Instagram'da tanışıp buluşup seks yaptık. İçimdeyken ; gözlerime bakıp " çok güzelsin, sevgilim ol lütfen" dedi ve ben de kabul ettim. Aslında istediğim seks beraberliğiydi sadece.
Neden rahatça takılıp f*ck olmak varken sevgili olmayı tercih etti sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Yani zaten beraber oluyorsunuz ve sevgilim ol demesi mi garip :D bence burada sorgulanması gereken çok başka şeyler var ahsh
O uzun süreli olsun istedi. duygusal oynuyor. sekste de performansi iyiyse zaten sende kolay bağlanırsim
Ve şunu unutmayın seks ile başlayan bir iliskide erkekler ciddi ilişkiye çevirmez sadece kandırır seviyorum ayagina yatar
Neden uzun süreli ister ki sence. Hani erkek seksten sonra elde edince soğur derlerdi
O iş öyle olmuyor. Erkekler siz kadinlsr gibi istediği birini kolay kolay böyle bir ilişki teklif edip elde edemez.
bu adama katılıyrum ciddiye al bu yormu
Tamam bak kendin söyledin. İstediği gibi birini demekki bu da idealindeki kişinin ben olduğunu çok beğendiğini ve kaybetmek istemediğini gösterir. Velev ki amaç menfaat olsa bile..
çok özür dileyerek söylemek isterrim ki uzun süre s.. için, bunlar sevdikleri kadınlara direkt cinselliği dayatmazlar
@Sessizsedasizxd her erkek aynı değil
Siz erkekleri bizim kadar iyi taniyabileceginizi düşünüyor musunuz 🤔🤔
İstediği gibi biri derken bunda fb amaçlı olanı söylemek istedim 😂😂 her bahse girerim bu ilişki duygusal gibi görünse de duyusallik olmaz bir süre sonra biter
Hahah doğru siz daha kendinizin ne istediğini bilmiyorsunuz
Sizi çok kandirirlar bu kafayla giderseniz 😂😂
Merhaba, f buddy arayışında olan bir erkeğim. İyi bir üniversitede okumuş zeki, kafa dengi, mizahı uyum sağladımızda güldüren, karşısındakini dinlemeyi seven, sohbet edip vakit geçirilebilecek biriyim. Spor ile uğraşıyorum o yüzden 22 yaşında fit bir vücudum var. Aynı zamanda güvenilir biriyimdir. Dahasını gel konuşalım. Instagram adamin_biriiste buradan konuşabiliriz. F buddy olmak isteyen kızlar buyrun?
Demekki senden hoşlanmıyorum
Olsun sen zevkini almışsın içinde bir duygu yoksa ona karşı hayatına devamet bu devirde en iyisi seks birlikteliği aslinda
Sevgili gibi f*ck budi olun.
Yani aranizda bulusma disinda kiskanckil ve kimin nereye gittini sorgulama olmasin yine
Zaten öyle de.. ama neden sevgili olmak istedi iliginç değil mi, baya sevgili gibi bulusmadigimiz hergün mesaj atar, arar
İlginc.
Dedim gibi olalim de ama bana karsmak yok de bastan konus
Doyana kadar rahat rahat çükecek seni 👍 doyduktan sonra zaten başka birini bulup gider merak etme.
hoşlanmış senden işte. sen duygusal olarak bir şey hissetmedin mi?
Duygularımdan emin değilim ama çok iyi sekste
o zaman devaaaaaam :)
ama var öyle tipler. birlikte olur kadınla sonra o kadından hoşlanır sevgili olmak ister vs. her birliktelik yaşadığı kadına aşık bile olabilir o :) çok saçma
Her kadına değil baya tecrübeli bir erkekti ve s. alak bir tip değil. Bana çok güzelsin lütfen sevgilim ol diye yalvarır gibi konuştu. Bir de şu var;ben boşandıktan sonra tam 18 yıl vajinismus rahatsızlığım nedeniyle hiç cinsel ilişki yaşamadım. İkinci kez ilişkiye girdiğim tek erkek. Haliyle vajinam bakire kız gibiydim çok dardı ve baya acı çektim. O da bunu biliyor. Bu yüzden olabilir mi?
çocuğu tanımadığım için bir şey diyemem ama konunun vajinanın dar olup olmamasıyla pek alakası olacağını sanmıyorum. yatak dışında hiç vakit geçirdiniz mi çocukla? ne bilim sohbet ettiniz mi biribirinizi dinlediniz mi?
E heralde yani diyorum ya sevgiliyiz diye. Herseyini biliyorum o da benim.. Hatta bu haftasonu dışarda olalım yemeğe çıkalım senle el ele dolaşmak istiyorum dedi. O benimle dışarda ilk buluşmasında da beni çok beğendi. Bir sonraki buluşmada da yattık zaten ve o gece de sevgilim olman8 istiyorum dedi öylece başladık. Haftada bir buluşuyoruz diğer günler her zaman mesaj atar ya da arar halimi hatırımı sorar. Sevgili nasılsa öyle işte
çocuk senden hoşlanmış beğenmiş. bence devam et görüşmeye takılmaya. ama dikkat et
Seni gördüğünde her halinden ve güzelliğinden hoşlanmış olmalı
Kimileri de tüm amaç uzun süreli seks için sevgili olmuştur diyor. Bilemedim
Neden böyle bişey söylüyorlar
FB diye bir saçmalık çıkmış bu nedir Allah'ınizi severseniz yaa🤦🏻♀️
bende fb olmak istedim. o tutturdu bjk li olalım diye :)
İnstagramdan tanışıp nasıl direkt sekse geçebiliyorsunuz şaşıyorum aslında merak ediyorum
Seks bir ihtiyaç tıpkı yemek su gibi düşün. Beğendiysek , frekans uyuştuysa sevişilir
Evet katılıyorum söylediklerine ihtiyaç ama tanışıp konunun doğrudan sevişmeye bağlanması dikkatimi çekiyor gerçi sosyal medyadan tanışmaya çalışmadım şimdiye kadar ondan da garip geliyor olabilir
senınle frekans olmak ısterım
Belki seni ve vücudunu beğenmiş olabilir o yüzden diye gitme diye öyle bişey yapmış olabilir bide sonuçta 2 ci kez olmuş diyorsun ben olsam bende isterdim onu
2. kez oldu evet ve ilkim zaten evlilik sebebiyle oldu. Ben olsam ben de isterim dedin. Neden istersin yani düşünceni çok merak ediyorum. Aciklarsan detaylı sevinirim
Ne alakası var bundan yazabilirsin. Hicbirsey de olmuyor. Msjlasmiyorum
Yok teşekkür ederim sağol o zaman ben risk alamam
🤣🤣peki
Karşı taraf libidosu yüksekse seninle zevkin enerjjin tutuyorsa zaten arada bı çekim olur herkes dar olsun karşıdaki çok zevk aldın ister ondarligi genişletmek ister daha da bişey diyemem
Teşekkür ederim ☺️ yani sana göre tamamen cinsellik bu yüzden benle sevgili olmak istedi. Peki
Rica ederim peki sağol:)
Sevmiştir diyecem de sanmıyorum başkasına da verme diye yapmıştır
Yok canım sevgi yok. Tutku dersen olabilir. İyi de neden başkasına vermemi istemez ki? Sebep?
Kıskanır yani çok begenmistir seni
Banada lazım bı fu*k bady ama bulamadım sizde bulup bunuyosunuz kusura bakmayın ama :)
Hayır şunu anlamıyorum. Duygu yok sadece arada seks beraberliği var. O istedigiyle olsun ben de.. kendisiyle de herzaman buluşmaya devam ederim sonuçta. O halde neden bu bencillik sadece ona vereyim ister ki? Hani erkekleri anlamaya çalışıyorum.
Bizim kadınları anlayamadığımız gibi bı durum sanırım yani zor belkide gerçekten sevmiştir bilemeyiz ama çok etkilendiği belli yinede
Ama şu olabilir mi, ben boşandıktan sonra tam 18 yıl vajinismus rahatsızlığım nedeniyle hiç cinsel ilişki yaşamadım. İkinci kez ilişkiye girdiğim tek erkek. Haliyle vajinam bakire kız gibiydim çok dardı ve baya acı çektim. O da bunu biliyor. Bu yüzden olabilir mi?
Kızma ama Ben bile yukseldim anlatırken şu an sana olabilir tabiki
Şu romantikliği evliyken yaşamadık o kadar fedakarlık yaptım bide
Sana aşık olmuş kimi erkekler seviştiğine aşık olur
Sanmıyorum aşık ya da seviyor değil bence
Ne sence
Vallahi çözemedim 😂 ve istediği kadını da rahat düşüren bir adam. Zaten sayısız kadınla beraber olmuş. Ama şu olabilir mi, ben boşandıktan sonra tam 18 yıl vajinismus rahatsızlığım nedeniyle hiç cinsel ilişki yaşamadım. İkinci kez ilişkiye girdiğim tek erkek. Haliyle vajinam bakire kız gibiydim çok dardı ve baya acı çektim. O da bunu biliyor. Bu yüzden olabilir mi?
Olabilir farklı bi deneyim yaşattın belkide
Keşke bana denk gelse:) o sana aşık oldu galiba shjsjsjs
Ama şu olabilir mi, ben boşandıktan sonra tam 18 yıl vajinismus rahatsızlığım nedeniyle hiç cinsel ilişki yaşamadım. İkinci kez ilişkiye girdiğim tek erkek. Haliyle vajinam bakire kız gibiydim çok dardı ve baya acı çektim. O da bunu biliyor. Bu yüzden olabilir mi?
Belki de, bu yüzden seninle ilk olan o kişi olduğu için etkilenmiş olabilir de
Yani beni temiz biri gibi görmüş olabilir mi hani kaşar değil belliki bu kız gibisinden.. ve de güzelliğimden de etkilenince üstüne
Muhtemelen, ve ilk defa ona bir şeyi vermen onu baya etkilemiş gibi, ben olsam beni de etkilerdi hani
Bunu en bastan konusmadiniz mi?
Yoo spontane oldu tamamen
Sevgili olmayacaginizi konuşmadiniz mi demek istemistim
Yok canım konuşmadık sadece buluştuk tanışma amaçlı. Yani kimin ne amacı varsa o söylenmedi. Birbirimizi görüp beğendik biseyler içtik cafede. Ertesi günü film izleme bahanesiyle çağırdı beni gittim ve seks yaptık. Sevişme zamanı içimdeyken çok güzelsin lütfen sevgilim ol dedi ben de kabul ettim. Bu şekilde.. Ama boşandıktan sonra seks yaptığım tek erkek. Yani duygu olduğu için ona kendimi teslim ettim. Belkide tamamen enerjinin temizliğiyle oluşan bir aşk oldu
sen niye sazan gibi kabul ettin asıl soru o
Olmak istedim
Duygusaldır. Burcu ne balık mı?
Bilmiyorum burcunu. Ama şu olabilir mi, ben boşandıktan sonra tam 18 yıl vajinismus rahatsızlığım nedeniyle hiç cinsel ilişki yaşamadım. İkinci kez ilişkiye girdiğim tek erkek. Haliyle vajinam bakire kız gibiydim çok dardı ve baya acı çektim. O da bunu biliyor. Bu yüzden olabilir mi?
Yok be sanmam , çok güzelsen aşık olmuştur
Sanmıyorum ya aşık olduğunu. Zaten daha dün konuştuk hiç aşık olmadığını söyledi. Eğer bana aşık olmuşsa söylerdi
Aşık olmasa niye sevgili olmak istesin, yoksa öyle çok iyi bi deneyimde olmamış senin için acı çekmişsin ama bilemedim. Kaç yaşındasınız?
guzellıgınden bır daha guzel bulamam dıedır...
ovvvv erkegını bıtırmıssın o olsun dıyelım ne dıyelım cok sıkıymıssın
Yani dar olduğum için mi sevgili olmak istedi sana göre
daha dar yerlerınde var
O anın hazzıyla etmis bu teklifi sanırım 🙂
Yoo şu an da sevgiliyiz. Hergün arar sorar
Ne zamandan beri swvgilisiniz?
2ay oluyor, ilk gecemizden bu yana
Kısa bir süre, ikinizde mutluysaniz böyle devam eder umarım 🙂
Kaç yaşındasın
Yaş sorusu cevaplamiyorum
Anladım, aranızda o an çekim olduğu kesin, ama bunun duygusal noktadami uoksa aldığı cinsel hazdan kaynaklı mı bilmiyorum
Şanslı canım sevgi peşinde koşuyor
Kirli ilişkinizi taçlandirmissiniz istw
Vay arkadaş bu nasıl bir hayat
Bu soru daha önce soruldu kurgu artık bence
Olabilir herkesin istedigi farklı kdkfk
İnstadan nasıl tanışıyorsunuz yaa
Kesin olmuştur kesin
Baskasina berme diye
İşte ne alaka canım onu anlamaya çalışıyorum. Niye sadece bana der ki neyin bencilliği bu. Sonuçta amaç sadece seks.
canım olduğu için