İlişkiden sonra özellikle benimle tekrar görüşmek istemezsiniz bunu anlayışla karşılayabilirim dedim ben tekrar görüşmek isterim ama sen ister misin bilemem dedi zaten ilişkiden sonra da berbat hissettim tatmin bile olmadım kısa birşeydi kendi değerimi yine kendim düşürmekten başka da bir şey yapmadım sanırım hafta sonları zaten yazmıyor story durum bakıyor o kadar o kadar da ilgisi olduğunu düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım acaba ilişki olmasaydı bir yerde bıkar uğraşmayı bırakır miydi ya da hakkimds kötü mü düşündü uzun zaman kimseyle birlikte olmuyordum sevgilimle ayrıldık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvli bir erkek her zaman sana yazamaz seni her zaman aramaz en güzel hazır anı bekler ayrıca zaten eşini seviyorsa çok nadir arar kısaca kalkınca arar seni
07 Yorumla
Soran+1 yılEşini seven adam asla eşini aldatmaz
- +1 yıl
Her sevende o karakter yok dürüst sözünün eri adam olur eşini sevmez söz vermiştir aldatmaz adam vardır eşini sever ama cinselliğin kölesi olmuştur yapar ikisi aynı şey değil yani sevmek yetmiyor karakter önemli
Soran+1 yılO zaman bana şunu söyleyin duygusuz sevişmek nasıl oluyor insan sevmediği yemeği nasıl yiyebilir
Soran+1 yılBen zevk almiyorum mesela duygusuz olunca
- +1 yıl
Bende zevk almam onu yapan ayıdır biraz ego biraz değişiklik aramak istiyordur hemende yapmam güvenmek isterim onun güvenmesini isterim kıvılcım çıkıyor mu ona bakarım sohbet ederim iş bittikten sonra kızlar kötü hisseder o duyguyu yaşamasın diye onu rahatlatırım bunları yapsaydı muhtemelen bu konuşmayı yapmazdın
Soran+1 yılNe diyecekti rahatlatmak için günaha girmiş sayılmayız çok iyi ettik falan mı pişman olmadığını söyledi üstelik eşini ilk aldattığı kadın da değilim
- +1 yıl
Senin mevzu farklı biraz rahatlatmak için bir şey demesi gerekmiyor ilgili olması sohbet etmesi yeterli olurdu beni anlıyor musun?
En İyi Cevaplar
+1 yılYorumlarınızın hepsini okudum neredeyse. Tutarsızlığınız ve dürtünüzü kontrol eksikliğiniz. Aynı zamanda yaptığınızın yanlış olup yine de acaba beni bırakır mı düşünceniz. Bence sizin borderline kişilik bozukluğu olma ihtimalinin yüksek. Bunu size bir hakaret olarak söylemiyorum. Benim eski sevgilimi hatırlattınız bana. Ona yardımcı olmak için bu durumu aylarca okudum araştırdım.
02 Yorumla
Soran+1 yılO nedir bende öyle bir şey yok başka şeyler var
- +1 yıl
Psikolojik bir rahatsızlık
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani boşluğa düşüp tecrübeli biri ile birlikte olmak istemişsin ama adam beceriksiz çıkmış... Görüşme bence daha, iyi yapan birini bulabilirsin...
014 Yorumla
Soran+1 yılOnu da anlamıyorum eskisi bakir olmasına rağmen tecrübeli gibiydi bu adam birçok birliktelik yaşamış biri acaba ten uyumu farkı mi
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok, adamın boşalma kontrolü yok, nasıl penetrasyon yapacağını, vajinanın neresine baskı uygulayıp, nasıl masaj yapacağını bilmiyor. Bilen birini arıyorsan mesaj kutum açık...
Soran+1 yılEskisi bakir olduğunu söylüyordu ama kadın ruhundan iyi anlıyordu gerçekten akıl alır gibi değil saatlerce sevişiyorduk hepte erekte olup geç boşalıyordu
Soran+1 yılÇok harika tatmin ediyordu beni gerçekten hemde bıkmadan saatlerce bedenimle ilgileniyordu seven adam böyle yapar sandım sadece ama sanırım alakası yok
Cevap sahibi+1 yılO da yalan söylüyor, bakir erkek vajina dokusuna ve sıcaklığına dayanamaz, çok kısa sürede boşalır, erekte konusu evet olabilir, devam edebiliyorsa uzun uzun seks olabilir ama tecrübesiz olduğu yalan...
Soran+1 yılBirde bu adam evli üstüne birçok defa ilişki yaşamış
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazsana bana...
Soran+1 yılİlkini hatırlamıyorum da tutuyordu genelde erken boşalmamak için ve mesela vajina giriş yerini başta bulamayacak gibi olmuştu ama sonrasında kolaydı bu adam evli olan yerini bile bulamıyordu ben aradaki farkı anlayamadım gerçekten siz erkeksiniz ya daha iyi bilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılYerini bulamama diye bir şey yok. Senin ikisi de acemi anladığım kadarı ile. :D Kadını öyle bir pozisyona ve kıvama getirirsin ki, o kadar yükselir ki, mının* ağzı çiçek gibi açılır, ön sevişme, ıslatma denen bir şey var...
Cevap sahibi+1 yılSen hiç bir şey yaşamamışsın anladığım akdarı ile? Hiç orgazm oldun mu?
Soran+1 yılOldum ama daha çok oral olarak genelde ben bakireydim üç sene önceye kadar yani bahsettim o bakirim. diyenle olmuştu bekaretimi verdim o kişiye uzun senelik ilişkiydi
Cevap sahibi+1 yılPenis ile yaşamadın mı hiç? Asıl orgazm odur... Dil ile tam anlamıyla tatmin olamazsın ki...
Soran+1 yıl@Bastut ne maşallah?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
30Cevap
Bence hiç gerek yoktu beş dakikalık zevk için macera aramaya duygu yoğunluğu yaşamadığın biriyle cinsellik yaşamanı tavsiye etmiyorum. Beni yanlış anlama seni ne eleştiriyorum nede yargılıyorum kimsenin özeli kimseye elbette ilgilendirmez sadece dostane olarak düşüncemi paylaşıyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız değmezdi değmedi de zaten rezilce bir durum oldu çok pişmanım eski sevgilimi hâlâ seviyordum onun için yaptım ah kafam ah biraz heyecan vardı ama yüzünde onu aradım gözlerinde 😔
Soran+1 yılCanım acıyor 😔
Soran+1 yılBuna da şükür diyorum en azından kimseye minnet etmiyorum zor durumda kalsam yine etmem eskisi gibi değilim çok değiştim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani burada soru soruyorsun sonra insanların düşüncelerine hakaret ediyorsun bir yorumda günahsız yaşarım giderim yazmışsın, ya bekaretini vermişsin üstüne evli bir adamla olup karısının günahını girmişsiniz beraber sen şimdi günahsız mısın? Git bir tedavi ol bence
34 Yorumla
Soran+1 yılSize ne oluyor sen çok mu günahsızsin yoksa bir melek misin? Tedavi sen ol çünkü ben günahlarımı inkâr da etmedim ama sen böyle bencil önyargılı biri olduğun için evet tedavi olmalısın
Cevap sahibi+1 yılBen senin yorumlarına bakarak yorum yaptım
+1 yılO zaten seni tatmin edemediğinin farkında o yüzden yazmıyor
Ve metres olmaya ne meraklısiniz cidden bekar erkek kıtlığı mi var
Neden kendinizi değersizlestirmek için uğraşıyorsunuz04 Yorumla
Soran+1 yılHayır metreslik bir düşüncem yoktu sadece duygusal boşluk anı yaşamak istedim belki de duygusal bir şey o da hisseder dedim neyse olmadı
- +1 yıl
Evli eşinle seni aldatan birinin neyine güvenip duygusal bişey hisseder diye düşünüyorsunuz ben bunu hiç anlamıyorum
Soran+1 yılO da doğru ben saçmaladim işte sevgiye şefkate karşı zaafım var bundan sonra kanmam
- +1 yıl
İşte o zaafiniz belli ettiğiniz sürece kanmam desenizde yine kanarsiniz. Ve ilgi ile sevgi farkli. Erkekler menfaat için ilgi gösterip seviyorum ayağına da yatabilir
Garip bir durum olmus ama evli oldugu icin seninle kacamak yapmak isteyecek sadece o yuzden uzak durmaya calis. Numarani degistirmene gerek yok engelle gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir insan değilim zoruma giden bu eski sevgilim yüzünden boşluğa düştüm ve önce kendimden nefret etmek istedim sonra nasılsa ondan da edecektim duygusuz sevişmekti çok pişmanım aşık olmadigim ve bana aşık olmayan bir adamla yatmak çok kötü benim asla yapmam dediğim birseydi
Soran+1 yılBirdaha görüşmeyecek zaten anladığım kadarıyla ya da aklına ne zaman eserse ama işte öyle biri değilim kimsenin canı isteyince elinde bulunan köşede duran biri olmak istemiyorum bu ağır geliyor
+1 yılengelle geç
numara niye değiştiricen elalemin herifi için16 Yorumla
Soran+1 yılEngellemek işi zor işte ve eski sevgilim yüzünden en çok değiştirmek istiyorum zaten onun yüzünden oldu bu iğrenç durum
- +1 yıl
yooo senin yüzünden olmuş kimseyi suçlama
neyse değiştir sen en iyisi
Soran+1 yılBir senedir beni kendinden ve cinsellikten mahrum etti eskisi ve ben mi suçlu oluyorum aklım almıyor
- +1 yıl
ahahaaah sen de sosyalleşeyim dedin metresw olarak :) aynen ya suç herifte pardon
Soran+1 yılSize ne keyfimin kahyası mısınız!
- +1 yıl
yok milleti suçlayıp duruyorsun ya... onu diyorum banane kime verirsen ver ahahaha
+1 yılBiraz daha senden alacağını alır sonrasında yoluna bakar gibime geliyor
16 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil açıkçası yoluna baksa da bakmasa da ben bakacağım
- +1 yıl
Neye bakacaksın yolunami yoksa bu kişiye mi 😂
Soran+1 yılYoluma !
- +1 yıl
Hım bence de yoluna bakmalısın çünkü hayat kısa ve seni hak edenler ile yoluna bakmalısın bence
Soran+1 yılKesinlikle size katılıyorum ayrıca kadınlık onurumu ayaklar altına alıp cignedim resmen iliklerime kadar pişmanım öyle biri de değilim nasıl oldu bilmiyorum birkaç defa evlilerle sinandim ama hata yapmadım elimi bile tutturmadim 😔
- +1 yıl
Normal bir şey ama ne olursa olsun yaşamına dikkat etmelisin konuşmak istediğin her zaman yazabilirsin en azından yaşanmış hayat tecrübemiz vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sadece yatmak istemiş seninle fazlasını bekleme ondan
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılNe desem boş bırakacağını zannetmiyorum çünkü bedava birini bulmuş neden bıraksın ki
07 Yorumla
Soran+1 yılOndan mı yazmıyor artık
- +1 yıl
Amacına ulaştı sen yön değiştir peşinden koşacaktır yazdığında cevap verme umursamaya başlayacaktır
Soran+1 yılYok artık istediğini elde etttikten sonra mi
- +1 yıl
Erkek elindeki ni kaybetmek istemez evli bile olsa.. onun için umursama kendi hayatına dön ama abartma da onu istiyorsan tabi
Soran+1 yılBekâri ondan mı kaybetmeyi göze aldı beni peki kaybetmek istemezmiş erkek başka?
Soran+1 yılÜstelik evlenme hazırlıkları yapan adam bana bizden olmuyor haklısın dedi
- +1 yıl
Bak insanlar insanlara sinir anında ya da bir durum arkasından neler söylüyor neler neyin ne olduğunu bilmiyorum lakin o cğmleler ne için kuruldu onu da bilmiyorum
+1 yılMerhabalar
Evli biriyle olmuşsun aşık mısın02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim sadece hoşlanti vardı
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
+1 yılHem keyfimin kahyası mısın demişsin birine, hem keyif almadım demişsin. Hem baştan çıkardı beni yazmışsın hem kendimi değersiz hissettim diyorsun. Hem arar mı diye soruyorsun. Psikoloğa git lan
31 Yorumla
Soran+1 yılGiderim gitmem sizi ırgalamaz!
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel amaçla sana yaklaşır, bunu kendine yakıştırıcak mısın? Evli olduğunu bilerek neden yaptın
13 Yorumla
Soran+1 yılAsla yakıştiramadim hâlâ o günün etkisi deyim travma gibi bir şey oldum inanın gram zevk almadım 😔
Cevap sahibi+1 yılUzak dur artık
Cevap sahibi+1 yılHala görüşüyor musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese ters ve agresif cevaplar vermişsin ama ben yine de insan gibi sorayım neden o ondan başka kimse kalmadı mı Neden o gerçekten neden o
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşka biri karşıma çıkmadı benim huyum böyle karşıma ilk çıkan erkeğe ilgi duyarım sonra hemen sevgili olurum falan filan işte çevremde geniş değil ki evde bir fanusun içinde büyüdüm gibi ailem sağolsun
Cevap sahibi+1 yılPeki güvenebileceğin birisi çıksa karşına..
Onun altına yatıp
Seni mutlu etmesini ister misin
Sadece o ve sen bileceksin
Güvenilir bir fakbadi olacak senin için?
Soran+1 yılHayır istemem duygusuzluk bana çok ağır geliyordu altında eziliyorum inciniyorum yapamam sevdiğim adamla olsun istiyorum yoksa bir hayat kadını gibi berbat hissediyorum zorla olmuş gibi bana ağır bir travma gibi geliyor zaten eskiden kalan travmalarımda var tecavüzle karşı karşıya kalmak gibi
Cevap sahibi+1 yılHayır duygu yine olacak. Becerilirken öpülüp okşanip koklanip sevileceksin yine. Yüzünü saçını okşayıp öpecek yine. Sert ve küfürlü becerilmeyi seviyor musun sen
Soran+1 yılSizde iyicene saçmaladıniz ! Umarım farkındasınız dalga geçmiyorsaniz
Cevap sahibi+1 yılHayır ciddi olarak yazıp sordum
Ciddiydim
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Sağdan sola olmayan bir şey iyi gelmiyorsa niye uğraşıyorsun söyle kurtul
00 Yorumlaİnsanın başına gelir boyle şeyler yapacak bir şey yok. ama takip et mesela arama yazma diyince ısrarla yazıyorsa yol ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani evli biriyle olmuşsun ilki de değilsin sadece onunla olmadığını düşünmüştür büyük ihtimalle
02 Yorumla
Soran+1 yılBanane ne isterse düşünsün dürüst oldum eski sevgilimle oldu diye bakire olmadığımı anlayınca sonuçta eşim olmayacak bu adam bilse inansa ne olur bilmese ne
Cevap sahibi+1 yılKimin umurunda ne düşündüğü sen kendini bildikten sonra
İstediğini aldı senden bitti işi
32 Yorumla
Soran+1 yılO zaman her yerden engelledi diye düşünüyorum ve yazmazdi
+1 yılEvet numaranız değistirin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılHata sende
24 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum iliklerime kadar pişmanım söyledim istemiyorum doğru değil diye ileriye gitmeyecekti güya neyse
- +1 yıl
Anladım ama sende sevdin mı onu bir şey hissettin mı yoksa buna yenik düştün
Soran+1 yılYoğun hoşlanti durumu huzur ve heyecan arayışı ve o hissi hissettim ama yanılmış olmalıyım elimi tutunca bile heyecan yapıyordum falan
- +1 yıl
Hımmm heyecan başka bende yaşadım. boyle bir şey ve sonu olmadı canım canım istekler bitmedi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter başka şey gerçekten
14 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz olmuyorum birkere hata yapınca!
- +1 yıl
Hata var hata var. Bile bile evli birinin kucağına oturmak sonra ondan ilgi beklemek hata değil karakter yetmezliği oluyor
Soran+1 yılBüyük konuşmayın! Bende konuştum ordan biliyorum ayrıca eşini aldatan adamın suçu yok benim mi var ! Adam baştan çıkardı beni !
- +1 yıl
Ne komik bahanen var ya. Evli olduğunu bile bile nasıl baştan çıktın acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır gelmezz
20 Yorumla Yedikten sonra aklın basina geldimi
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden de başımdaydi aklım merak etme bilerek ateşe atlıyorum tabiatım böyle
Zevk almadigin biriyle tekrar olmak sacma olurr 🙂
014 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama ben herkesle yapabilecek bir insan değilim işte o zaman böyle yaşayıp giderim günahsız dertsiz mis gibi en güzeli
Soran+1 yılÖyle değil herkesle olmaz derken sevmediğim bir adamla olmaz ve evlenmeyeceksek bunu kaldıramam bu saatten sonra
Soran+1 yılOlmuştu Allah'ın cezasi adam bir senedir beni kendinden mahrum etti yüzünü bile doğru dürüst görmedim güya çok aşıktı evlenecekti benimle bekaretimi ona verdim 😔
Soran+1 yılEvleneceğim adamın yüzüne nasıl bakacağım hadi birine sevdim yaptım hataydı diyeceğim ya diğeri için 😔
Soran+1 yılEvli biri başka ne için yaklasacakti ki saçmaladım
Soran+1 yılBeğense ne olur geçici sanki aşık mi olacaktı gerçi böyle bir ihtimal olsa bile artık yok
Soran+1 yılİlişki yaşadıktan sonra mümkün değil bence güzel olsam ne değişir hiçbir şey kalbimin temizliğinin bile bir önemi yok öyle ki onu da kirletmedim mi
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. canı tekrar isteyince çağırır merak etme
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi azaldı galiba bir haftaya canı istemez miydi insan kadın haliyle zor dururken
Soran+1 yılSosyal medyada hep aktif olan bir adam mı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden evli biriyle oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılŞuursuzca davrandığım için aslında aptal da değilim bazen aklım öyle başında ki ama yapılması gereken hareketi yapmıyorum bazen oysa içim bana sana yakışanı yapsana hadi diyor yakismayani yaparken kendimi buluyorum bunu nasıl izah edebilirim bilmiyorum
+1 yılolabilir. numaranı değiştirme engelle bir süre
00 Yorumla
+1 yılBen anlamadı bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirdesin ve yaşın kaç
00 YorumlaMrrden buldun ki
06 Yorumla
Soran+1 yılÇevreden 😔
Soran+1 yılBen kendi bedenimi parayla satmıyorum çünkü bedenim satılık değil!
Soran+1 yılParam yok işsizim. ama böyle birşeye yeltenecek kadar aciz aşağılık biri değilim duygusuz ilk deneyimimdi birdaha asla tekrarı olmayacak dersimi de aldım !
+1 yılEvli olmasimi dikkatini cekti oyuzdenmi verdin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir fantezi uzak durmaya çalıştım olmadı yenildim
- +1 yıl
Neden ama ozelde yazabilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence devam etme onunla kendin gibi bekar birini bulmalısın. Konya ya yakın mısın acaba
03 Yorumla
Soran+1 yılNe soruyorsun yakın mıyım değil miyim
Cevap sahibi+1 yılAynı şehirde yaşıyorsak seni tanımak isterim
Soran+1 yılİşine bak arkadaşım!
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNumaranı değiştir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. karısına yazık be
01 Yorumla
Soran+1 yılYazık olan bana aslında ve artık uzaklaşsam iyi olacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzaklaş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gibileri bakir siz evli lerle..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılburada ben varken...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlkin miydi
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır bekaretimi evli birine gözüm kapalı teslim edecek kadar şuursuz değilim
Cevap sahibi+1 yılEvli olduğuna göre tecrübeli olması lazım
Soran+1 yılDeğilmiş ama demek ki tatminlik durum yoktu sadece pişmanlık
Cevap sahibi+1 yılK8m istedi kim başlattı
Soran+1 yılErkek başlatmiyor mu normalde
Cevap sahibi+1 yılKadın istekliyse kadin da başlatır
Soran+1 yılEvli adamı ayartacak kadar basit biri değilim şükür gerçi artık ne anlamı var
Cevap sahibi+1 yılNereden tanıştın ki
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evli biriyle birlikte oldum sonrasında yazmaya devam etti ama ilgisi azaldı gibi numaramı değiştirmek iyi bir fikir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler