Merhaba,
Kız arkadaşımla birlikte dört aydan beri bir ilişkimiz var ve bana bazen nişanlıktan ve evlenmekten bahsediyor sanki ona teklif etmemi istiyor sizce bu durum normal mi dört aydan beri bir ilişki söz konusu, siz ne düşünüyorsunuz?
Kız arkadaşımla birlikte dört aydan beri bir ilişkimiz var ve bana bazen nişanlıktan ve evlenmekten bahsediyor sanki ona teklif etmemi istiyor sizce bu durum normal mi dört aydan beri bir ilişki söz konusu, siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsellik yasiyorsaniz kiz evlenmek ister tabiki. Ama genelde sevgili iken bunu yasayan erkeklerin niyeti asla evlenmek degildir. Ksjsjs
Evet öyle ben de düşünmüştüm 😄
Heee peze*nkligini ispatladin yani
Onunla ne alakası var kardeşim sana gelip kız versi geri mi çevireceksin 😄
Peee sen superzekasin ben sana ayak uyduramam kardesim
. Basit insansin aw
He ya sen öyle San sen bu kafayla daha çok 31 çekersin 😁
Dedigim gibi sen superzekasin kardesim. Ben ayak uydurumam sana
Peki tamam öyle olsun 👍😄
Aynen öyle.
Bence 4 aylık ilişkilerde hemen Nisan evlilik çok erken sanırım o senin niyetini öğrenmeye çalışıyor olabilir sen bakalım evliliğe hazırmısn degilmisin diye herhalde
Herhalde normal düşünce yapısına sahip olan biri hemen bu deneme testini evet diyecek değil herhalde, Kim olursa olsun bunun normal olmadığını ve çok erken olduğunu herkes biliyor dediğim gibi normal bir insan buna hemen tamam diyemez.
Tabikide ama senden evet demeni değilde sen ne diceğini merak ediyor olabilir ona diceğin daha erken seninle gelecek kurmak isterim ama birbirimizi daha tanımıyoruz demen gerek sanırım sevgilin 18 19 yaş
Hayır 25 yaşında ve Türk delil Romanyalı
Türk değil
Ozman sanırım seni onu kullanıp bırakcagından korkuyor oyuzden evlilik hakkında söylenip duruyordur
Evet galiba doğru tahmin ettim çünkü daha önce onu kullanmışlar ve üç yıl nişanlıydı ayrıldı ondan sonra bir başkasıyla 2.3 aylık ilişki kurmuş Onunda yalan soyledigini görmüş ve ayrı oda şimdi benimle birlikte benim diğer erkeklere benzemediğimi ve farklı biri olduğumu söylüyor ve dört aydan beri birlikteyiz açıkçası birbirimize daha güvenmiyoruz bile
4 ay çok kısa bir süre. Yani iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız olabilir ama hata olur diye düşünüyorum
Evet çok erken bir süre. Acele etmemek lazım.
Birlikte olduysan ve de ilkiysen evleneceksin.
İstemiyorsan söyle ve bir daha günahına girme onun.
s.. kmeden önce düşünseydin kardeşim sjjsjsjsj evlenmicem de de ailesini üstüne salsın sjdjjfdjjf
Ailesi onunla pek ilgilenmiyor zaten onunla aynı evde kalıyoruz kız çok rahat ve serbest
Çelişkili konuşuyorsun çok rahat ve serbest biri evlenelim konusunu açıp açıp durmaz
Zaten onu ilk s*ken ben değilim benden önce 3 kişi daha vardı
Merhaba. Size bu konuda bir şey sormak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hangi konuda yardımcı olmamı istiyorsun tabi buyur sorabilirsin
Öncelikle şunu sorayim ne süredir sevgilisiniz
Soruyu tekrar oku ondan sonra yaz
Anladım. bu dört aydır cinsel anlamda da bir şeyler yaşıyor musunuz, sadece evlilik için tanıma evresi mi sadece?
Cinsel yaşam kategorisinde olduğu için böyle düşündüm
Dört aydan beri birlikte çıkıyoruz ve aramızda cinsel ilişki yaşandı
Anladım. Peki nasıl bir ilişkiniz var sen nasıl davranıyorsun ona? Çünkü kızlar genelde güvenmediği kişilerle yatar denir ya o yüzden merak ettim
Kız kaç yaşında
Kız 25 yaşında
Kızın yaşı normal evlilik düşünmek için. Senin kaç
Ben 24
30dan önce evlenme
Evet ben de öyle düşünüyorum ama kısmet işte her zaman nasip olmaz
Küçüksün daha sen bilirsin tabi de
Evet doğru söylüyorsun daha yaşımız küçük şimdiki aklımız ilerideki yaşımıza göre daha az düşünüyor ve bazı şeyleri göremiyoruz seni söyledin yine 30’dan sonra evlensem iyi olur neyin ne olduğunu o zaman insan anlıyor