Cinsel Yaşam Oral seks yapınca daha mı çok ister? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 012 Böyle s*kso çektim ama vermedim. Vermem için çok mu çaba gösterir? Oral seks yapınca daha mı çok ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Eğer boşalmasıysa evet, daha da istekli kalması için güzel bir taktik olabilir. 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İyi s*ksodan sonra içine girmeyi de isteyecektir. Hiç şaşmaz. 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Herhalde kızım arifeyi gösterip bayramı göstermemek olur mu 0 0 Yorumla
Smalltownboy70 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl ben sadece oral seks çektirerek idare edebilirdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tabiki daha çok ister erkekler orala erir hele birde tutku ile yapılıyorsa. 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Oyyyy oyyyy senin de kıymetini bilmezse o kişi gerçekten dünyada çok aptal insanlar var demekki 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Önce evlensen de istediğin her şeyi yapsan keşke... Saksoda doyuma ulaşırsa onunla da yetinebilir. 2 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. daha ateşli şekilde ister iyide oral yapmışsan fena olur içine girmek ister 0 0 Yorumla
insaniyardım89 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl boşaldıysa yükselişi durmuştur :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boşalmada çekicem Yorumla Soran +1 yıl Gidecem Yorumla Soran +1 yıl Beğenmemiş gibi yapacam Yorumla insaniyardım89 +1 yıl keyfin nasıl isterse Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. vermekten ne farkın var ki 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Delirtmişsin adamı yani 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aynen daha çok ister daha çok tutkular ve arzular 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. cenneti yaşattın ona he ;) 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Cinselligi seviyorsa istemesi artabilir 0 0 Yorumla
erner353535 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl ssksoyu iyi çekersen ayakta sktrirsin kendini 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. bıktırırsın bi yerden sonra 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Saksonun vermeden farkı ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendi fiziğimi göstermeyecem sadece onunkiykle Yorumla Highline +1 yıl Sen sonuçta onu emellerine kavışturmuş oluyorsun Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Devamı farklı olur 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır ama oral yapmanı daha çok ister 0 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Eğer boşalmasıysa evet, daha da istekli kalması için güzel bir taktik olabilir.
İyi s*ksodan sonra içine girmeyi de isteyecektir. Hiç şaşmaz.
Herhalde kızım arifeyi gösterip bayramı göstermemek olur mu
ben sadece oral seks çektirerek idare edebilirdim
Tabiki daha çok ister erkekler orala erir hele birde tutku ile yapılıyorsa.
Oyyyy oyyyy senin de kıymetini bilmezse o kişi gerçekten dünyada çok aptal insanlar var demekki
Önce evlensen de istediğin her şeyi yapsan keşke... Saksoda doyuma ulaşırsa onunla da yetinebilir.
O sana bağlı biraz, bence ister, ben olsam isterim 😉
daha ateşli şekilde ister iyide oral yapmışsan fena olur içine girmek ister
boşaldıysa yükselişi durmuştur :)
Boşalmada çekicem
Gidecem
Beğenmemiş gibi yapacam
keyfin nasıl isterse
vermekten ne farkın var ki
evet azmıştır iyice
Delirtmişsin adamı yani
Aynen daha çok ister daha çok tutkular ve arzular
cenneti yaşattın ona he ;)