daha önce hiç denemedim ama erkek arkadaşım istiyo. ben cnsel yönden hiç istekli değilim zaten bide oraya girince içindeki dıskıya falan degiyo mideniz bulanmıyo mu anlamadim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılNerden biliyorsunuz dışkıya değdiğimizi? Zaten aklında anal seks olan bir çift için kadın daha öncesin de tuvalate gider, haznesini iyice boşaltır, iyice yıkar, siler, arındırır ve hazırlanır. Ama doğru ya ne vajinalar var leş gibi kokusu kilometrelerce öteden duyulan, iğrenç ve tiksinç... Olay ne biliyormusunuz? Temiz olan zaten her türlü vajinal da anal ta ter temiz oluyor hanfendi...
01 Yorumla
Soran+1 yılabi nerden bileyim ya soruyorum işte oraya girince otomatik akla o geliyo. haznesini boşaltır ne aqq yük bosaltıyo sanki benzetmeye bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek istiyo diye her istedigi yapılmaz aynı şey kadın içinde gerekli kendi akkınız fikriniz var kullanın yani
14 Yorumla
Soran+1 yılkocama asigim
- +1 yıl
Ne alaka yapmayıınca aşk mı bitiyo aksine daha kötü onuda isteyince bi sonraki ne olcak ne isticek
Soran+1 yıldogru
- +1 yıl
Yani
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kişiden kişiye göre değişir ama bana göre mide bulandırıcı değil aksine ara sıra yapılınca çok keyfli bir şey
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her şeyi geç de senin sağlığın bu kadar mı değersiz? Neden izin veriyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ne alaka
Soran+1 yıle yapanlar niye yapıyo? ya da madem böyle büyük bi zararı var kimse niye konusmuyo çevremizde kimseden de duymadık
Soran+1 yılüstüme kalmasın degil ona kalsa yarın gidip evlenelim diyo ben istemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. ne anal ne vajinal yaşasın oral, bu arada anal cidden hoş değil
10 Yorumla
+1 yılHiç tavsiye etmem, sasece erkek zevk alır, kadın ise acı çeker sadece.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim sevgilimde cok isito bi ara zorla sokmaya çalıştı kayganlastırıcı yoktu sabun vardı sabun cokk yakmıstı içimi hemen cıkarttrmstm ama hep istiyo zzhshshha
00 Yorumla
+1 yılSakın sakın yaptırma. erkek arkadaşın biraz züküp bırakır seni sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar istekli olduğuna bağlı arkadan çok istiyormusun
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük günah haram zina
35 Yorumla
Soran+1 yılnapalim abla
- +1 yıl
Yapma ablam evlen önden ver
Soran+1 yılevlilik için hazir hissetmiyorum abla ama uzun ilişkideysen de illa olur bunlar bizde a@ziyoruz yani
- +1 yıl
Arkadan sadece karşı taraf zevk alacaktır diye düşünüyorum karşıtlık zevk alınmıyor bence
- +1 yıl
Ki çok zararlı çok fazla olursa büyük çişini bile tutamayacak hale gelebilirsin sırf karşı taraf zevk alacak diye riske atma bence
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
013 Yorumla
Soran+1 yılneyden
- +1 yıl
İlerde eşin sevgilin bakire olmayışını sorun ederse diye
Soran+1 yılbakireyim zaten anal yapınca bekaret mi gidiyo. olmasam bile onu sorun edecek biriyle olmam zaten en basında konuşulur bunlar
- +1 yıl
Bakirelik kelime anlamı şudur cinsel temas yaşamamış kişi
Soran+1 yılonu ben anlatmasam bilmez ama mesela? ne alaka günümüzde zarın var ya da yok ona göre deniyo
Soran+1 yılki cinsel temas yaşamayan insan yok senin dediğin gibi :D o köylü helal süt emmiş dediğiniz kızlar bile neler yapıyo.
- +1 yıl
Zarın bir önemi yok zaten bir yere çarpsanda gidiyor kimisinin zarı olmuyor bile şahsen ben sevdiğim kişinin başka birinden zevk almasını istemem
Soran+1 yıldediğim gibi vajinal haric bişey yaşamış olsa o söylemeden bilemezsin 🤷🏻♀️ senin böyle bişey istemen için senin de bişey yaşamamış olman gerekir. sevdiğin kişi başkasından zevk almıyo zaten siz tanısmamıs oluyosunuz yani o onun geçmişi oluyo, geçmişinde de hayatındaki biriyle bişeyler yasamasından daha doğal bişey yok
- +1 yıl
Vajinal yaşasa bile bilinmez yöntemleri var 🫠ayrıca evet yaşamadım. saygı duyarım zaten tabi ki ama istemem yani zorla değil ya😅
Soran+1 yılevet varmıs ama ben beni o yöntemlerle uğraştıracak biriyle de olmam 😌
- +1 yıl
Yaş kaç peki
Soran+1 yıl23
Soran+1 yılyok abi sorun varsa yaz burdan sevgilim var özele niye geleyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılMidem bilanmiyo aksine çıkarınca bide deligi yalıyorum dilimi icine sokarak
02 Yorumla
Soran+1 yılyuh
Cevap sahibi+1 yılEvet canım çok zevk alıyor ama partnerim önemli olan benim değil onun zevk alması
İğrençlik ya anal yapma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbook kokusu sever erkekler midesiz
15 Yorumla
Soran+1 yılay bayilmak
Cevap sahibi+1 yılo sevgilinden de derhal ayrıl. book seviyor çünkü o da midesiz
Soran+1 yılaskim anal istedi diye mi ayrilayim ne alaka
Cevap sahibi+1 yılsenin gibiler laftan anlamaz. ver gtünü de anla ne olacağını
Soran+1 yılnolucak aw kxmslsöslsdm
+1 yılyapıyoruz
21 Yorumla
Soran+1 yılnasil iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazalık güzelim abazalık:)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYerim dışkıyı problem degil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen boş. Bişey
02 Yorumla
Soran+1 yılengin kafan mı güzel
+1 yılCinsellikten sogursun deneme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç girme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluyum sağla..
00 YorumlaÖnden yapıyor musun
05 Yorumla