseye gerek yok
Hiç alakası yok aslında. Vajina yükselinnce genişleyince ve libido düşünce normal haline dönen bir organ aslında
Evet yani daralmasa bile uzun süre cinsel ilişki yaşamadığın zaman toparlanabiliyor.
Doğumu normal yaptıysan o nasıl bilemiyorum, sezeryanda bir sıkıntı olmuyor.
Cevap
21Cevap
Daralmaz ama daralabilir de evet mümkün gibi sanki.
Zamanında 1 çocuk annesi sevgilim vardı kocasından 3 yıl önce boşanmış ve 3 yıldır hiç ilişkiye girmemişti benimle ilişkiye girdiğinde daracık olmuştu artık ama bir kaç ilişkiden sonra kaslar daha rahat hal aldı.
Bende bir süre girişleri kapim
İlişki azalmasında ya da artmasında vajinanın genişleme -küçülme durumu olamaz.
Belki vardır
Bunun için ilşkinin azalmasına gerek yok
Anatomik olarka vajina kaslardan oluşur.
İliki sırasında genişler esner uzar ve sonrasında eski haline döner
Bakirelikte en dar halinde olur evlenince genişler doğum yapınca biraz daha genişler. Yani kısaca bir delik düşün bakireysen deliğin çapı 5 mm evlenince 20 mm doğum yapınca 50 mm gibi 👍
İlişki azaldıkça vajina eski haline donmez, ama vajinal kaslar tembellesir, uzun ara sonra ilişkye girilirse ilk birkaç ilişkide hafif darlik hissi oluşur
vajina esnek kendini hemen toplayan bir organ.
o asla genişlemez dolayısı ile de daralma söz konusu değil
dulların vajinası genç kız gibi dar olur derler :D
Normal doğumda bir miktar genişleme oluyor ama. İlişkiye girme sikliginin genişliği etkiliyecegini sanmiyorum
Dellenme. Adamı susatma
alakası yok, tamamen yapısı ile alakalı, sabah yapıp akşam tekrar yapsak yine de daralıyor.
bu arada sezaryen doğum idi
Yav abi sezaryen ameliyat tabiki sıkıntı görmez
öyle ama yapısı dar ise hemen daralır
sen neden daralsın istiyorsun 1 sene bekleyecek kadar seni buna iten ne
Ameliyat daha hızlı bi çözüm ilişkiye girmeyerek daralma çok az miktarda olur
daralmıyor ancak garip bir şekilde darmış gibi geliyor :D
Evet zamanla esnekliğini biraz yitirir ama yeniden ilişkiye girildikçe eski esnekliğine kavuşur
Belki biraz ama eskisi gibi olmaisni bekleme
Evet daralır minnacık kalır
Seninki öyle mi😀
Zamanla olabilir tabi
Evet daralır
Daralır
Daralmaz
Durabilecenmi peki
Toplana bilir kaslar
daralır evet
Yeppp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?