Cinsel Yaşam Aşkın için bedel mi ödedin yoksa beden mi? ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Aşkın için bedel mi ödedin yoksa beden mi? Aşkın için bedel mi ödedin yoksa beden mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Aşka inanmam 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ödediğim bedeli bir ben bilirim birde Allah bilir. Allah bunu da kimseye nasip etmesin. Düşmanıma bile. 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Ben herzamn bedel ödüyorum çünkü karşı cinsim için hersey para 1 0 Yorumla
KedimeUçakÇarptı123 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bedel ödedim sanırım ama bazı şeyler pişmanlık gibi geliyor artık insan yüzde yüz nasıl değişir aklım almıyor ( kendimden bahsediyorum) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkisi 2 5 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl İnşallah unuturuz bir gün:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnsallah Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Ben artık üzülmicem:) çünkü değmezmiş anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle zaten Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Üzülme Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Bedel ödedim ödediğim bedel ile kaldım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Beden ne ya ırıspımı olduk şimdi 0 10 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Ne mal bir insansın tıpkı onun gibi Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Kızlarla yat kalk sonra ben Ayşe’yi Fatma’yı çok seviyorum çünkü o tertemiz. Ya kirlettiğin kız? Ya sevdiğin? Hiç mi kalbiniz yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki de o’yumdur? Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl anladım zaten Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Beni zerre ilgilendirmez senin hayatın ben zaten seninle dalga geçiyordum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulan beynini sktiğm beden mi ödedin diyorsun sonra kirlettiğin kız diyorsun ne alakası var kirlettin dediğini ben mi Ödemiş oluyorum sktr git surdan sabah sabah Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl neyse zaman kayıbısın Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Lütfen bana yorum yapma yazma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En azından kullanabildiğim bir beynim var. Bb Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Kızlarla yatarak ve benim peşimde yıllarca güya devlerin aşkı gibi koşup Aynen canım aynen! Neyse yolun açık olsun ama benden sana tavsiye < benden uzak dur Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hatalar yaptım 1 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beden ödedim 0 20 Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Vawww Yorumla Mrbrawn +1 yıl Sen? Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Emre bana seviştiği videoyu attıktan sonra bedel ödedim … Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Çooook üzüldüm çok Yorumla Mrbrawn +1 yıl Kiminle sevişmiş Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl bire bir çekilmiş tam net her şey her şey belli olan bir sevişme videosu Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Kendisi figüran olarak.. bana sevişmesini yolladı Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl O günden sonra hala kendime gelemiyorum Yorumla Mrbrawn +1 yıl İnanmam göreyim Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Yemin ederim ekmek kuran çarpsın:( Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Yüzü de çıkmıştı Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Affettim dedim karşıma çıktı ama affetmedim Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Olmuyor işte :/ Yorumla Mrbrawn +1 yıl Sevgilin miydi Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Tam sevgili olacaktık sonra işte videoyu attı Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl hep kendimi yetersiz hissettim bu yüzden Yorumla Mrbrawn +1 yıl Seninle bişeyier oldu mu Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl Elini bile tutmadım ki Yorumla Mrbrawn +1 yıl Belkide o yüzden Yorumla ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış +1 yıl neyse sağol Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Beden ödemeyince bedel ödedik 0 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bedel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşka inanmam
Ödediğim bedeli bir ben bilirim birde Allah bilir. Allah bunu da kimseye nasip etmesin. Düşmanıma bile.
Ben herzamn bedel ödüyorum çünkü karşı cinsim için hersey para
Bedel ödedim sanırım ama bazı şeyler pişmanlık gibi geliyor artık insan yüzde yüz nasıl değişir aklım almıyor ( kendimden bahsediyorum)
İkisi
İnşallah unuturuz bir gün:(
İnsallah
Ben artık üzülmicem:) çünkü değmezmiş anladım
Öyle zaten
Üzülme
Senn var bi sikinti paylasiyosun bunu
Bedel ödedim ödediğim bedel ile kaldım
Galiba sen arka malleyi talan ettitdin aşk saçma bir şey annem
Beden ne ya ırıspımı olduk şimdi
Ne mal bir insansın tıpkı onun gibi
Kızlarla yat kalk sonra ben Ayşe’yi Fatma’yı çok seviyorum çünkü o tertemiz. Ya kirlettiğin kız? Ya sevdiğin? Hiç mi kalbiniz yok
Belki de o’yumdur?
anladım zaten
Beni zerre ilgilendirmez senin hayatın ben zaten seninle dalga geçiyordum
Ulan beynini sktiğm beden mi ödedin diyorsun sonra kirlettiğin kız diyorsun ne alakası var kirlettin dediğini ben mi Ödemiş oluyorum sktr git surdan sabah sabah
neyse zaman kayıbısın
Lütfen bana yorum yapma yazma
En azından kullanabildiğim bir beynim var. Bb
Kızlarla yatarak ve benim peşimde yıllarca güya devlerin aşkı gibi koşup
Aynen canım aynen! Neyse yolun açık olsun ama benden sana tavsiye < benden uzak dur
hatalar yaptım
Beden ödedim
Vawww
Sen?
Emre bana seviştiği videoyu attıktan sonra bedel ödedim …
Çooook üzüldüm çok
Kiminle sevişmiş
bire bir çekilmiş tam net her şey her şey belli olan bir sevişme videosu
Kendisi figüran olarak.. bana sevişmesini yolladı
O günden sonra hala kendime gelemiyorum
İnanmam göreyim
Yemin ederim ekmek kuran çarpsın:(
Yüzü de çıkmıştı
Affettim dedim karşıma çıktı ama affetmedim
Olmuyor işte :/
Sevgilin miydi
Tam sevgili olacaktık sonra işte videoyu attı