Yeni evli için normal değil bence belki evliliğin ilerleyen dönemlerinde olabilir ama. Evlenmeden önce birlikte yaşadıysanız ya da isteksizlik söz konusuysa olabilir. Durumdan şikayetçiyseniz bir doktorla görüşebilirsiniz eğer iki taraf da memnunsa sizi ilgilendiren bir konu tabi ki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yaklaşık 15 yıllık evliyim ocak ayında 47 yaşına gireceğim biz ayda bir filan yaşıyoruz ama sizin ki olacak iş değil si yeni evlisini ve daha gençsiniz her gün bile değil günde bir kaç defa seks yapmanız lazım ileride bugünleri çok ararsınız
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir kuralı yok, ikinize bağlı. İki haftada bir seks yapmak ikiniz için de uygunsa, sorun yok. Sorun, birinin iki günde bir, birinin iki haftada bir istemesi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence her gün daha iyi olurdu tabi ki de..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılGurban oldugum sen şimdi atın üstünden inmemen lazım bunu burada dile getirdin başka yerde bahsini acma kimseye söyleme
10 Yorumla
+1 yılSana göre normalse normaldir bacım değilse daha fazla yapim ne diyelim simdi
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç normal değil onu haftada en az 3 ya da 4 e çıkartın bu şekilde birbirinizin arasında soğukluğa ve huzursuzluğa sebep olur
29 Yorumla- +1 yıl
Utaniyor ablasi utaniyor veya kuşun sesi de gitmis olabilru
- +1 yıl
@Sıradanbiri178 her şey olabilir 😂 birde yerinde incelemek lazım konuyu
- +1 yıl
Bunu çıkarmaları için ortam oluşturulması gerekiyor bunlar yürüyen buz
- +1 yıl
@northeaster58 yanlış yeni evli bir çift evde dolaşan bomba gibi olur her an patlamaya hazır. Her fırsat değerlendirilir İki hafta da 1 i 50 li yaşlarda yaparsın ancak bu terslikte bir iş var 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar öylede ten uyumu filan dicem bunlar evlenmiş beğenmişler birbirlerini ama biri birşeyden ya çekiniyor ya da erkekte iş yok yani ben yarım saat arayla yapardık balayına gittik çıkar gezerdik odaya zor düşerdik dediğin doğru ama bir sıkıntı var bu yüzden ortam oluşturmalı öyle denemeli yoksa zaten erkek bitik yani kessin atsın
- +1 yıl
@northeaster58 yani zaten normali öyledir zaten günün dolu dolu geçer. burada şöyle bir durum olsbilir belki bayan ilişki sırasında çok acı çekiyorsa oflayip pufluyorsa adam yakınlaşmak istemeyebilir
- +1 yıl
@r_engarenkyollar işte bu yüzden bu ortamı kızın oluşturmasını istedim acaba sorun kimde oflar puflarsa yaklaşmaz
- +1 yıl
@northeaster58 bir çok sebep olsbilir aslında tam net yazmadığı için soruyu anlamak mümkün olmuyor sağlık sorunu olabilir , ağır işte çalışıyor olabilir ten uyumu olmayabilir , kullandıklsri ilaçlar vss olabilir , piskolojik sebeblerden kaynaklı olabilir bayanda vajinismus olsbilir vsss bunu bu şekilde değerlendirmek yanlış olur ama bir sıkıntı var ortada belli yoksaki yeni evli bir çiftin iki haftada birlikte olması etik değil
- +1 yıl
Sana özel bir şey sormak istiyorum gelir misin?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 haftada bir mi? 🤦🏻♂️ biz bir haftayı birgüne sığıdırırdık günde kaç kez olurdu yarım saat bi saat arayla ve çok kaliteli zamanda geçirdik balayındaydık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sizin her gün yaşamanız gerek. yahu ilişki başına vergi mi ödüyorsunuz neden bu kısıtlama
10 YorumlaSana göre normal değilse eşinden beklemeyip sen yanaşabilirsin kokular, mumlar sürpriz bisiler gibi gibi 🤭
00 Yorumla
+1 yılErkek evlendiğine pişman oldu şimdiden. Ben bekarım, benim ortalamam daha fazla. Onun alternatif bakma şansı da yok, nafakayi oturturlar.
01 Yorumla- +1 yıl
Belki adam da az istiyor, bilemezsin ki...
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır yani bilemiyorum biz hergun hatta günde iki defa yapardık şu an çocuklardan fırsat olmamasına rağmen sizden fazla yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok kesinlikle normal değil 🙄 dalga mı geçiyorsun normal tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani yeni evliler icin normal degil diye biliyorum ama...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç yapmayın daha iyi🤷♂️hergün defalarca üzernden inmemesi , hatta ateş çıkması lazım🤷♂️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılNe iyimisin sen ben olsam günde 2 defa yapmadan duramam
00 Yorumla Yeni evli çift için normal değil
23 Yorumla- +1 yıl
Her gun 6
- +1 yıl
Iyi iyi adam 9 10 yil icind ekalp kirizinden gider iste miras ta kariya kalir
Gizli Üye(25-29)+1 yılCevabı sende biliyirsun normal değil tabiki sizin şu an gwce gündüz sürekli yaomaniz lazım onca yılın birikmiş ligi var üstünüzde haksizmiyim
00 Yorumla
+1 yıl3 günü bir olması lazım en fazla
00 YorumlaHerkesin normali kendinedir be kanka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yıl2 haftada bir mi :) bence anormal.
00 Yorumla
+1 yıleşin stresli bir iştemi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılHiç normal değil bir sorun var her gün olmalı
00 Yorumla
+1 yılBana kalsa her gün 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 haftada bir çok az normal değil.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSilah zoruyla mı yapiyorsunuz😂
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Çoook azıcık. Yok gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSize kalmis
11 Yorumla- +1 yıl
Se
+1 yılBnce değil her gün olması lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Hergun
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
+1 yılNormal değil bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal Değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıldeğil tabiki :/
00 Yorumla
+1 yılÇok az değil mi ya
00 Yorumla
+1 yıllibidosuz musunuz
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı bencee
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil...
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğil bence az
00 Yorumla