Aramızda bir şeyler geçti seviştik ama o günden sonra bidaha yakınlaşmadık. Arkadaş ortamında bir araya geldiğimizde hep ona baktım. O da ona baktığımı fark edince bana baktı ve uzun süre bir kaç defa bakıştık. Yani bakışmayı sürdürdü. Sizce bakışmayı sürdürmesi hâlâ ilgisi olduğunu gösterir mi? Bakışlarından ben öyle hissettim ama hiçbir adım atmıyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aynen işte seni bir kaç defa daha becerip sonra biletini kesmek istemiş iste
Göz teması kaynanamla başladı, göz göze geldiğimiz'de gözlerimizi kaçırıyorduk fakat zamanla ikimiz'de acılmaya cesaret edebildik
Yani tamamen cinsel bakıyor da olabilir.
Olabilir tabi. Ama ilgisi var mı sence. Cinsel de olsa bir ilgi söz konusu mu sence mesela
Elbette ki baktığına göre bil ilgi var ama cinsellik mi normal mi bilemem shdhdh konuşmak lazım çözersiniz onu da siz mutlu oldum adınıza.
Biliyo musun o kadar özledim ki cinsellikten olmasına bile razıyım
ahhshshx zor değil ya bakıyorsa çok kolay iş o da özlemiş :))
İlgisi var ki bakmayı sürdürüyor dimi ben de böyle düşünmek istiyorum ama neden adım atmıyor acaba
Bilmiyorum onu yani. Ama belki o da adım bekliyor.
Ben zaten ona bakarak adım attım gibi
Derinlemesine bilmeden bey bişey demek zor...
Neyi bilmek gerekiyor
Nerede tanıştınız ne zamandır arkadaşsınız. Nasıl yakınlaştınız. Yakınlaşırken kafalar iyimiydi. Sevgilisi var mı.. bunun gibi şeyler
Alkolle ilgisi yok. Anlık da değildi. Yani farklı farklı zamanlarda oldu. Kuzenimin arkadaşı. Kuzenim arkadaşlarıyla buluştuğunda beni de çağırıyor o şekilde tanıştık. Sevgilisi yok
Burçlarınız neler
Benim terazi onun koç
Benim yükselenim başak onun yükseleni aslan
Yok o zaman o daha zor..
Onlar genelde 1 kereden sonra sıkılıyorlar... Bunun işi bitti gözüyle bakıyorlar.. başak etkisi kötü olmuş takıntılı olursun ona
Niye zor olsun aramızdaki çekimi arkadaşımız bile hissetmiş. Aranızda çok yoğun bir enerji var dedi bana
Ama şöyle sevişmede her şey yaşandı mı yoksa eksik kalan bişeyler oldu mu belki o eksik olanı tamamlamaya gelir
Sen inanma o seni teselli için demiştir
Evet eksik kalan oldu bakireyim.
O zaman hala değerlisin onu almak için gelecektir...
Çok istedi o an ama vermedim
Ama çok dayanamayacak gibisin birde o an birden zorlar ne olduğunu anlamazsın. Bence dikkat et. Yoksa hiç bir değerin kalmaz onun gözünde
Dayanıyorum ben hiç öyle kendimi kaybetmedim şu ana kadar
Olur öyle.. ama artık hep içinde çok istek olacak belli ki.. nasıl başa çıkacaksın.. kesinlikle onda da olacak ve seni zorlayacaktır büyük ihtimalle hayır demeyi bilmelisin.
Zorlamak demeyelim de hani bu noktada nasıl durayım kızım dedi. Yapmak istedi o an. Sokmaya çalıştı ama ben izin vermedim baya bir uğraştı hep sokmaya çalıştı ama ben izin vermedim
Dayanamazsın ki iş oraya gelince salarsın en sonunda.. ama ne yaparsan yap bari en külodunu indirme.. o senin açından güvenlik olur.. bekaretini kaybetmek senin için ne kadar kötü onu düşün.. çok kötü ise sakın bulaşma.. çünkü kaybetmeye çok yakınsın
Merak etmee. Öyle bir şeye izin vermem. Ben bana ilgisi olsun istiyorum. Ne yapmam lazım
Umursamaz ol. Görünmemek onları kudurtur. Biraz başka erkeklerle yakınlaş kıskansın ama hafifte durma.. biraz kıskansın.. kaybediyorum galiba hissi olsun ama..
Hiçbir adım atmıyor ama
Dediklerimi yap bakalım atıyor mu atmıyor mu..
bu karmaşık bir durum net bişi demek zor
Biribirinizle ilgilenmiyor musunuz?
Sevgili değiliz ben ondan hoşlanıyorum ama onun bir hissi var mı bilmiyorum
E anlamlı bakışıyorsanız ikinizde neden olmasın. Hissedersiniz bunu sadece bazı sebepler varsa temkinli davranırsınız.
Hissettim. Ama bir adım atmıyor
Görüştüğü başka kızlar var mı biliyor musun? Adım atmama sebebi onunda senin hisslerinden emin olamaması olabilir bide böyle düşün
f*ck ya da f*ck var. Grup yaptığını biliyorum. Belki de dediğin gibidir
Yavaş biri misin ya da hayır
Senin amacına da bağlı aslında onunla nasıl bir birliktelik yaşamak istediğine
Ben ikisini de istiyorum da ondan bir adım bekliyorum
Gelmesi gerekiyorr ateş ateşi hisseder mantığınla😁
Gelmesi için ne yapabilirim
Univ aşkı bu
Evet öyle de ben mezun oldum yeni
O nerdr peki univ okuduğun yerde mi
Yok kuzenimin arkadaşı
Lise mi
Hayır. Üniversite o. Ben mezun