Cinsel Yaşam 4 yıllık sevgilim bekaretimi alıp ayrıldı, ne yapmam lazım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Ne yapabilirim Güncellemeler+1 yıl Dalga geçmeyşn 4 yıllık sevgilim bekaretimi alıp ayrıldı, ne yapmam lazım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. Geçmiş olsun. İleride karşına çıkan insana durumu dürüstçe anlatıp seni böyle kabul ederse ciddi olarak ileriye götürebileceğini anlatırsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Önce bu soruyu sormalıydın. Bakireligimi vermek istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum? - KızlarSoruyorAilesi ile konuşmak bir ihtimal işe yarar. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. maalesef yapacak bir şey yok artık.. hayatına kaldığın yerden devam edeceksin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlenmeden önce cinsellik yaşarsan böyle olur.🤦🏻♀️ Şimdi dövün dur ya nolck smdi kaldn ortada 0 0 Yorumla
Herşeyibilenadam014 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bunu vermeden önce düşünecektin, şimdi hiç birsey yapamazsın, hevesini alan gider 0 0 Yorumla
Enerciii34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Daha önce ona yanlış yapmışsan eğer intikam aldı herhalde 0 0 Yorumla
Memmedli36 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Kanka bakire olmamanın avantajını yaşa artık olan olmuş 0 0 Yorumla
_haydek_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl 4 yıl sonra neden? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yapacak bişey kalmamış 0 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Yapacak bir şey yok, yoluna bakacaksın 0 0 Yorumla
kurbağanecip Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Hayatına onsuz devam edebilirsin? 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Hayat devam ediyor yapacak bşr şey Yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bence bir sey yapma yapmissin yapacagini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ailesine söyleyeceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pek bir sey olacagini sanmiyorum ama sen bilirsin Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapamazsın 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Su iç bol bol 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Geçmiş olsun. İleride karşına çıkan insana durumu dürüstçe anlatıp seni böyle kabul ederse ciddi olarak ileriye götürebileceğini anlatırsın
Önce bu soruyu sormalıydın.
Bakireligimi vermek istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum? - KızlarSoruyor
Ailesi ile konuşmak bir ihtimal işe yarar.
maalesef yapacak bir şey yok artık.. hayatına kaldığın yerden devam edeceksin
Merhaba, niyetini 4 yıl boyunca nasıl anlamadın?
Evlenmeden önce cinsellik yaşarsan böyle olur.🤦🏻♀️ Şimdi dövün dur ya nolck smdi kaldn ortada
yatarken bize mi sordun ayrılınca ne yapayım diyorsun
Bunu vermeden önce düşünecektin, şimdi hiç birsey yapamazsın, hevesini alan gider
Daha önce ona yanlış yapmışsan eğer intikam aldı herhalde
Kanka bakire olmamanın avantajını yaşa artık olan olmuş
4 yıl sonra neden?
Bilmiyorum
Yapacak bişey kalmamış
Yapacak bir şey yok, yoluna bakacaksın
canım birine yama kendini
Hayatına onsuz devam edebilirsin?
Hayat devam ediyor yapacak bşr şey Yok
bence bir sey yapma yapmissin yapacagini
Ailesine söyleyeceğim
pek bir sey olacagini sanmiyorum ama sen bilirsin