Cinsel Yaşam İlişkide cinsellik kaçıncı buluşmadan sonra olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Iliskide cinsellik kacinci buluşmadan sonra olur? İlişkide cinsellik kaçıncı buluşmadan sonra olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evlendikten sonra 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Buluşmanın kaçıncı olması degil, bundan hem emin olmak hemde karşılıklı isyemek gerekir. İstwr 5. Buluşma ister 105 . Buluşma 0 0 Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Buluşma sayısına göre belirlemek yanlış. İkiniz de dayanamazsanız kısa süre içinde olur zaten. Normal akışına bırakırsanız birkaç ay geçer en az. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bazen akıl yerine ne taşıdığınızı merak ediyorum sayımı aradığın güveni bulman mı önemli 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenmeden olmaz buni burada sormak yerine acip kurani okusan keşke 1 4 Yorumla Soyersoyer +1 yıl Evlenmeden önce olmaz diyorsun ama evlenmeden önce sınırlı da olsa bazı şeyleri serbest, birbirinin cinsel organını görmekte buna dahil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sen doğru bildiğin sekilde dewam Yorumla Soyersoyer +1 yıl Aç oku öğren Yorumla Soyersoyer +1 yıl Biraz ilmihal oku yani hal ilmî Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. genelde ilk buluşmada olur benim 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İlk buluşmada 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. O biraz çekim gücü ile ilgili 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Evlenince 1 1 Yorumla senagşama +1 yıl Eri len sana Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin durumuna bağlı 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İstek varsa ilkte 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenince 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ilkinde yatarım ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Evlendikten sonra
Buluşmanın kaçıncı olması degil, bundan hem emin olmak hemde karşılıklı isyemek gerekir. İstwr 5. Buluşma ister 105 . Buluşma
Buluşma sayısına göre belirlemek yanlış. İkiniz de dayanamazsanız kısa süre içinde olur zaten. Normal akışına bırakırsanız birkaç ay geçer en az.
bazen akıl yerine ne taşıdığınızı merak ediyorum sayımı aradığın güveni bulman mı önemli
Evlenmeden olmaz buni burada sormak yerine acip kurani okusan keşke
Evlenmeden önce olmaz diyorsun ama evlenmeden önce sınırlı da olsa bazı şeyleri serbest, birbirinin cinsel organını görmekte buna dahil
Tamam sen doğru bildiğin sekilde dewam
Aç oku öğren
Biraz ilmihal oku yani hal ilmî
genelde ilk buluşmada olur benim
İlk buluşmada
İki taeafta isteyince
İlkinden sonra olur 😅🥵💦
O biraz çekim gücü ile ilgili
canın çektiği anda olmalı
Bence en az 4 senin düşüncen ne
Evlenince
Eri len sana